Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 599
  • 831
  •   1
Отговори
# 510
  • Deutschland
Цялата серия Хиалуроник голд е много, много добра. След крема особено кожата ми е прекрасна, нещо което не се случва и с мега скъпи кремове.

# 511
  • София
И серума, отгоре крема - направо ми е божествено! Никога не ми е било това спокойно на лицето с друг крем.

# 512
  • Plovdiv, Bulgaria
Дайте предложение за маска за крака, от тези, където после се белят краката, която върши работа наистина

# 513
Дайте предложение за маска за крака, от тези, където после се белят краката, която върши работа наистина
На мен ми действат на Виктория бюти.

# 514
  • Deutschland
Ние основно от Али купуваме, но линк не мога да дам, защото мъжа ми поръчва. Беше някаква с рози на опаковката.

# 515
Аз се гримирам доста и кожата ми е суха като стафида. Просто гел не ми върши работа. Благодаря за предложението, на щерка тийн ще го купя.
Евтини олиа явно няма.

# 516
За суха кожа мога да препоръчам свръхбогатия душгел на А-Дерма от серията с овес. Не е евтин и разфасовката е половин литър, но пък е много икономичен, стига поне за година.
От тази серия има и душ-олио, също е хубаво, но според мен гелът е по-добър.

# 517
Момичета, кажете ми какъв продукт да си купя, за да не ми се начупват така ужасно краищата и всеки да е със собствено мнение.
Като си изсуша косата положението горе-долу е добре (да вместна, че използвам проф. термозащитен продукт за изправане на косата), но на един по-късен етап от деня и особено на другия ден, след преспиване, косата е ужасно чуплива в последните 6-7 см. Само с преса се оправя положението, а се опитвам по всякакъв начин да я огранича.
Все си мисля, че трябва да заложа на нещо, което се слага на суха коса, защото явно на мокра не помога.
Помагайте!
П.с. може и нещо по-скъпо, само да знам, че ще има ефект.
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 518
Със същата коса съм. Просто е суха, чуплива и непоправима. Мъртъв кух косъм в края, колкото и да подстригвам и каквото и да ползвам

# 519
Препоръчайте ми шампоан за доста чувствителен скалп? Може и не евтин, но нещо деликатно, което върши рабита. ММ все се оплаква, че го сърби и на места се бели кожата.

# 520
Елмайра, последно този шампоан взех за мен и сина ми, със същите проблеми сме. Доволни сме от резултата

# 521
Същата серия, но за чувствителен скалп препоръчвам

# 522
Препоръчайте ми шампоан за доста чувствителен скалп? Може и не евтин, но нещо деликатно, което върши рабита. ММ все се оплаква, че го сърби и на места се бели кожата.
ММ има същите оплаквания. Не е ходил на лекар, но според мен е себореен дерматит. От скоро си мие косата с гел-мусан на Биодерма, серията за атопичен дерматит (т.е. не шампоан). Много е доволен! Скалпът е спокоен Heart Eyes

П.п. ползвал е шампоан на Виши, Дюкре, Селсън Блу, турски Зептинон, Низорал и кой ли още не.

# 523
Забравете за агресивни шампоани и се насочете към тези за ежедневна употреба. Водата от маточина много успокоява. Ползва се като се втрие в скалпа с намокрени с нея пръсти.

# 524
Благодаря за препоръките! Ще ги пробваме.
Рошличката, този гел ли:

Общи условия

Активация на акаунт