Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Пфу, аз за първи път срещам толкова упорито пресичане…все се пресичат леко, но след бързо разплащане всичко се оправя, уви тук се пресичаше през две минути и не ми остана време да направя желания дизайн (след топа само тествах)

Топ лака на Несс пак ни скъса нервите и си припомних защо го избягвам - все едно е пълен с фини прашинки или пък е тръскан до несвяст … прави едни балончета и ми разваля целия блик.

Търся си тогава нова млечна база, че ми е любима.

# 616
Препоръчвам линт базата на Kodi Shine Milk, много е хубава.

# 617
Kira nails French milk е също много хубава и е плътна полу-прозрачна, на Didier Lab млечната полибаза е по-прозрачно бяло и двете ги харесвам. На коди milky хвалеха и Танита е качила скоро снимки.
Есмералда, а shine milk само млечна ли е или има и частици?
На pnb млечтата флаш база също е много нежна,  но е с шимър.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 12:48 от karmilla

# 618
Има много леки частици блестящи, много е красива. И прилича на новата ми на Кинетикс, но нея не я препоръчвам изрично, защото за там искат сертификат.

# 619
Аз имам сертификат та, ако е хубава бих поръчала. Отдавна заглеждам продукти на Кинетикс и Еми. Коди не бих взела.

# 620

Много интересен проблем имах с базата на Клареса вчера- буквални беше като пресечена. Отне ми доста бъркане,тръскане и т.н за да завърша маникюра- много бързо ставаше “пресечена” .

Имала съм три бази на Клареса - чисто нови и ги изхвърлих, точно защото мислех, че са развалени. Явно не им е силата в базите (друго тяхно не съм пробвала всъщност).

# 621
Клареса имат проблем с хомогенен цвят, но пък държат до смърт и за начинаещи са супер, предвид че са много гъсти и не се разтичат толкова. Иначе, ако попаднеш на "прясна" са им хубави цветовете. Но е въпрос на шанс. НО като изк;ючим нехомогенния цвят, са много държеливи и стават из а една идея по-дълги нокти без да се огъват безобразно Като за цената си(от мейкъп) са ок.
mariqivanova799, много хубаво синьо! Честито! Единсвена градивна критика мога да ти дам е залятото да го затриваш с избутвач или някаква четка натопена в ацетон, за да избегнеш контакт с кожа и отслойки впоследствие. Аз личсно ползвам едни клечки за мигли(microswabs се пишат в али и амазон), с които ри обезмасляване минаавам кутикулата отделно от безвлакнестата и после, ако се разтече минавам с нея. Иначе чудесн първи(или сред първите) маникюр.
Ох, Есмералда изкушаваш ме! Базата ти на Кинетикс е резкошна и ако КОдито е като нея едвам се възържам, но съм се набълбочила с лакове и вече ще се олея. Въпреки обещанието да не пазарувам поръчах едни много яки котешки очи на born pretty. Смятайте до къде го докарах , след като почнах и към китайчетата да посягам, а по принцим ги избягвам и не съветвам начинаещи да ги ползват :/

# 622
Аз имам сертификат та, ако е хубава бих поръчала. Отдавна заглеждам продукти на Кинетикс и Еми. Коди не бих взела.

За момента супер се държи, но ще дам отзив и след две седмици. Иначе като цена е изгодна, защото е 15 мл. Като консистенция също ми хареса, но е малко по-течна и съответно трябва да се работи бързо, за да не се стече по кожата.

# 623
Въпреки обещанието да не пазарувам поръчах едни много яки котешки очи на born pretty. Смятайте до къде го докарах , след като почнах и към китайчетата да посягам, а по принцим ги избягвам и не съветвам начинаещи да ги ползват :/

Не си сама с котките - 9 лака + два инструмента Innocent

# 624
Аз тези взех, не се въздържах. И на снимки от рев'та добре изглеждаха:

Междудругото ето линк към клещите с пружжина, от които останах доволна, ако Mr. Green не са на промция. Пак ще кажа за луда ме мислете но повече ми допаднаха от Сталекса ми дори. Ама са им вдигнали цената, гадините!Аз за  евро ги взех:
https://www.aliexpress.com/item/1005005836279372.html?spm=a2g0o. … 90.5b811802GmCjD3

# 625
Как излизат като цена за брой тези на Born Pretty? Знам, че са по- качествени от UR Sugar. Аз имам много неща на UR sugar и  предпочетох да не въвеждам и още една китайска марка.

Май на всичко са вдигнали цените в Алито. Готвят се за ноемврийската кампания явно.

# 626
Да, по-евтини са от шугара, на БП към  и 2и малко-3 евро беше корешкото. За други не могаа да каза, защото за пръв път поръчвам техни лакове. Но тук са ги хвалили в стари теми, в ИГ са ми излизали видеа с техни котешки очи много красиви ми се сториха и реших малко да се охарча. За други лакове мисля са малко по-евтини, но не го казвам със сигурност. Иначе юршугар ме впечатлиха спрямо цена/качество. Като ги поръчах нямах големи очаквания, а базите им се оказаха много красиви и доста прлично качество. Държат чудесно и се работи лесно с тях без да се разтичат. Прави ми впечатление и двете марки имат състав за разлика от други котайски марки. Но както тук ги продават за 12 лв. е абсурд да дам такива пари за китайчета, за същите ще си поръчам от нейлмастере Кодита, Кира нейлс, ПНБ и производни.
Тия дни мернах, че ursugar имат термо бази, което ми запали люпопитството и изглеждат красисви, но и от тях се въздържах, че имам тепърва едни Кодита и Комилфота да си пробвам.
Ето линк, водят се термо аурора:
https://www.aliexpress.com/item/1005006053510163.html?spm=a2g0o. … %21%21&aecmd=true

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 14:40 от karmilla

# 627
Да, загледах ги и аз тези термобази, те имат и бази котешко око (какво ли нямат всъщност). Но термолаковете като цяло са капризна работа според мен, имала съм три, точно на шугър-а и като се лакирах, как пък веднъж температурата не се падна на някой хубав цвят ами все е нещо много посредствено. Simple Smile
И аз съм им фен и много ми харесва, че имат серия в стъклена бутилка, определено ги разливам по-трудно хаха.
Сега, освен котките, чакам още две поръчки с техни неща - цветни бази и минерални гелове (нищо минерално няма, ама нейсе), но пак са една дузина и сериозно започвам да се мразя.

# 628
Аз от предния път с аканя да крадна от темата с лакове предупреждението, че застояването в тази тема води до сериозни щети на портфейла и бюджета, но предния път забравих от бързане. Лошото е, че като се зариби чоек иска да пробва всичко, било то иза един път и после си седи. И при мен е хем ми е жал, хем знам че до следващо полване има поне година. Ма то пуст мерак. Поне не харча пари за други глупости напоследък и само ис спонсорирам основно манията с лакове и пътувания, за фестивали забравих напоследък и добре че няма жеалещи, че щях да съм на слънцеядене.
За термолаковете мога да кажа, че нямам опит. Поръчах един на Неонейл преди време и си стои, защото дойде друг нюанс(това е преди да се науча да ги проверявам в гугъл) и май скоро и него ще го снимам да го подаряя, ако има желаеща съфорумка. Абе не се въздържах и поръчах 2 термобази, пък да видим какво ще е. 4 евро къде не съм ги дала. Добре че нямам мъж, който да ме изхвърли от нас с все покупките ми Grinning

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 14:56 от karmilla

# 629
  • Бургас
Благодаря ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт