Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Шумен
Реших да пробвам да сменя формата на бадем,останах изненадана,но много ми харесва как се получи,възможно е да не е перфектно, но е задоволително 😅 и минах на малко по-есенна вълна,нищо че температурите не са есенни 🤣 + опит за глухарче 😅

# 121
Здравейте,момичета! Чета ви отдавна и се възхищавам на знанията ви,както и на добрите маникюри. Simple Smile Реших и аз да започна да се правя вкъщи, напоръчах си всичко необходимо (поне за начало). Пиша да споделя с вас за неприятен опит с търговец от емаг, както и със самата платформа. Поръчах си лампа Sun X,а получих Sun 5. Опитах да се свържа с търговеца няколко пъти в продължение на две седмици без да получа отговор нито чрез имейл, нито по телефона. Свързвах се отново и отново със съпорта на ЕМАГ, и получавах отговор 'пратете ни снимки и до 2 работни дни ще ви отговорим'. Не ми отговаряха след като изпратя снимки на продукта. След 2 седмици борба със съпорта на ЕМАГ предложенията от тяхна страна бяха следните:
1. Да върна продукта, заплащайки доставка обратно към търговеца и да го закупя отново с вярата,че ще получа правилния продукт. Като ми препоръчаха първоначално да отворя форма за връщане и да обясня причината,за да мога да го върна. Формата ми беше върната и отказана.
2. Да получа ваучер от 5 лева като компенсация и да задържа различния продукт.
Написах споделеното тук като ревю и от Емаг ми го охвърлиха,защото било свързано с друг продукт,а не поръчания. https://www.emag.bg/uv-lampa-za-manikjur-sun-x-white-led-displej … 54w/pd/DFVL67MBM/

# 122
Мимчето7, много нежно се е получило, а идеята за глухарчето е много интересна. Даже ще си я открадна за някой маникюр по-нататък. Grinning

# 123
tita147, свържи се с КЗП! Тези наглеци трябва да се наказват. По закон можеш да върнеш онлайн поръчка без обяснение, мисля че срока е 30 дни. Провери го.

# 124
Мимчето7, ктрахогно се е получило и формата ти също, въпреки че съм свикнала кнадрат да ти виждам ноктите.
Tita147, мтожо нехриятно и некоректно. Нопоследък им става нещо на емаг, а вече нямат и кол център. Майка скоро се ядосваще с тях по същата причина-продават уж едво и идва боклук и нищо общо. В случая беше килимче за баня с мемори пяна, а дойде само някакъво килимче от алито за 2 евро, което продават и никаква мемори пяна. Интересното е, че лошите ревюта не и ги публикуваха и една звъннаа от емаг да я убеждава, че не било ревюто за същия продукт и не е разбрала тя нещо(подобно на теб) . Поне си начеса крастата за скандал. Напоследък имхкуца нещо, а добре бяха с разни продукти кано цени и обслужване до един момент. Не знам дали тия дни да ги препоръчвам и да се рискува ли там.
Аз не съм на есенна вълна, но не съмпи на лятна. Не ми се правеха неони, колкото и да ги обичам, но бяло бях, есенните са ми в другия куфар на друго място. Нямах вдъхновение, но трябваше да сменям и уж едно мислех, второ ваправих и трето стана. Поне накрая си начесаф и моята краста за флаш базата на ursugar. Хем на бързо хем ефектно, пак загубих време за "размисли и здрасти" да декорирам ли и с какво. Накрая пак плеснах едни стикери колкото да има, пък да става каквото ще. Базата е супер красива, пакфне се хваща добре на снимка в пълен блясък. Даже може и без стикери да мине, но сърцето ми гохзове да има циганийка Grinning

# 125
Кармилла, всички можем да мечтаем и нашето "нямах вдъхновение" да изглежда толкова хубаво! Много ми харесват! Heart Eyes
И аз имам идна доста подобна флаш база, но е по-студена, между лилаво и сиво, и я вадя основно зимата.

А Емаг от край време са зле ... даже пак добре, че са предложили и 5 лв компенсация. Аз лично, ако купувам от там, гледам винаги продавачът да е Емаг, а не някой друг незнаен български или румънски, поне лесно става връщането в магазина в мола.

Между другото, тези, които взехте кръглия прахоуловител от Али, на каква цена ви излезе?

