Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 456
  • 831
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Наумила съм да пробвам някакво масло или подобен продукт за краищата на косата, но си нямам идея към какво да се насоча...
Вие какво бихте препоръчали за тънка и мека коса, която много лесно се утежнява от продукти? Наясно съм че това повече зависи от начина на нанасяне, но все пак.
Ако е и нещо хем бюджетно, хем и да го има в ДМ ще е още по-добре, но май вече много ми станаха претенциите Grinning
Ако ми допадне като ефект, нататък сигурно няма да държа да е бюджетно а и те са икономични, но изобщо не съм убедена че ще ползвам такъв продукт и за проба не ми се дава съществена сума.
Олиото на Лореал! Пуснах линк в предни коментари. Моята не понася нищо друго (кристали, масла, олиа) ш, освен него.

Здравейте, моля да ми препоръчате крем за ръце, подходящ за много суха кожа, но същевременно да не е мазен.
Моля и за препоръка на душ гел, които измива добре и е подходящ за суха кожа.
Кремовете и като цяло козметиката на Биоаптека.

# 106
  • Бургас
Аз не мога и не о8га да си налучкам шампоан Confused С мазни корени съм.
И аз имам този проблем,но като че ли с годините поизчезна.
Напоследък се мия с шампоан Балеа от ДМ. Един бял Сензитив мисля беше. Сега ще потърся снимка и ще кача.
Ето от тази серия. Много съм доволна. Става и за всекидневно ползване

# 107
  • Пловдив
И нещо ще пробвам, мерси.

# 108
  • Deutschland
Тази мед серия много я хвалят, особено измиващия гел. И цената му е двойна на обикновените балейски гелове.

# 109
Моята коса е тънка и съответно се омазнява още по-лесно, но гледам да не слагам агресивни шампоани въпреки мазния скалп. От доста време съм чного доволлна от шампоана Сиен от Лидл за честа употреба, зелена туба е и имитира дизайна на Шаума. Изглежда обаче че е изчезнал и той, дано се появи пак докато свърша текущата туба. Не знам въпросният на Шаума дето изглежда пак така дали ще ми свърши същата работа, него не съм го пробвала.

# 110
За мазна коса съм много доволна от този,ползвам вече 4та опаковка. Много хубава ми става косата обемна,  плътна, за омазняването ми е една идея по-добре от всичко друго, което съм ползвала. Но аз си я мия през ден ,няма как да я търпя мръсна.Имам и балсама но не ми допада толкова.

# 111
  • Пловдив
И него съм ползвала...в началото е ок, после абсурд да повторя нова опаковка.

# 112
  • Deutschland
При мен с всички шампоани е така. В началото всичко е ок, после косата свиква и се оглеждам за нов.

# 113
Аз съм с бързоомазняващи се корени, леко сухи краища и сезонен косопад в момента. Ето този шампоан ме изненада приятно.

Масло ползвам това на Gliss. Добре ми се отразява, попива бързо и се разресвам по-лесно, подхранва я добре.

# 114
Аз винаги имам 4-5 различни шампоана и най-много да повторя 2 последователни дни да я измия с един и същ, точно защото косата свиква и се губи ефекта.

# 115
Аз покрай обсъжданията тук, взех това. Мислех, че е олио, защото консистенцията му е такава. После у дома чета, че защитава при 230 градуса. Аз ли не го слагам правилно, почна ли да се суша с четка и сешоар, косата ми се загелпва ужасно и в общи линии добре я накъсах

# 116
  • Deutschland
На мен това Frizz killer ми се отразяваше добре на косата, слагах само няколко капки. Ароматът също ми харесваше. Слагах на мокра коса, суша и после преса.

Показания по-горе Grow strong е един от малкото шампоани, които съм повтаряла. Цялата серия де, без серума, който не успях да открия.

# 117
С много мазни корени съм на косата.Не мия с едини същ
продукт повече от 2-3 пъти, въртя няколко серии, нито една не е за мазна коса.

# 118
Като стана дума за термозащита ползвам балсам спрей без отмиване на Глис от много години и на последните две опаковки,които ползвам забелязах че пише - защита до 230° като преди това не го е пишело.Аз ползвам и други термозащити които не са за тази тема,та не мога да кажа дали изцяло защитава но я споменавам като бюджетна за който иска да я тества.

# 119
Здравейте, относно темата със шампоаните, скоро трябва да сменям моят, вмомента ползвам Евтерпа шампоан против пърхот https://evterpa.eu/shampoan-protiv-parhot-i-sarbej-na-skalpa-za- … zna-kosa-547.html - доволна съм от него, но започна да губи влияние и трябва да го сменя.
Ако имате препоръки за добър, евтин, шампоан против пърхот, споделете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт