Объркана съм от неговите ,,знаци”

• 4 067
  • 46
  •   1
Отговори
Здравейте! Имам следната ситуация:
С едно момче се запознахме и се виждаме само в събитията, които организира едно НПО. След като се запознахме имахме задача по двойки и той от всички други избра мен. След това си казахме, че за да работим по-сплотено трябва да се сближим.., защото аз попринцип съм си леко дръпната и срамежлива. Постепенно почнахме да се виждаме малко преди събитията и малко след тях и накрая момчето ме добави в близки приятели в инстаграм. Не след дълго аз го добавих също. Не даваше никакви сигнали, че нещо може да има към мен, но езикът на тялото му показваше това, постоянен очен контакт , повтаряне на действия.. и не след дълго ме покани на кафе.. не се отпуснах много и не си говорихме кой знае колко.. реши да предприеме друго действие и ме покани на едно парти… Друго, за което се сещам беше фактът, че ме изслушваше след като ме видя в момент на слабост, държи се като джентълмен, и от нищото веднъж ми взе няколко бонбона, той си беше взел за него, но ми ги даде без причина.. Наистина ли има симпатии към мен или е просто приятелско. Защото съм страшно объркана?

# 1
Явно има симпатии , щом ти е взел и бонбони!
На колко сте години?
Ти защо се притесняваш толкова?
Ти харесваш ли го?

# 2
Явно на 12.

# 3
  • София
Ами, вземи му пиши, дал е достатъчно нишани. С дръпнатост няма да стане,  провери сама дали си на прав път.

Не знам какво си объркана от знаците му, просто не ги разбираш явно.

# 4
  • София
В кой клас сте?
Той е подел инициативата, сега е ред ти да му върнеш жеста.
Ако много се мотаеш и се правиш на недостъпна, може да изпуснеш момента.

# 5
Давай директно, питаш "Имаш ли чувства към мен?". При отговор "Не" - поне си попитала, при отговор "Да"- знаеш какво да правиш. Wink

# 6
  • Далечният изток
Не, не, не! Това последното твърдо не.
Дръж се естествено. Знам, че човек като е влюбен често е неадекватен и си забравя граматиката, ама давай го по-лежерно.
Да, харесва те, просто показвай интерес и ти, показвай, че го харесваш, ама чак такава директност като в предишния пост, по-добре недей.

# 7
  • София
Никакво питане за чувства, разбира се!
Прояви интерес, не се дръж като умряла риба.
Прати му линк на нещо интересно, меме от сферата която ви събира, действай.

# 8
А какво стана с партито? Мина ли, ходи ли? Това ми се вижда идеалния момент да се разбере има ли нещо, няма ли.
Отпусни се, парти е, танцувайте, пийвате нещо и то ще си стане естествено. На прати ако не стане не знам къде.

Но пък ти колко точно си дръпната, усмихваш ли се:) искрена ли си, леко ли върви общуването?

# 9
А какво стана с партито? Мина ли, ходи ли? Това ми се вижда идеалния момент да се разбере има ли нещо, няма ли.
Отпусни се, парти е, танцувайте, пийвате нещо и то ще си стане естествено. На прати ако не стане не знам къде.

Но пък ти колко точно си дръпната, усмихваш ли се:) искрена ли си, леко ли върви общуването?

Да, все пак отидох. Беше забавно, танцувахме, имахме очен контакт. След това се поразходихме малко и той ме изпрати донякъде не баш до нас. Относно това, колко съм дръпната, просто съм срамежлива и малко трудно се навивам да излизам с момчета от страх ако ме харесат, да ги нараня… иначе се усмихвах.
Искрена съм в действията си.. и аз го харесвам, даже веднъж за да му върна жеста от  бонбоните му подарих и аз нещо сладко.

# 10
Как така да ги нараниш. Нищо им няма.

На въпроса ти - да, харесва те. Не виждам какво повече може да направи човека, щом даже бонбоните си ти е дал.  Покани го и ти на някое парти.

# 11
Благодаря на всички на отговорите. Помогнахте ми наистина. Исках мнение от различни хора, но всеки казва различно и затова се допитах до тук! Simple Smile

# 12
На колко години си?

# 13
  • София
Колко различно да ти казват?

# 14
 Давай го chill,не мисли дали или,тези неща не стават с мислене и анализиране,ако е писано,ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт