Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 894
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
То туй Али не се трие току така! Аз освен за маникюр взех да поръчвам всякакви други неща. Дойде ми един пръстен с мойсанит - много як, та вече и на бижутата там се отворих - много лошо.
Дапитам гледали ли сет рекламата на прахоуловителя на kiara sky? изглежда бая мощен, но техният е сума пари. В алито не намирам еквивалент иначе да сравня цената.
И пилата "Елена Арт" за 31 евро:
https://www.aliexpress.com/item/1005005057405475.html?pdp_ext_f= … duct30&aecmd=true

# 136
И аз вчера поръчах доста изгодни нещица. После добавих още едно несесерче, че идват празници 😄

# 137
И аз съм на вълна прахоуловител.
Ето този е доста масов мисля, има го 80 и 150 ватов и не съм сигурна дали е маркетинг трик при различните търговци.
https://a.aliexpress.com/_mspoE3o
С промоцията ми излиза 49 лева.

Другият, който ми хареса заради това, че е безжичен, е този -
https://a.aliexpress.com/_mrsGZF4
Около 58 лева.

Като цяло и за двата не съм сигурна. Искам максимално тих и максимално мощен, ама знам че няма как и двете едновременно. Grinning
Освен това за прахоуловител съм се зарекла, че ще купя само един само веднъж и въобще това експериментиране както досега с лампите и пилите няма да го прилагам. Да видим. Joy

Едит: ето този е много красив като дизайн и е с някакъв съвсем различен филтър. Скъп е обаче, и за тази цена поне можеше безкабелно да работи...
https://a.aliexpress.com/_mNQgbV0

И последният в количката ми е този, съдейки по ревютата май си струва.
https://a.aliexpress.com/_mr02lkI

Не е лесно да си жена-шопинг маниак.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 11:44 от HoneyBee33

# 138
Honey, аз имам първия. Върши хубава работа, но не бих казала, че е тих. Дори напротив.
На оферта го купих за 15 долара.
Дебни, все нещо ще излезе идните дни.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 12:00 от m-angel

# 139
И аз имам първия. Определено не е реални 80 вата, по-скоро е 40. Масово лъжат за ватовете като за лампите.
Ако цената не е проблем, аз лично бих взела последния - изглежда по-висок клас и е безжичен.

# 140
OMG аз го поръчах за 27 евро /първия!! Има ли начин да откажа поръчка, която още не е дошла от Али?

# 141
Цената му е ок,  защо да го отказваш? По принцип толкова вървят, моят на оферта го поръчах за 22 евро. Тия 15 долара са били някога на промоция т.е. или трябва да чакаш някога евентуално да стане 15 долара, ако стане.

# 142
Едит: поръчах този.

Обявавам пазарът поне до края на годината за приключил.

Кармила, видеото с плахоуловителя на КиараСкай и броката е впечатляващо, наистина, но съдейки по сайта им, и това че лампите са по 400 лева, а ел пилите по 600, не вярвам прахоуловителя да е далеч от тия цени.
‐------
Ако все още не е изпратена поръчката - можеш да я канселираш. Но парите ще си ги чакаш поне няколко дни. Ако е изпратена мисля че няма как, за съжаление. Чак след като пристигне има опция връщане на пратката и възстановяване на сумата, но не съм го правила и не знам как става.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 14:51 от HoneyBee33

# 143
  • Gorni Bogrov
Момичета,ще ми препоръчате ли лак или направо топ лак с бляскави частици? Нещо такова.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 14:24 от cecko05

# 144
Рязко подминавам всички пуснати линкове като видя такива, дори от любопитство се опитвам да не отварям, че ми стига манията по дрехи и козметика 😀😀😀
Минах и аз на есенно. Как издържате по 3-4 седмици с един лак? На 10тия ден вече почвам да приритвам да сменям, не, че нещо му има на маникюра, просто ми омръзва бързо 😇

# 145
Миракъл, прекрасен маникюр.
И аз имам желание по-често да си сменям маникюра, но нямам такова време на този етап.
Даже миналата седмица отремонтирах два нокътя. Последните пъти сменям на 3 пълни седмици или в началото на четвъртата.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 15:53 от m-angel

# 146
Аз обичам да сменям маникюра на 2 седмици, именно защото ми омръзва като дизайн, а и кутикулите много почват да растат.
Последният път го сменях на 3 седмици, мой своеобразен рекорд Joy
Но напоследък все повече ме домързява, като знам, че редовно хвъям по 3 часа за оправяне на ноктите (2 часа, ако слагам само база и не се мотая). Та може от мързел отново да го оставя 3 седмици, в момента е само на 6 дни и изглежда като току-що направен.

# 147
  • Шумен
И аз сменям на две седмици,понякога стават 3 ако нямам време,но гледам да не го държа толкова,хем ми в омръзнал вече,хем ме дразни израстналото,хем не мога да търпя дължината 🤣🤣🤣

# 148
Аз сменям на 3-4, но напоследък гледам на 2, защото тия хродукти трябва да се разходват, а и ми писва. Но както Есмералда писа от пуст мързел понякога си стоя, а и ако не е мръднал лака и нямам време и желание не си давам зор.

# 149
  • Бургас
Здравейте и от мен.
Скоро бях на гел лак в салон и много,  много ми хареса ефектът.
Но издържа 14 дни. И се обели всичко.
Винаги така става. А нормален лак ми пада за ден-два.
Поръчах си комплект за начинаещи и хубава според изчетеното лампа.
Дано дойдат утре нещата и дано не правя алергии, в салон само два пъти са ми слагали гел лак.

Какво е матиране?
Не се ли прави с пила буфер или каквато е там?
В салона ми правиха.
И обезмаслител, дамата нарече нокътните ми пложки "влажни".
Май не бива да има киселини в този обезмаслител...Или?
Слаби нокти имам, след едно третиране:

Общи условия

Активация на акаунт