Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Честита да ти е, Клави! Коя поръча? Grinning

# 91
Честита да ти е, Клави! Коя поръча? Grinning

Чудех се за 45000 оборота, ама и тези са достатъчни. Blush

# 92
Благодаря Есмералда. Аз всъщност и кръглия си взех, но не съм го ползвала още, та се зачудих и за квадратния.. та и него взех Laughing

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 21:56 от The 13th

# 93
Един малко сериозен въпрос относно тези манияшки поръчки - към съфорумките, които имат повече от едно... каквото и да е:
Какво ги правите? На теория е необходима само една лампа, една пила, един прахоуловител... все уреди, чиито модели и разновидности нямат различно предназначение. Разбирам купуването на цветове - това е различно и е с цел разнообразие от дизайни.
Но понеже и аз съм много виновна в това отношение и все ме привличат нови уреди и все се изкушавам да си купувам и да тествам, исках да попитам и другите като мен с какво се оправдават пред себе си Grinning и какво правят после с всичките тея неща... ползват ли се, продават ли се, подаряват ли се... или друго..

# 94
Аз за сега продавам каквото не използвам..

# 95
Продавам, ако реша, че не ми трябват.
Но втората пила ми е с батерия и по-лесно приносима. Първата ми е с кабел, по-голяма и по-трудноподвижна.
За лампите - ами хубаво си е да имаш резервна, че ако нещо се случи да не се налага да чакаш 1-2 седмици достваката на нова. Особено, ако се появи нещо на добра цена.

# 96
Хубав въпрос. За мен е водещо любопитството - да пробвам нещо ново, да намеря нещо по-по-най и тн. Иначе не е лошо човек да има 2 лампи, ако се развали едната по време на маникюр. Но за другите неща реално не ти трябва повече от 1. Не че ел.пилата не може да се развали, де ... имах вече един такъв случай.
Някои неща, най-често нови или само пробвани, ги продавам, след като реша, че имам вкъщи вече нещо по-хубави. Обикновено така процедирам с уреди, за които съм дала по-стабилна сума. Някои гел лакове, които са само пробвани на мостра или веднъж и съответно като нови, в срок на годност, също продавам с идеята да избия поне част от вложените в тях пари.
Други продукти, ползвани повече или съвсем евтини, директно подарявам. Ето сега например, като поръчах още една (напълно излишна, но пуст мерак) ел.пила, мисля тази бялата безжичта, за която ни инфлуенсна Кармилла и която съм пробвала само веднъж на няколко нокътя, да я подаря на моята бивша преподавателка, която ми е добра приятелка. Ще й подаря и дезинфектант и още разни джунджурии, като се прибера в Бг. При нея поне всичките ми ненужни неща виждат солидна употреба от курсистите.

# 97
Аз да си повдигна питането докато сме на темата, а къде именно продавате - в ОЛХ или някоя група във фейсбук?

# 98
Във ФБ основно - маркетплейс и групата за продажба на неща за маникюр. Една съфорумка преди време ме светна за нея.
https://www.facebook.com/groups/1799902360252769/?ref=share

Аз използвам този пост да съобщя тържествено, че изтрих приложението на Алиекспрес от телефона си Joy

# 99
  • Mostly in my mind
Да се оплача. Вчера си взех от пощата лак на ur sugar за 1.15$ от алиекспрес.  Сложили са ми 3 лв мито. Confused

# 100

Аз използвам този пост да съобщя тържествено, че изтрих приложението на Алиекспрес от телефона си Joy
Хаха, това ме разсмя много, защото и аз съм си го мислила 😁
Ако издържиш седмица, пиши да празнуваме. Може да основем клуб на анонимните Алихолици 🤷‍♀️

# 101
Да се оплача. Вчера си взех от пощата лак на ur sugar за 1.15$ от алиекспрес.  Сложили са ми 3 лв мито. Confused
Лично мое мнение, не проверено е, че при малко бройки това се случва с 3те лева, а когато са повече лакове, няма тази такса. Аз съм поръчвала по повече и от ур шугър и от лиликът, но такси нямам. Само на малки бройки, напр скоро поръчвах една пила и един мини флакон за парфюм и имах такса 3лв.
Есмералда, защо така сега кой ще ни селектира най - изгодните оферти? Това беше добре зо групата, не всеки има по две три, някой благодарение на теб си купиха първия изгоден артикул... Връщай приложението, в помощ си на другите. Flowers Four Leaf Clover

# 102
Минават през Узбекистан, затова са тези 3лв.
Иначе нямо общо с количеството, по мое наблюдение, де?

# 103
Klavi, защото вчера за пореден път счупих тъпомера, като поръчах още 2 ел.пили с оправданието "ще ги видя и ако не ме впечатлят, ще ги разкарам". Grinning
Нямам самоконтрол само да разглеждам, все се изкушавам от нещо. Но споко, има достатъчно други маниачки тук във форума, които ще пускат оферти Joy

Иначе за нещата през Узбекистан - моят опит с Али е, че когато поръчваш повече неща на по-висока цена, ги изпращат с по-бърза и скъпа пощенска услуга, съответно не минават през тези държави.

# 104
Във ФБ основно - маркетплейс и групата за продажба на неща за маникюр. Една съфорумка преди време ме светна за нея.
https://www.facebook.com/groups/1799902360252769/?ref=share

Благодаря за линка! Аз бях до скоро в една друга група, от която ме баннаха, щото админката и тя не знае защо. Grinning пуснах една лампа да продавам, чакам одобрение 3 дни, през това време пуснаха 100 други поста, реших да попитам има ли нещо нередно в обявата, ако трябва да я редактирам - съвсем възпитано и учтиво, и отговора беше "така съм преценила" и ме блокира Joy

Какви ОЩЕ две пили поръча? Нали преди 3-4 дни поръча една розов градиент, ако не се лъжа? Grinning

Аз вчера поръчах несесер с инструменти (клещи, избутвачи) за 40 лв. Плеснах си един шамар и канселирах поръчката, щото не може така. Имам си инструменти. Joy

Общи условия

Активация на акаунт