Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 429
  • 831
  •   1
Отговори
# 735
  • Mediterraneo
Лятото слагам само слънцезащита след серума, нищо друго не мога да понеса.

# 736
Sharpy, мазната кожа няма спасение, лъсва си винаги, рано или късно.

# 737
От миналата година почнах да ползвам крема за лице с spf на биотрейд, чакам да попие и отгоре мацвам и слънцезащита. Но аз съм си трагичен случай, нямам шанс иначе 😂

# 738
Sharpy, мазната кожа няма спасение, лъсва си винаги, рано или късно.
За жалост, да Worried
Аз цял живот съм била с мазна кожа, обаче след 40-тата си година, имам чувството, че още по-мазна стана.

# 739
Аз също използвам слънцезащитата на Био Трейд, с ниацинамид, но отгоре или отдолу не слагам друг. Лъсва по някое време ,но с малко пудра отгоре не е драматично, а и се отразява страхотно на кожата като цяло и наистина предпазва много.

# 740
Серум + слънцезащита + ВВ крем ползвам аз.

# 741
Здравейте,препоръчайте ми нещо което наистина работи за пигментни петна.
Преди дни забелязах едно появяващо се петънце ,та искам да изчезне и да не излизат нови.

# 742
Нищо не съм открила през годините. Имаше един избелващ крем на Биотрейд преди години, изчезна. Не съм намерила решение, ще следя коментарите

# 743
И аз търся решение за петната.

Вярра за този от снимката ли говорите или за друг ?

# 744
  • София
Ахромин не работи ли в тази посока?

# 745
  • Deutschland
Ахромин работи, но състава му бил кофти. Преди години ползвах на Кокона и майка един, даже не знам дали съществува още тази козметика. Бях доволна много.
За този крем има хубави отзиви, поне цената не е фрапираща.

https://www.dm.de/balea-anti-pigmentflecken-konzentrat-vital-p40 … sSfBoCBhQQAvD_BwE

# 746
Аз взех това на д-р schuller bacuchion serum ,но днес за първи път си слагам и е много мазно .Направено е от масла. Ахромин е много евтино и мирише хубаво ,но не съм го ползвала . Ще пробвам утре ,някъде пишеше маска с парченца краставица.
Мисля утре пак да мина през дм и да взема това на Белея за което Фрау говори

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 20:49 от Please

# 747
Купувах го преди 20 години. Честно казано не изглеждаше така, може да са му сменили опаковката
Ахромин при мен нищо не върши

# 748
За пигментни петна, гледайте козметичният продукт да съдържа някоя от съставките, за които има информация, че действително се борят с проблема, като например серум с витамин Ц, ниацинамид, арбутин, отделно гликолова, азелаинова и коджикова киселина, които не са най-подходящи за прилагане през лятото, особено при вече наличен проблем с хиперпигментацията. И задължително добра слънцезащита.

# 749
Meddy, аз тъкмо щях да кажа, че при мен терапия с вит Ц даде голям резултат, но я правих в зимните месеци и преди години. Оттогава не са се появявали, 10+ години.

Общи условия

Активация на акаунт