Бартолинова жлеза

• 270 208
  • 627
  •   1
Отговори
# 375
Аз също съм с операция за премахване на жлезата...... но уви! 3 месеца по късно жлезата се наду отново!!! Освен близнака и от другата страна.... се наду и тази, която е уж " премахната" та... и аз не възнамерявам да се подлагам на каквото и да било повече! Та аз си имам и от двете страни.....жлези, които си се надуват и спадат когато си пожелаят. За щастие не ме болят. Някой ако е пробвал да я пукне с локум да разказва.

# 376
С локум съм опитвала да спукам абсцес, но не стана. Не на това място точно, но на друго също така деликатно място  Embarassed И домат, и локум, и риванол, и йодасепт, е не ставаше  #2gunfire Цаката му е да узрее и само се пука  Sick

# 377
В друга тема бяха коментирали на Ванга рецептите и тази имало ефект:

ГНОЙНИ ОТОЦИ - Да се смеси 1/2 кг. ръжено брашно със 100 г прясно масло и 1 ч.ч. прясно мляко. Тестото се слага на кърпа и местата се налагат 3 вечери поред.

Дано не ми се налага да пробвам  Praynig. Минаха 5 месеца от последното подуване, болки и спукване.

# 378
Четох една рецепта с домашен сапун,този правения не от магазина и белтък,казаха,че е ефикасна,нищо не пречи да се пробва,потърси .в интернет как е точно

# 379
Чувала съм за 3г алое, било точно за извличане на гнойни образувания, но няма да го пробвам за момента, оставила съм нещата както са, да не стане по-зле Embarassed

# 380
да попитам имате ли някаква ефикасна рецепта за засилване на имунитета, защото и това влияе, но лекар не ми е казал или дал рецепта, пробвам разни методи, но явно не са достатъчно добри, последно пих шведска горчивка, вярно по-леко минавам грипа, но дотам пак ми избиват стресници , а това е показателно,че има вирус

# 381
Не знам защо, но на мен никога не ми се е пукала жлезата.... Веднъж се поду много и плъзна нагоре чак до клитора и ми изписаха антибиотици, от които спадна. Веднъж със спринцовка ми източваха нещо.... Sad... и от тогава си се подуват( и от двете страни) и си спадат сами периодично.... странна работа.

# 382
не се е спуквала, защото мисля антибиотика уж спира възпалението, но пак остава бацил и после пак отначало, на мен ми се спука първия път докато разбера какво ми е точно и закъснях с прегледа, когато отидох при един втори лекар, късно започнах с антибиотика и една приятелка ми каза да си направя компрес с риванол, а и лекарката изчака да узрее хубаво и тогава да реже, защото каза ,че няма смисъл рано да се цепи, и така само се спука и изтече и после тя още го чисти

# 383
попитах те за секса, защото при мен се получи възпаление точно в период без никакъв секс, а тази жлеза се използва когато се прави секс, и се чудех дали има връзка между неправенето и насъбирането на секрет и това възпаление,никой лекар не се заинтересува за причината за появяването им, нито пък се правят изследвания за подходящия антибиотик ида се спре бацила веднъж за винаги

При мен се подува повече след секс.... много е неприятно, некомфортно ми е... Понеже живея от скоро в САЩ , при прегледа ми с доктор ми каза, че трябвало да се оперира, нямало друго решение, но операцията без застраховка ще ми струва $10 000, нямам представа в България колко пари е, но тук са ми много, а и като слушам как на някои жени пак им се получава-даже и след операцията... съвсем не знам какво да правя.... но това много ме измъчва... Имам моменти с много неприятни болки, не мога даже да седна като хората, на моменти спада за известно време и после пак много се надува.... това просто е непоносимо.... Понякога само стоя и плача и не знам какво да правя.... и като виждам колко много жени имат този проблем не мога да си обясня, защо сякаш никой не търси лечение на проблема....

# 384
попитах те за секса, защото при мен се получи възпаление точно в период без никакъв секс, а тази жлеза се използва когато се прави секс, и се чудех дали има връзка между неправенето и насъбирането на секрет и това възпаление,никой лекар не се заинтересува за причината за появяването им, нито пък се правят изследвания за подходящия антибиотик ида се спре бацила веднъж за винаги

При мен се подува повече след секс.... много е неприятно, некомфортно ми е... Понеже живея от скоро в САЩ , при прегледа ми с доктор ми каза, че трябвало да се оперира, нямало друго решение, но операцията без застраховка ще ми струва $10 000, нямам представа в България колко пари е, но тук са ми много, а и като слушам как на някои жени пак им се получава-даже и след операцията... съвсем не знам какво да правя.... но това много ме измъчва... Имам моменти с много неприятни болки, не мога даже да седна като хората, на моменти спада за известно време и после пак много се надува.... това просто е непоносимо.... Понякога само стоя и плача и не знам какво да правя.... и като виждам колко много жени имат този проблем не мога да си обясня, защо сякаш никой не търси лечение на проблема....

Може да е запушено изходчето на жлезата и за това да се подува след това,не знам какво да кажа опитвам се сама да си обясня и да се боря с проблема,защото на лекарите не им пука,опитай с компрес с риванол,много време ходих така,дори на работа ,правих си памук и малко марличка и слагах и превръзка да не протече

# 385
Момичета, нормално ли е повече от година да е отворено мястото и винаги при натиск да изтича гной+ кръв?
И при влизане в морето може ли да се получи инфекция и по-сериозен проблем?

# 386
защо не отидеш да те види лекар, това непрекъснато да тече, значи все се подува и възпалява ли?

# 387
защо не отидеш да те види лекар, това непрекъснато да тече, значи все се подува и възпалява ли?

Не питам за себе си и не съм наясно с всички симптоми, но си стояло отворено и или течало постоянно или само при натиск. Болката била на периоди.

# 388
Не питам за себе си и не съм наясно с всички симптоми, но си стояло отворено и или течало постоянно или само при натиск. Болката била на периоди.

Не е нормално. Лекар трябва. Единият ми лекар казваше, че като тече гной е най-добре да се отиде и да ти вземат проба, за да се лекува. Как ще е отворено и ще тече непрекъснато и то година  ooooh!

# 389
Мили дами,отдавна съм потърпевша от това запушване. Странното е ,че и аз като вас опитах писаното  по горе като начин за лечение. От две години обаче открих ефективен начин за справяне с болезненото запушване!!!! Просто ,лесно и много ЕФЕКТИВНО!
Когато усетя дискомфорт и специфично уголемяване във вид на топче ,започвам да пия сока на 1 лимон сутрин на гладно .който е разреден с 1 чаша чаена хладка вода
.След 40минути може да се яде. На обяд същото количество лимонов сок и вода се приемат 40 мин. преди храна.Това се повтаря и на вечеря.В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДВА -ТРИ ДНИ СЕ ПРИЕМА ЛИМОНОВИЯ СОК ПО ТАЗИ СХЕМА.А СЛЕД ТОВА СЕ ПРОДЪЛЖАВА ,КАТО СЕ ПРИЕМА САМО СУТРИН НА ГЛАДНО СОКА ОТ 1 ЛИМОН в чаша вода.
Още на третия ден се констатира спиране на болката и дискомфорта,а след две седмици стриктно изпълнение всичко ИЗЧЕЗВА! До сега съм го изпробвала 3 пъти и то все с положителен резултат!!!
ИЗПРОБВАЙТЕ И ПИШЕТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт