Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Прекрасни! Heart Eyes Кои са стикерите?

# 451
10ти ред, третите
BGN0.85  35%СКИДКА | 12шт Ежик Животных Ногтей Водные Наклейки Сосновые Шишки Золотой Осенний Дизайн Акварель Зимний Маникюр Передачи Слайдеры JIBN1681-1692
https://a.aliexpress.com/_mt2Mxf4

# 452
Поздравления на всички - много ви се радвам.
HoneyBee - коя е лилавата база и слагаш ли отдолу прозрачна?
Butterfly_🦋Butterfly_🦋 и -Mini Me ПРЕКРАСНИ !

Mini Me, кое фолио ползваш и как го слагаш?
Фолиото е от Али експрес, в едно малко кръгло бурканче е, но ми бе дадено от приятелка и не мога да споделя линк. Иначе го слагам върху лепкавия слой на гела и след това нанасям топ. Като изпека остава леко грапаво, даже щях да питам за съвет как се слага най добре.
Venislava.Todorova, страхотен маникюр!

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 16:49 от Mini Me

# 453

От розово на лилаво е моята есен за сега 😃,нещо семпличко от мен.

# 454
Нямах търпение за това винено червено, любимият ми есенен цвят и за нокти и за облекло.

# 455
Пристигна прахоуловителя:

Безжичен, с тъч дисплей и веднага виждам минуса, че много лесно се включва и изключва от случаен допир, а няма физическо копче никъде отстрани.
Силата на засмукване се регулира от 0 до 45. За шума - не бих казала, че е тих, но нямам база за сравнение. Знам, че и старите модели с торбичките бяха доста шумни.
Като пипам с ръка и при тест с хартия ми се струва, че доста добре засмуква, особено предвид това, че е на батерия, но ще тествам на следващия маникюр след 2 седмици.
Тежичък е и пластмасата е хубава, а решетката е метална. Филтъра се вади лесно, имам и 2 резервни.
Сега се сещам, че не тествах дали работи и включен в контакта.
За 100 лева можеше поне в кутия да дойде, беше само във фолио с балончета. Нямаше поражения, което е по-важното.

# 456
Страхотни маникюри, момичета 😍 Аз смених и формата и цвета и от снимките видях колко са ми криви линиите😂

# 457
Mini Me, бих те посъветвала и над фолиото да процедираш както се процедира със стикерите - слой база. Така хем изравнява, хем пази да не се окисли. После вече топ. Преди година и нещо слагах такова фолио за един маникюр и на едната ръка сложих база и държа до сваляне без да мръдна, а другата ме домързя и реших тъкмо да видя има ли разлика. Имаше. На ръката без база златното почерня на места и много се подразних.
Който питаше за самото фолио. Това не е от фолиото, което се прехвърля с лепило, а е на късчета в малки кутийки. Има и из бг сайтовете на прилични цени(прити, нейлсбг) за по 2 лв, но ако има доставка вече ще поскъпнат.
Ето го в алито и го имаа на цена м/у 69цента и евро:
https://www.aliexpress.com/item/1005005029127916.html?spm=a2g0o. … gUid=BdViSDImdQeS

Гледах за намаления и ърли бърдс, но на мен ли ми се струва, че в момента са много надути цените?!

# 458
Не ти се струва, Кармилла. Наистина няма оферти в последната седмица, аз също гледам.

# 459
Не ти се струва, Кармилла. Наистина няма оферти в последната седмица, аз също гледам.

То, щото подготвят почвата за черен петък и/или 11.11., трабва да вдигнат малко, преди да смъкнат, все пак. Grinning

# 460
Дойде пилата и много ми харесва 😍
Скоро ще я пробвам на майка ми. Много е приятна и качествена на допир. Гнездата за фрези са удобни и даже имат магнит отдолу. Ръкохватката е метална. И вече бая са ѝ надули цената - 140лв. Аз я взех за 53 😀

# 461
Гледам си аз видеа в Тик Ток и попадам на някаква маникюристка, която се хвали, че е взела 100лв за вграден френски. Поглеждам в детайли, изглежда ми неизпипан, малкият пръст като че ли е наслоен, отделно около кожичките изглежда не добре почистено, за формата има какво да се желае. Изобщо тук виждам тоолкова добре изчистени кожички и хубаво нанесени лакове, че направо се втрещих, че някой е дал толкова пари за маникюр, който по мое мнение не е въобще добре направен.
Скрит текст:

# 462
Да, има какво да се желае. А какво е вграден френски?

# 463
  • София
Mini Me, кой е цвета? Предполагам е само база или гел?

# 464
Леле, 100 лева за това, тия съвсем изтрещяха. Съгласна съм че вграденият френски е сложна процедура и е "висш пилотаж", ако мога така да се изразя, но за да му вземаш тези пари трябва да е минимум перфектен. А на тези снимки дори базовата услуга (кожичките) са далеч от перфектни...
Да не говорим, че са широки и твърде дебели самите нокти, според мен де. И усмивката далеч не е изпипана.
Сега с тези дуал форми и акригела не знам пък кое му е чак толкова сложното. Тези, които сме правили вграден френски с хартиени форми и трифазен изграждащ гел ще ме разберат.
П.С. измислиха ли вече акригел в бурканче, или все още се продават в туби от паста за зъби?  Grinning
Вграден френски се казва на удължен нокът, който обаче е удължен поотделно - веднъж нокътното легло с розовото, и след това още "доудължен" с бялата част. При обикновен френски удължаваме с розовото целия нокът, и нанясаме рисувано бяло, т.е. подложката цялата е розова, а бялото е нарисувано отгоре. При вградения, като погледнеш отдолу нокътя е както погледнат отгоре - "израстналата" част е бяла.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 21:11 от HoneyBee33

Общи условия

Активация на акаунт