Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
То ако всяка никадърна маникюристка спре да работи и да щави клиентите, нали знаете, че маникюристките в Бг ще станат изчезващ вид Joy

Иначе за мен лично Елена арт не е никакъв връх нито на знания, нито на преподавателски умения, това е мое лично мнение. Знам, че масово хората й се кефат, но за мен не е нещо уау. Просто към момента в малката ни държава няма друг по-кадърен, който да снима видеа, това е.

# 481
То не е само до видеа, но някак самата тя ми изглежда мила и позитивна, като я гледам, докато тази на всяко видео казва колко пари е взела за маникюр и изобщо ми изглежда много грозна тази идея за реклама. Явно си е до подход понякога, а не чак толкова до свръх умения.

# 482
Кармила, дай линк към този профил, да поклюкарим и ние Joy
Относно цените, преди 10-15 години цената на един гел лак в салон беше 20 лева масово. В момента все още срещам, че гел лак продължава да се предлага на места също за 20-25 лева, което е безумно, предвид, че всичко останало се е покачило поне 3 пъти. Нормално е маникюрът да струва повече и цената да не е като преди 10 години, но не е ок качеството и техниките да са като преди 10 години.
Относно Елена, прекалената реклама и натрапване винаги дразни без значение за кого говорим. Нямам наблюдения над качеството в салона й и академията й, гледала съм само нейни клипчета как прави на себе си маникюр и смятам, че е по-добра от повечето самозабравили се.
Попадам на една друга напоследък и й гледах част от видеата - Никол, също маникюристка, но "обучител" по бизнес за маникюристи. И за нея съм със смесени чувства, защото и тя набляга на това как вземала 3 пъти повече от средната цена и пак била с пълен график.

# 483
Здравейте, скоро не съм писала, защото спрях да се лакирам, нямам време и ноктите ми често са зле.

Идвам да питам за една позната, иска съвет за лампа. Гледам скоро не сте обсъждали, а и информацията на 1 стр.не е актуална. Кои лампи в момента са най-актуални, за домашно ползване?

# 484
mamaLina, истинско Коди в Али няма. Ако има бутилки представящи ги за КОди, то това е ментак. Важи за Гелиш, окси и други марки, които се водят по-висок клас.
Елена и за мен не е уау и не разбирам баш защо чак толкова я превъзнасят, но добре се е позиционарала и развила бизнеса си. На фона на общото в бг, както и Есмералда каза, си е добре. Полинка по мое мнение е по-кадърна и по-хуабви видеа има, но пък нещо и куца в нейния сайт и там не ми допада на мен. Иначе аз предпочитам да гледам рускините и украинките, но Полинка и Елена са чудесни за баш начинаещи, които не знаят руски или английски или и двата езика.
HoneyBee33, не знам дали е много етично да я изтипосам тук, но пък лесно може всеки да я намери ако реши. Аз за няма и 5 мин я намерих в тик ток. Manicure.by.angie e профилът. Аз лично имам забележки масово към маникюрите и дори и към по-приличните и за мен са на ниво домашеен маникюр от любител без тапия.
amini, скоро Есмералда и HoneyBee33 бяха показали едни лампи на батерия и се изказаха добре за тях(трябва да ги видя назад в темата). Иначе вече няколко съфорумки се изказаха, че по-нови модели с по 60 светодиода не са по-мощни от добрата, стара sunone. Повечето нови модели ги правят черни вътре. Иначе мисля, че sunx9 max са писали, че е хубава, напослледък ми излиза една sun s5 в алито и в момента има промоции, sun x11 max. Аз лично си имам sunone и sunX, които са бюджетни и ми вършат чудесна работа.
https://www.aliexpress.com/item/1005005663376563.html?pdp_ext_f= … 2g0o.13499126.0.0
https://www.aliexpress.com/item/1005005606382859.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21
https://www.aliexpress.com/item/1005005347999798.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21
https://www.aliexpress.com/item/1005006057702166.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21

# 485
Благодаря, видях я тази на батерия, но сякаш не е необходимо.
И аз ползвам сън 3 и си работи чудесно 😀

# 486
Ами аз продължавам да твърдя, че за дом. ползване за човек, който започва sunone е повече от достатъчна или ако държат на дисплей sunx. И двете изпичат чудесно и са в категория до 30тина лв и то от бг сайтове. Иначе да, нямаме за жалост много актуално инфо за лампи и може би няма да е лошо да добавя, но аз като не съм пробвала и не знам не мога да напиша нищо адекватно, освен коментираното как новтите лампи със 100 светодиода не са особено по-мощни от sunone примерно. А честно да ви кажа, въпреки че ми мина такава порочна мисъл, ще се олея бая вече, ако поръчам 3та лампа да пробвам - аз трябва отделна къща да купувам за всичките ми лакови такъми и уреди, а нямам така финансова възможност Grinning

# 487
Хубаво, че ме подсети да пробвам лампата на батерия вече на моите нокти, не само на мостра Grinning

Ох, аз Тикток нямам и специално за тази особа не мисля да си инсталирам, та ако някоя добра душа прати линкче на лични, за да го гледам през браузъра, супер.

На мен едно и също нещо не ми харесва и в Елена, и в Полинка - твърде са комерсиални. Единственото, което ги интересува, е да продават нещата от магазините си. Да, нормално, че ще искат да ги продават, затова са направили магазини, но самият начин на набутване на продукти в лицето не ми допада.