# 126
Благодаря ти, Есмералда, за милите думи! Базата на rocks ли? Тя е много хубава и нежна!
Моят беше за 13.48 евро. Сега ви излиза за около 22 и нещо евро(гледам през телефона и ми е в лв, та 43.53 лв). Аз за това вторият го взех по-големият квадратен, който също беше на 22 евро и нямат розлика, а иначе върви на малко по-висока цена.
В атрон бг,хсоито са и търговец в емаг, съм забелязала лампите вървят на почти същата цена и разликата е минимална с цената им в емаг. С лев и нещо да плюс, въпреки че те знам защо техните си пподукти в емаг са по-евтини отколкото в сайта им. Но може там да погледнат момичетата търсещи лампи от бг. Да, напоследък и от чужбина има търговци и тав няма оправия. Така ни докараха един счупен шкаф от германия. Майка се свърза с търговеца и той и предложи да запази шкафа срещу 30 евро компенсация, което е почти пълната стайност на шкафа, а на нас ни го залепиха, ама възстановяването на сумата от срана на емаг беше ужас. Срожиха някаква кана за варене на вода в кошницата без обяснения, майка ми я махна, пък се оказа че това било уж комхетсазията, ама не баш. Даже трябава за видя върнаха ли и ги, че покрай други грижи малко изпуснахме случката. Пък преди това я караха да пише декларация за банкова сметка,пда я сканира, подписва и една простотия пълна. Наистина много зле.

# 127
За крем за ръце многократно съм споделяла моето спасение, защото от сега ме започва цепенето на ръцете ..не ми се мисли тази зима как ще е та -

Аз вчера си получих прахоуловител я и веднага го тествах, защото ноктите ми вече бяха тотал щета - не очаквах чудеса, прилични събира прахоляка.

Тук тъкмо бях свалила и оформила.
Реших да съм само с база и сложих Клариса номер 6, която ми е фаворит от известно време,но съм пропуснала да снимам.
Едит

# 128
Момичета, привет.
Много вдъхновяващи маникюри. И на мен ми е ред за смяна и набирам ентусиазъм от вас.

Получих тази пила и имам питане към тези, които я имат. Има ли пауза тази пила? Има бутон за спиране и пускане със задържане, а без задържане се сменя директно посоката на въртене. Няма други бутони и "търкалото" за обороти не се натиска. Дали има възможност за пауза? Rolling Eyes
Иначе изглежда наистина доста по- качествена от другите, на батерии- тази е значително по- тежка. Има и изход за USB и може да се ползва за преносимо зарядно, ако някой го влече.

Пристигна и тази и съм очарована - супер компактна, без да се притеснявам, че не е заредена, кабелчето ѝ е достатъчно дълго.

# 129
Нямам точно тези пили, но по мои наблюдения повечено нямат бутон пауза. Ако искаш да спреш замалко - с кръгчето за оборотите просто ги намаляш до 0, или пък директно изключваш, аз така правя.
Честито за придобивките! Ти беше поръчала общо 4, ако не се лъжа, нали?

# 130
+1 за крема на Юсерин. 👌💯

# 131
  • София
Да, паузата на сивата пила може да бъде само намаляне на оборотите до 0. С копченцето едно натискане е смяна на посоката, продължително натискане е изключване.

# 132
И аз да потвърдя сиват пила няма пауза, за жалост. За разлика от лилавата ми, която си има пауза и си помни обороти и посока, което за мен е голямо удобство. Сивата директно я изключвам и като я включа не помни колко оборота и в коя посока, но пък и на нея и свикнах. Честити пили! Можеш ли да сравниш тази без тяло, а само с кабел как сваля и работи на фона на тези с тяло? Има ли вибрации, еквивалентно мощна ли е като другите? Да знаем дали да я препоръчваме, ако е на по-ниска цена и някой търси бюджетна.
Забрравих да кажа за прахоуловителя на второ четене, освен да съобщя цената му. За втори път го ползвам и вече посвикнахкъде и как да позиционирам ръката и съм супер доволна! Не подлагям кърпи, прах почти няма. Имаше минимално количество, което изхвърча при определени позиции като врътна ръката и започва малко в различна посока да бъде от засмукването. Опрделено съм много доволна спрямо цена/качество и не дишам вече прахоляк. Преди и првез маската усещах как леко успявам да си подишам прахта. Удобното също е, че е компактен и си го събирам при всичките си други неща. Сега ще чакам и другия да видя как е.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 10:19 от karmilla

# 133
Няма пауза сивата да!Да се оплача, че още чакам несесерът на Mr Green, поръчах го същия ден с esmeralda23, но аз живея в Атина. Също чакам прахоуловителят, керамична пила за нокти - на всичко датата за получаване е откомври! Persevere Trollface

Аз пък имам проблем с много сухи крака - до скоро ползвах крема на Neurogena за стъпала, сега си взех Балеа с уреа, но ги чувствам като вестник всяка вечер и ако не сложа крем, не ми е комфортно. Някой с подобен проблем и какви грижи полагате като цяло?

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 10:08 от mamaLina

# 134
Няколко съфорумки ме помолиха да не махам Алито, защото са им полезни офертите, които пускам, та пак го инсталирах (нали са ми слаби ангелите и само чакам подстрекаване). Та ето ви отново пилите от преди няколко страници пак на супер оферта. Търсете ги в First come, 50% off,  сега виждам, че линковете ги отварят на редовната цена.

https://a.aliexpress.com/_ms52YQO

https://a.aliexpress.com/_mKDznUe

Общи условия

Активация на акаунт