Объркана съм от неговите ,,знаци”

• 4 071
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Май няма бивши, май си е такава и в това няма лошо! Но! Трябва и да разбере, че проявеният интерес не е лошо, а е нещо извън нашите рамки, което носи трепет.

# 31
Бонбоните какви бяха? Ако са ментови може да е бил някакъв намек.

# 32
Добре вървят нещата, щом те е прегърнал, даже повече от веднъж.
Просто харесване за сега, хубавите работи бавно стават.
Нещо друго не разбрах, как да ги нараниш тия момчета, какво се каниш да им правиш?

Понеже преди години се движех в такива компании, където имаше 3-4 момчета и 2 момичета някъде, винаги след като сме се сближили момчетата започват пак някакви такива сигнали да дават, че ме харесват и веднъж момчето беше по-чувствително и просто ми стана кофти, че му казах, че нямам нищо към него и оттогава сякаш се промени и неговия характер като цяло .. и после аз пък се почувствах виновна.. като цяло съм си доста емоционална и чувствителна.

# 33
  • София
Остави онова момче, тоя е батко и ти имаш интерес.
Пиши му и си следвай интуицията и желанието.

# 34
  • Далечният изток
Виж сега, ти не можеш да си отговорна и виновна за чувствата на целия свят, а само за твоите.

# 35
...веднъж момчето беше по-чувствително и просто ми стана кофти, че му казах, че нямам нищо към него и оттогава сякаш се промени и неговия характер като цяло .. и после аз пък се почувствах виновна..
Не се е променил характерът му заради теб. Имал си е негови проблеми човекът. Всеки трябва да може да понесе отказ, а ако не може - да работи върху себе си, няма кой да го крепи в живота като рохко яйце.

# 36
Харесал си те е и то доста. 26-годишен нямаше да бъде толкова внимателен и търпелив иначе, да те кани на парти, след като не си била разговорлива на кафето. Важното е какво казва твоето вътрешно чувство.
Напомни ми ситуация с един колега, като бях на подобна възраст и бях изпаднала в чуденка има ли нещо повече към мен, няма ли. Той започна да се държи джентълменски, да говори повече с мен, да си търси повод да ме докосва. Аз усещах интерес, а една колежка ми казваше нее чисто приятелски се държи.
Ако и ти имаш симпатии, действай, прояви явен интерес с нещо и не го мъчи човека! ))

# 37
  • София
Целуни го!

# 38
Той те прегръща, а ти? Надявам се, не стоиш като дърво и връщаш прегръдката.
Следващата крачка е целувка – когато те целуне той, отговори. После го целуни и ти.
Нататък вече ще си проличи как ще се развият нещата.
То хубаво срам и свян, но до един момент. В днешно време много лесно могат да се превърнат в пречка, ако зациклиш на тях и възпрепятстваш естественото развитие на отношенията.

# 39
Добре вървят нещата, щом те е прегърнал, даже повече от веднъж.
Просто харесване за сега, хубавите работи бавно стават.
Нещо друго не разбрах, как да ги нараниш тия момчета, какво се каниш да им правиш?

Понеже преди години се движех в такива компании, където имаше 3-4 момчета и 2 момичета някъде, винаги след като сме се сближили момчетата започват пак някакви такива сигнали да дават, че ме харесват и веднъж момчето беше по-чувствително и просто ми стана кофти, че му казах, че нямам нищо към него и оттогава сякаш се промени и неговия характер като цяло .. и после аз пък се почувствах виновна.. като цяло съм си доста емоционална и чувствителна.

Преди години сте били в прогимназията, има си хас да не му се промени характера, нали човек пораства и се променя.

Този младеж не е вече момче, а си е зрял мъж, затова ако имаш интерес е редно да го покажеш и ти.

# 40
  • out of space
Аз съм на принципа, че когато искам нещо- отивам и си го взимам.

В твоя случай бих направила следното- като тръгнете на някъде, просто го хвани за ръката.

# 41
Покани го на кино/театър/танци...каквото ви харесва. Но направи и ти нещо, с което да му покажеш интереса си

# 42
  • София
Аууу,взел ти е бонбони от нищото. Да не е Уили Уонка? Край . Влюбен е със сигурност ,няма спор

# 43
Сладка и невинна любовна история. Пожелавам успех на авторката! Успокой се и се радвай на тези моменти, покажи на момчето, че го харесваш. Дръж ни в течение как се развиват нещата.

# 44
все пак внимавайте. имате някаква възрастова разлика а вие не изглеждате много зряла. може да е играч и да ви омайва

Общи условия

Активация на акаунт