При Елена бях на един семинар преди време относно това какво е нужно на един начинаещ маникюрист. Състоеше се като цяло в скролване в сайта й и добавяне на продукти в кошницата Joy За самите продукти аз лично знаех повече от нея, включително и това, че прословутият й кръгъл прахоуловител се предлага и във вариант 2 в 1 с пила (питах я кога ще го зареди Joy, тя не знаеше дори, че такъв съществува, вероятно мъжът й прави поръчките от Алибаба), на 2-3 въпроса изобщо не можа да ми отговори и до там ... Добре, че имаше подарък база, която ти избива почти цената на семинара, та да не съм капо Joy
Но пък за хора, които нямат елементарна идея какви продукти ще им трябват, и искат да им даде някакъв процент намаление за първоначално зареждане, което излиза около 2 000 лв, може и да е полезно.
Миличка е, но това не е достатъчно, за да си добър специалист. Знания особено големи няма. Просто е голяма риба в малко езеро, но до там.
Като за Бг - толкоз. Рускини и украинки са на светлинни години, затова следя главно тях.

# 488
Зеленото е на Веналиса, което ми подари Бърърфлай. 😍🥰 Не е при мен сега, ако искаш, ще го погледна и ще ти пиша кое е точно.

# 489
Есмералда, няма нужда от такива гимнастики - същият псевдом има и в ИГ. Има някои липсващи кличета от тик тока вкл. и вградения френски за 100 кинта. В Иг се е постарала да качи лъснати маикюри, но на мен ми белнят разляти кутикули, криви кликове и тем подобни.
Много добре казано в случая за продуктите и агесивната реклама и за това няма да те повтарям като папагал. Факт е, че и мен ме дразни и за това вече не гледам особено новите видеа и постове на Полинка, защото са само агресивен маркетинг. В сторите, преди да отвори магазина, иначе добре обяснява някои неща, не мога да си кривя душата. Но и тогава пак яко рекламираше продукти пратени и от маникюрзоун. Да Кларесата е супер съотношение цена/качество според мен, но и тях ги представяше все едно става дума за марки от класата на Коди, комилфо,pnb, gelish, cnd и пр.
Скоро попаднах на клип или пост на Елена, че и тя май е самоука или нещо такова. В него рално рекламираше курсовете си и обясняваше как щяла да научии другито на всичко и на готово, на което тя се била научила по "трудния начин". Иначе факт е, че и тя е назад с тенденциите - тук се говори за гел х отрми от поне 4 години, тя ги продава и рекламира от около началото на годината, за пили на батерия с безчеткови мотори ни разказваш от много време, а тя пак от сравнително скоро взе да я продава. Дори и за тази търгговия за мен човек трябва да е в час с най-новите тенденции, но няма какво да я мисля тя и без да е толкова в час и вървят продажбите Grinning Кога ли ще пусне лампи и прахоуловители на батерия ми е любопитно. Упс сори, то вече имало - тук не бях права.
Благодаря ти, Anyyyone! Когато имаш възможност! Но грабва окото 100%

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 11:31 от karmilla

# 490
  • София
mamaLina, Kodi Souffle базата си купих от магазина на Еленаарт, че исках такъв тип база и ми трябваше спешно. Иначе от алиекспрес смятам да си поръчам някои по-евтини бази, примерно на Ursugar и да си ги чакам за по-натам, защото наистина са удобни за начинаещи и спестяват време, ако нямаш много, от доизкосуряване на лаково покритие.

# 491
  • Шумен
Потрес е този маникюр за 100 лв 🤣 ние тук си ги правим в пъти по-добри 🫶🏻 А иначе Елена арт и аз я следвам,но не съм чак толкова очарована,в момента Деница Василева най-ми харесва,прави много добри маникюри,същи рисува страхотно 🙂

# 492
При това положение Есмералда и HoneyBee33 могат преспокоъно да почнат да правят маникйри за 200 лв.+ и кочеството ще е топ!

# 493
Ау, Кармилла, много мило, благодаря ти Heart Eyes
Между другото, видях инстаграма на въпросната маникюристка и не е толкова зле, доста прилично ниво честно казано. Не е уау, но ноктите стават. Прилично салонно ниво. Очаквах честно казано да са по-зле. Явно не е усвоила още вградения.

# 494
Тя там е качила лъснати и се загледах на чного има омазано, разтечено и е дебело. Не знам посредсвето ми е на мен за цените, които е плеснала и претенциите. Иначе не е най-зле, но определено аз взех да ставам много взискателна.
Пристигна ми пилата за 18 евро, и другите клещички. Те са на пружина и на проба добре хващат и са остри, определено ми допаднаха, въпреки че материамлът личи,.че е по-зле от Mr. Green, но определено на първо четене ми допаднаха. Пилата за тая цена не мога да повярвам колко още неща има - два керамични накрайника за сваляне  кутийка подобна на тази на Вени с накрайници и не баш от най-боклучивите, пилички, тънък червен накрайник тип игла за пилене от долу, комплект боклучиви накрайници, плик с бая шкурки(не че ми трябват) и четка за прах от меките цинги-манги с камъняк. Тялото иръкохватката са стабилни и изглеждат моного добре. След малко почвам с пробата. Ето снимки, само ме е яд че пропуснах по-шукар цвят и сега съм със семпла сивичка Grinning
А да и има пауза бутон и помни на какво е била оставена! Не съм пробвала бачка ли и с кабел.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 17:31 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт