Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Cruela, супер маникюр!
Ето още една пила за 16 евро, тя с кабел ми изглежда, има и педал:
https://www.aliexpress.com/item/1005006060120793.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21
Пазарувайте вие поне, аз като съм се опитала да се спра! Супер са офертите и аз като Есмералда мисля, после вече няма да има. Сега ни зарибяват на оферта, а после ще избият ърли бърдите.

# 257
Аз я взех за 15 и нещо евро , направо викам - все едно, че съм пила две кафета някъде. Еми така де....Сега остава и да дойде!

# 258
  • София
И на мен две пратки ми стоят със статус напуснали Будапеща на 19-ти септември и си чакам и си проверявам, и исторически станаха. Въобще не ми се поръчва вече от AliExpress имам си една сива пила, нито имам място за повече, нито ме е блазнят Simple Smile

# 259
Ох, аз точно съм отворила на розовата и я гледам влюбено само за сега! Баш китайско мъчение си е това буквално и преносно Joy В крайна сметка тия пари къде не съм ги дала, но пък къде да ги държа всичките тия пили?! Май ще почна да продвам... И лампа искам да пробвам, а сега хубави нови модели лампи са на цената на sunoне в емаг. Под 30 лв....и стикери съм харесала, а и стикери имам в промишлено кокличество. Прахоуловители на оферта още не съм мернала днес, но другите неща на супер цени вървят.
Есмералда, и аз така се хапах за някакви неща във времето. Дори лилавата пила като поръчах миналата гофина първо я имаше под 20 еврно, но аз тогава исках още да ползвам телефончето до край, после като се реших беше поскъпнала. Грам не съжалявам, че ъпгрейднах от телефончето на други пили.

# 260
Bubble, евала, завиждам благородно, искам и мен да не ме блазнят. Ще мина след час да видя какво са пуснали другите момичета, сега се озаптявам Joy
Скрит текст:
Алито ми е ограничено до 10 мин на час, така е за тези, които нямаме воля Joy

# 261
Можете ли да препоръчате някакви готини стикери?

# 262
Есмералда, как го направи това, искам и аз Joy

Алито е така направено, като някакъв наркотик действа. Аз отдавна съм излязла от пределите на ноктите и поръчвам всякакви нужни и ненужни вещи. Последните месеци се сдобих с дарсонвал, мини принтерче за етикети, аерограф, безжични слушалки N-на-брой, флашки и карти памет около десетина, отделно за нокти - нова лампа, нова пила, чакам и прахоуловител, въобще... Joy

# 263
Олее, кво прайте бе....

# 264
Можете ли да препоръчате някакви готини стикери?
Какви стикери искаш точно? Мога да ти да няколко магазина Grinning
И аз отдавна не съм само с нокти, а всякакви ннеща поръчвам от али и се плаша вече от себе си. Тия дни гледам да не поръчвам и да заглеждам и пак нещо ме грабне. И сега поръчах и аз "розовата", но беше останала в бяло. 18 евро... какво им дава човек, а ако е хубава като сивата ми, но с пауза бързо ще ми стане фаворит.
Сега трябва да мисля коя да махам и къде. Тия от митницата и пощите сигурно мислят, че въртя нелегален бизнес, а аз само за себе си поръчвам.

# 265
HoneyBee33

Може ли да дадеш отзив за дарсонвала? От едно известно време само им се чудя, а сега и започнаха да ми излизат доста евтини оферти. И ако може да споделиш какъв взе. Гледам, че има едни, на които пише с аргон и неон. Тези ли са по-хубави или е само рекламен трик?
Изобщо ако някой може да ми даде съвет за този уред ще се радвам да го получа. Може и на лични да не спамим тази тема.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 11:23 от garnitura

# 266
За митницата и пощата не знам, обаче от НАП със сигурност го мислят това за нелегалния бизнес. Joy
Ходи обяснявай на някого, че си шопинг маниак, имаш 40+ палитри гримове и 100+ лакове, н броя лампи, н броя пили и тн и гледаш да разчистиш нещо от ненужните вещи, които си натрупал. Жалко, че в България не са популярни гаражните разпродажби, иначе бих спретнала една много хубава Joy

HoneyBee, приложение е, казва се Stay focused. Вчера си го инсталирах и тепърва го тествам.

# 267
Абсолютно, даже вече не са ми резервни, а за проба. Но мисля това да е последната ми пила... Така казах и за оранжевата, но  този път наистина спирам. Май ще продам бялата, която на фона на другите ми е по-простовата. Иначе е добре - сравнително мощна(не очаквах за тази цена), няма вибрации, хубава е ръкохватката.
Аз трябва да ги поканя у нас да видят какво е положението и може да ме съжалят даже. Аз ако продавам ще е колкото да си избия парите, които съм дала, а не да правя бизнес и да продвам със 100% надценка. Просто и на мен ми е любопитно да пробвам някакви неща, знам че не е рентабилно за мен, но пък то хоби, то мерак... Май и аз ще взема това приложение да го инсталирам.

# 268
Cruela, супер маникюр!
Ето още една пила за 16 евро, тя с кабел ми изглежда, има и педал:
https://www.aliexpress.com/item/1005006060120793.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21
Пазарувайте вие поне, аз като съм се опитала да се спра! Супер са офертите и аз като Есмералда мисля, после вече няма да има. Сега ни зарибяват на оферта, а после ще избият ърли бърдите.

Купуваам! На захранване ако е, ще ме уцели в ахилесовата пета. Blush

# 269
  • Бургас
Много сте заразни, ама си знаете де. Въпреки това не съм поръчала трета пила! Имам само две, както и две лампи. Едните за вкъщи, а другите като пътувам.
С извинение, че темата не е за Али, но пък сте доста активни, заглеждам една терапевтична преса там. Та ако някоя от вас има лични впечатления и препоръки, ще се радвам да сподели на лични. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт