С едно момче се запознахме и се виждаме само в събитията, които организира едно НПО. След като се запознахме имахме задача по двойки и той от всички други избра мен. След това си казахме, че за да работим по-сплотено трябва да се сближим.., защото аз попринцип съм си леко дръпната и срамежлива. Постепенно почнахме да се виждаме малко преди събитията и малко след тях и накрая момчето ме добави в близки приятели в инстаграм. Не след дълго аз го добавих също. Не даваше никакви сигнали, че нещо може да има към мен, но езикът на тялото му показваше това, постоянен очен контакт , повтаряне на действия.. и не след дълго ме покани на кафе.. не се отпуснах много и не си говорихме кой знае колко.. реши да предприеме друго действие и ме покани на едно парти… Друго, за което се сещам беше фактът, че ме изслушваше след като ме видя в момент на слабост, държи се като джентълмен, и от нищото веднъж ми взе няколко бонбона, той си беше взел за него, но ми ги даде без причина.. Наистина ли има симпатии към мен или е просто приятелско. Защото съм страшно объркана?