Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 31 955
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Поръчах пилата от първия линк 🤦
Нямах никакво намерение да купувам втора пила, но не удържах на офертата - 53лв 😂
Есмералда, ти си виновна 😂

# 226
Тъкмо я гледах и се чудех къде изчезна пилата на оферта с европейски адаптер, та е останал само американски. Ето, че ти си била, Prime. Браво! Елена арт продава същата пила за 140 лв Grinning

# 227
Мострички бели ли да си поръчам или прозрачни?

# 228
Аз поръчах синьо-лилавата от 4 линк Simple Smile, за да имам и аз 3, не за друго. Аз за лампа се оглеждам. Давайте линкове, ама не искам SUN X5 MAX, навява лоши спомени.

# 229
Еее, Есмералда, тъкмо идвах с предложение, ти пък в Испания си била вече Blush

# 230
Вени, заинтригува ме, какво предложение? Да си правим група на анонимните ноктохолици ли? Joy

П.с. Пак има код за отстъпка за бялата пила и излиза на 25 лв с по-бавната доставка.
https://a.aliexpress.com/_m0b5kRC

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 21:17 от esmeralda23

# 231
А за тази какво мислите?

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN54.51  62% Off | Electric Nail Drills Rechargeable 45000 RPM Nail Filer Machine With LCD Display 2 Rotations for Acrylic Nails Gel Nails Manicure
https://a.aliexpress.com/_m0kpupk

# 232
Този модел мисля, че никой от нас го няма. Но може да потърсиш по снимка в Али, други продавачи имат такива пили с доста ревюта, доколкото си спомням, хората са доволни.
https://a.aliexpress.com/_mNNT1dg

# 233
Да, зачетох се и доста от мненията казват, че е слаба за оборотите, които твърдят..

Edit: Един въпрос, ако има някой ползвал и двете.., между тази по-заоблената като телефонче (която пише, че е 35,000 оборота) и "лилавата" - има ли осезаема разлика?

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 22:21 от the_13th

# 234
  • София
Чакайте да ви кажа за моята лампа. Стара е, не помня кога и откъде съм я купувала. Няма копчета, нищо няма. Като я почукна  се сменя таймера от 30 на 60 секунди, като пак я почукна стават 90 , после 120. Много е странна. Мисля че има и друг начин, но не го намирам Joy
Някой някога имал ли е такава лампа ? Joy

Ще купувам нова, но ще е малко по нататък. 

# 235
Привет и от мен.
Гледам пак чоплите пилите.
Дойдоха моите "нови две".
С тази ще се разделя, преди да съм я пробвала дори, нищо особено не е, особено след като вече имам една малка за резервна.

Тази, за която дадох цели 86лв. (ужасно ужасен ужас, предвид всички останали оферти...), дойде по тяхна грешка за US контакт. Аз адаптер нямам. Дори не знам дали работи - тя не е на батерия. Пуснах диспут, не знам доколко ще ме отразят, но утре ще взема адаптер от някъде. Пилата изглежда доста качествена, но ... за сега я гледам само в кутията. 

Чакайте да ви кажа за моята лампа. Стара е, не помня кога и откъде съм я купувала. Няма копчета, нищо няма. Като я почукна  се сменя таймера от 30 на 60 секунди, като пак я почукна стават 90 , после 120. Много е странна. Мисля че има и друг начин, но не го намирам Joy
Някой някога имал ли е такава лампа ? Joy

Ще купувам нова, но ще е малко по нататък. 

Много яка лампа, очевидно. Joy

Prime - за мен по-добрите мостри са белите (телесни, бежови), а не прозрачни, особено за полупрозрачни лакове, цветни и камуфлажни бази и т.н. В общи линии прозрачните са ми ок само за пастелни и много наситени цветове.

# 236
Аз пък предпочитам прозрачни мостри именно заради цветове тип jelly и всякакви полупрозрачни, млечни и т.н. гел лакове.
Бялата мостра много лъже за плътността на цвета. На прозрачната виждам колко е наситен и плътен в действителност.
Моите са поеденични, редя ги на метален ринг. Много по-удобно ми е за добавяне, вмъкване и премахване на цветове от колекцията.
Скрит текст:
П.С. Някой по-назад търсеше лампа. Продавам моята SunUV 4, купувана преди години и пече по-силно от повечето нови модели от Али. Супер е за резервна. Използвана е само вкъщи. Аз след последните покупки имам и пили, и лампи повече от необходимото, та така...

# 237
SilverPink, аз пък бялата пила съм я взела без да гледам с европейски кабел.
Но аз нали пътувам непрекъснато си намерих няколко адаптера и си зарежда идеално.

# 238
Има адаптери за по 2-3 лв, можеш да си поръчаш от интернет и да си ползваш пилата. Аз преди поръчвах доста неща от английските Amazon и Ebay и си ги ползвах без проблем с адаптер.

# 239
Аз пък предпочитам прозрачни мостри именно заради цветове тип jelly и всякакви полупрозрачни, млечни и т.н. гел лакове.
Бялата мостра много лъже за плътността на цвета. На прозрачната виждам колко е наситен и плътен в действителност.

И аз за това имам прозрачни, но реално като го сложа на ръцете си изглежда по- близко до телесната мостра отколкото до прозрачната. Абе все тая всъщност.

Адаптер ще взема още днес. Но с диспута ако приспаднат малко от цената ще си е победа. Flushed

п.п. Гледам офертите за пилите от esmeralda23. Как да не си вземе човек още ... 4 например.

Общи условия

Активация на акаунт