Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
И аз си падам по термо лаковете. От тези точно на ur sugar си навзех поне 6-7 .. имам и още няколко други с частички.
Сега използвах термо лак, но този в на БП.

Дясната ръка ми хареса повече как стана. На лявата този мат, който сложих на средния, нещо изобщо не стана добре.. не знам къде обърках, може би не съм го нанесла добре при лакирането. И малко поомазах тук-там, но ми харесват цветовете.

Иначе за прахоуловителите- аз си бях поръчала и кръглия и квадратния, оставих си кръглия. Една идея по-тих ми се струва, харесва ми, че има копче да се регулира силата, с която дърпа, а и е по-компактен.

Относно продуктите от nailmastershop, аз последно си поръчах няколко бази на Siller и съм доволна.

Сега като се лакирах използвах базата на Клареса да видя как ще държи. Предните два пъти за подложка слагай PNB Scotch базата и имах много отлепяне откъм свободния край. По принцип подозирам, че проблемът е в моите нокти, които се разслояват там или да са били поизтънели, но просто ми е интересно сега да видя, защото предни пъти не съм имала такива, да не кажа никакви отслойки.

# 631
  • София
Тъкмо вчера ми пристигна една база Клареса - Праскова, ужасно пресечена. Отказах се да правя това което бях решила. Даже като цяло се отказвам от маникюра у дома. Нещо не ми се получава. Дразня се, в главата ми е едно, обаче не мога да го възпроизведа върху нокътя Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 632
Тъкмо вчера ми пристигна една база Клареса - Праскова, ужасно пресечена.

Това на ноктите ли е базата на Клареса? Не личи да има нещо, ако е тя. А и да не е, хич не се отказвай - супер са си ноктите. Няма гаранция как ще са, ако ти ги прави друг, тъй че...

# 633
Елена, не бих искала досадно до те разубеждавам, но маникюрът у дома супер ти се получава. Знам че честоедно е в главата, друго на практика, но мен не ме е отказвало. А и като съм мера, че твоите маникйри ти държат пжвече от салон  пък съвсем. Чудесносе схроваш, но избор т си е твой все пак, не съм в твоите обувки и не знам как е томно ситуацията.

# 634
Elena, аз пък ти казвам ходи няколко пъти на маникюристки. Щом ти е писнало с лака у дома, разнообрази малко. Вероятно е обаче след няколко месеца пак да искаш да се върнеш към него.

# 635
Момичета, случайно някой да прави поръчка от  nailmaster скоро? Питам, ако може да ми поръча една база на pnb hema free, че в мейк ъп гонят 30лв.
Ще си я платя предварително или както ви е удобно.

# 636
  • София
Тъкмо вчера ми пристигна една база Клареса - Праскова, ужасно пресечена.

Това на ноктите ли е базата на Клареса?

Не..идеята ми беше с нея, но уви не се случи.

# 637
Има група във фейсбук за групови поръчки. Често правят такива, може там да се включите.

Момичета, случайно някой да прави поръчка от  nailmaster скоро? Питам, ако може да ми поръча една база на pnb hema free, че в мейк ъп гонят 30лв.
Ще си я платя предварително или както ви е удобно.

# 638
Има вероятност и да са намесени хормони според мен, ноктите ти имат ли промяна?

Здравейте, имам въпрос, този месец става година от както съм отворила и ползвам база и топ на Сикретли. Два месеца имах почивка, понеже стана време да раждам. Като допреди това съм нямала никакви проблеми относно издръжливостта им. Но сега си направих лака от нула и за две седмици ми се обелиха два нокътя изцяло. Пак казвам, че всичко си правя както преди и конкретния ми въпрос е дали е възможно да е от срока, мисля че беше една година от отваряне.

# 639
Искам ги тези котешки очи, Karmila. Давай бързо линк. Не съм ги виждала до сега, а все се ровя.
Аз поръчах няколко термо лака на  ur sugar. Нямам търпение да пристигнат. И да кажа,че от марката нямам лошо попадение.

# 640
  • Бургас
Pipence, не съм Karmilla, но мисля че са тези. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN2.93  49%OFF | BORN PRETTY Magic Nail Cat Magnetic Gel Nail Polish 10ml Shining Gem Crystal Stone Sea Blue Soak Off Reflective Laser Gel
https://a.aliexpress.com/_mPlRuxo

# 641
Минавам само да ви кажа, че измислих ново приложение на пилата. Пробивах жълъди и кестени, с оригиналната приставка за кутикули, синя насечка 😉
Особено жълъдите са особено костеливи...

# 642
Karmilla и Silver Pink, разбирам ви за китайските лакове. И аз предпочитам да не пазарувам китайски лакове, но някои от марките им имат такова разнообразие от цветове и ефекти, каквито не можеш да срешнеш при Коди, Клареса и другите препоръчвани тук марки. А и цената им не е за пренебрегване.
Аз като разглеждам в продължение на известен период от време някоя марка лакове цветовете й ми омръзват (дори само от гледането, без да съм ги пробвала) и ми се иска нещо различно.
Пускането на нови цветове/серия от дадена марка  понякога също не е достатъчно да събуди интереса ми до степен, че да ми хареса някой лак, защото обикновено тези цветове са много близки до това, което вече се е предлагало.

# 643
Karmilla и Silver Pink, разбирам ви за китайските лакове.

Така е. А и няма как да ползвам само за себе си и да си купувам 15мл маркови лакове на 15-20 лева бройката. За колекция от само 30 лака, това са мин. 450лв. и със сигурност след година ще се чудя какво да ги правя, като им наближи срока на годност.
Отначало пробвах да вземам маркови ползвани, но се опарих два пъти с престарели боклуци, пълни с влакна и засъхнал лак. Освен това не искам да ползвам употребявани продукти и в тази връзка предпочитам отново да си купя нещо евтино, но ново. Цветове от типа сезонни или ефекти, които ще ползвам веднъж - изгодни са ми китайските и това е. Гледам основните продукти да са ок, другото както дойде и стискам палци да няма проблеми.

# 644
Последният път Борн Прити пристигна много добре опакован, в кутийка с целофан. Не съм го пробвала още:

Общи условия

Активация на акаунт