Бартолинова жлеза

• 270 149
  • 627
  •   1
Отговори
# 60
ами да ти кажа и двато пъти ми изтече абсолютно всичко,щом се е отворило и тече от там всичко изтича,при мен поне беше така.вече наистина незнам от какво се надува тази жлеза.лекарите казват едно,книгите друго да се чудиш на кого да вярваш.

# 61
На моя близка оперираха жлезата, болките били ужасни Sad
Майка й е лекар и твърди, че причината била в тампоните . Така по време на цикъл не изтичала всичката кръв, една част се резорбирала обратно в матката newsm78
Дамските превръзки били о.к. , но тампони-само в краен случай newsm78

# 62
и на мене ми го казаха същото и ми казаха да ползвам само памучни превръзки,значи има истина в това

# 63
здравеите мили жени
да и аз сам съгласна за паму4ните бикини и превръзки.аз ползвам само такива от години.полу4авала съм обриви от копринините още като моми4е.аз пих билката Турта,деиства добре на кисти и възпаления,а за всеки слу4аи във водата за подмиване слагам по няколко капки иод.дано не се налага но бих пробвала и локума и дебелата дона.и аз предпо4итам билките.ще ми се да намерим някакво хомеопати4но решение на въпроса.ще потърся и ако открия нещо ще ви информирам.Успех в ле4ението и здраве на вси4ки .

# 64
За тампоните не се бях замислила, нищо чудно и те да играят роля. След втората инцизия докторът ми забрани да ползвам тампони и аз го послушах. То всъщност си е логично, че с превръзка изтича повече, освен всичко друго.

# 65
Пробвах с прополиса, но при мен не помогна. Cry

# 66
В понеделник пак лягам под ножа. Ще ми правят марсупиализация.  Shocked

# 67
Здравейте,

Какви са болките и усещанията при такава диагнозата? При мен тези оплаквания се появиха след като забременях и то в началото. Преди при цикъл имах такива усещания в първите дни, когато е по-силно течението. След като родих пак се е проявявало, но от няколко дни е много болезнено. Гинеколози са ми казвали, че не е гинекологично newsm78, не са разширени вени. Усещам стягаща болка на срамните устни(все едно съм карала колело, с много твърда седалка), от дясно по-често и по-силно, преминаваща в тазобедрената става и към вътрешната страна на бедрото. Като съм в покой е по-добре, но при движения става много зле положението, особено при преместването на тежестта от единия на другия крак, понякога е толкова режеща болката, че ме кара да извикам, сега и мускулът ме боли. Много объркано стана?

Надявам се да споделите дали и при вас има такива състояния и усещания.

# 68
При мен е доста подуто в момента, колкото яице е. Боли ме много, немога да вървя, немога да стоя права, защото много ми пулсира, а като съм права кръвта се събира там и много ме цепи. Като съм легнала ме поотпуска, но ако реша да сменя позата става болезнено. Но ме боли само мястото, което е подуто. Незнам как ще оцелея до понеделник. #Crazy

# 69
забравих да ти кажа слагай лед на мястото много помага не боли толкова много,леле как пропуснах да ти го кажа.увий лед в една кърпа и го слагаи там колкото можеш да издаржиш.

# 70
здравейте, аз също имам проблем с тази жлеза от 3 дни... при мен започна 2 дни след менструацията, първо силно течение, след това напипах това топче в ляво и започна парене и болки немога да седя и да ходя... изчетох за тия два дни сигурно всичко което намерих в нета ........ досега бях леко притеснена сега вече съм много уплашена ..... а утре съм на лекар незнам какво ще ми кажат пишете моля ви...

# 71
ами незнам какво друго да ти пиша аз за жлезата,щом си чела много значи знаеш какви са вариянтите или се пука сама или лекарите правят инцизия.зависи колко ти е голямо поддуването.на мене моят гинеколог ми изписва антибиотици когато ми се надуе и ми казва да слагам лед на оттока защото много помага.болките иначе са ужасни и много пари аз само лежа в такива случай но пак ме боли.леда успокоява мястото и поне малко болката затихва.увий го в кърпа и го слагаи често по добре ще се чувстваш.ако не искаш още да ти правят инцизия можеш да пробваш с лукум на мене единият път ми се пукна така с лукум-намачкваш го и го слагаш на мястото.но не си мисли че ще стане от първият път поне 24 часа ще минат.другият път ми се пукна от билката дебела мара но сега се съмнявам да я намериш някаде.не носи тесни дрехи и избягваи прашките,наблягаи на памучното бельо и не ползваи тампони.а щом е започнало с течение наи добре направи и едно изследване защото някои пат и инфекциите причиняват надуването на жлезата.ако има нещо още питаи и пиши какво е казал лекарят,може да има новости в тази тема  Peace

# 72
Благодаря ти много че писа аз утре съм на лекар надявам се всичко да е ок. каквото и да излезе ще пиша за да има повече информация за всички  Praynig

# 73
какво значение има да намериш добър лекар-специалист...... в петак ме изпратиха направо на гилотината така да се каже, добре че потърсих и друг лекар. Моето възпаление се оказа натрупана мастна тъкан и остра кандидоза, която така и неразбрах откъде съм получила. Сега ще лекувам инфекцията, а после незнам. Сега се питам тази мастна тъкан как се е появила и как ще се оправи.... надявам се поне да не е толкова страшно както е бартолиновата жлеза. Моят съвет към всички е да се допитват до повече лекари, защото на днешно време да намерят добър специалист, който да си върши работата, особено и в малък град, си е голям късмет. Успех на всички и пишете за да знаем повече....  bouquet Hug

# 74
Добре, че ти се е разминало. На мен не ми простиха и днес пак ме клаха. #Crazy Дано тази марсупиализация има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт