Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 863
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Какви ОЩЕ две пили поръча? Нали преди 3-4 дни поръча една розов градиент, ако не се лъжа? Grinning

Не се лъжеш Close Cry Затова изтрих приложението.
От тези линкове, които пуснах вчера - едната е "чинията" на Елена арт, другата е една розова безжична. След няколко часа съжалих и аха-аха да канселирам поне една, китайчетата вече ги пратили. И една ретро преса за коса бях поръчала, но нея поне успях да откажа навреме Joy

Инструментите, ако са били на Mr.Green, не е трябвало да си отказваш, дори и да си имаш. Супер добри са. И на цената на една ножичка/клещи от Сталекс имаш цял комплект с несесер. Аз съм възхитена, взех и на мама (а тя тържествено ми обяви да съм си го оставяла за мен, защото щяла да ползва само пилата и пинсетата за вежди Joy).

# 106

Аз използвам този пост да съобщя тържествено, че изтрих приложението на Алиекспрес от телефона си Joy

Esmeralda, не, не ни го причинявай това, моля да ни информираш с линкове за интересни находки. Просто ако искаш се допитвай до нас дали да поръчваш това или онова Grinning

# 107
Инструментите, ако са били на Mr.Green, не е трябвало да си отказваш, дори и да си имаш. Супер добри са. И на цената на една ножичка/клещи от Сталекс имаш цял комплект с несесер.

Мислех, че са, защото снимките и несесерите бяха същите, но после видях, че надписа е друг Joy
Сталекс точно не съм имала, винаги съм си купувала Солинген, и точно затова критично подхождам, защото като правило клещи под 50 лева не признавам (Joy), а тези цял несесер за същите пари. Може би ще дам шанс на г-н Зелен но при някоя следваща прИмоция Grinning

# 108
Есмералда, благодаряв за инфорто! На кира нейлс базите до сега, които пробвах са топ, а тази е супер цвят и много ми допадна точно този лек омбре ефект! Супер просто!
Аз имам две лампи и една стара в шкафа, но са на две различни места и не ги разнасям. Същото важи за пилите, въреки че сега са 3, бяха 4, подарих я едната и сега пак чакакм 4та. В момента съм в дилема колка да си запазя за резерва, кои и да продам ли някоя изобщо. Иначе и аз си пазя резерва за зор заман, че всичко се случва.
Да кажа за търсещите бюджетна пила, че бя;ата в момента е на 13 евро, има доставак 9 и купон от мазаина за толкова:
https://www.aliexpress.com/item/1005005356573055.html?spm=a2g0o. … f338daBCXZqT&mp=1
И квадратният прахоуловител препоръчан от Есмералда за 22 евро:
https://www.aliexpress.com/item/1005005425752954.html?pdp_ext_f= … oduct1&aecmd=true
И клещи на Mr. green за 7 евро:
https://www.aliexpress.com/item/1005005036361173.html?pdp_ext_f= … duct82&aecmd=true

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 12:21 от karmilla

# 109
Не съм ползвала инструменти за маникюр на Солинген, но съм сигурна, че са добри, ако съдим по пинсетите им за вежди, които са ми любими.
Най-скъпите ми клещи са около 35 лв. - Сталекс от мейкъп от времето, когато още вървяха на тази цена. Тези на Mr. Green, които Кармилла показва, са супер, избутвачът, който върви в комплект с тях, също. Просто отнема малко време да свикне човек с тях, защото са само с едно железце между тях, а не с две или пружина. Аз лично най-много харесвам клещи с пружина.

P.S. Убеждаваш се, че нещо не ти е наред, когато куриерът започне да се шегува, че всеки ден идва да ти носи пратки, ти му казваш, че вече спираш с покупките, а той се смее.
Всякаква прилика с действителни лица и ел. пили е случайна ... Close

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 13:00 от esmeralda23

# 110
А аз да се похваля, че ми пристигнаха hema free и разни други бази и лакове, които получих и съм ви ги снимала с моите клещи на Сталкърс

Piko-то е тъмно зелено/Deep Forest.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 15:58 от mamaLina

# 111
  • София
Аз с един по-различен въпрос. Можете ли да препоръчате хубав крем за ръце за зряла кожа. Дори и най-хубавият маникюр няма да изглежда добре при дехидратирана кожа, а моята скоро става на 44 и кремчетата, маслата и ползването на домакински ръкавици не ми помагат особено.

# 112
Честити покупки момичета!
Ядосвам се, че на снимка нищо не личи, ама...
Това е база на ur sugar с много приятни оранжеви частици, които не се виждат. Стана точно както си го представях и съм доволна Simple Smile

П.с още ми е лято!

# 113
Prime,  влюбих се в маникюра ти!

# 114
Аз с един по-различен въпрос. Можете ли да препоръчате хубав крем за ръце за зряла кожа. Дори и най-хубавият маникюр няма да изглежда добре при дехидратирана кожа, а моята скоро става на 44 и кремчетата, маслата и ползването на домакински ръкавици не ми помагат особено.

Привет, аз съм много мъничко по-голяма и от бюджетните марки мога да препоръчам Atrix Intensive Hand Cream 250 g, но нека се включат и други момичета.
Prime - прекрасен маникюр.

# 115
Аз съм с много суха кожа и това кремче е страхотно! Да не говорим прекрасната цена!
Иначе, всичко, което се слага на лицето- е препоръчително- шия, деколте и ръцете да не се пропускат!

# 116
  • Mostly in my mind
И аз харесвам кремчето с урея на Балеа.

# 117
Може ли да ми дадете отзив на базата Komilfo ,и сравнение с Коди?

# 118
Пропуснала съм новата тема и се връщам да чета. Гледам, че коментирате бази. Имате ли отзиви за Didierlab Octagon?
Днес ми попадна клип и съм меко казано впечатлена. Използвам на Коди каучуковата база и съм доволна, но след клипчето което гледах, мисля да пробвам и тази.

# 119
Кремове на Ейвън, глизолид и работливи ръце аз препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт