Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Есмералда, ето тези са ми другите две в момента, освен сега новата- синьо-розовата със сърцето, разбира се. Ползвах до сега сивата, поръчах бялата(тя е нова, неползвана), защото знам, че работи добре и има “пауза” бутон, а и беше на добра цена. Но сега с третата.. ще си я оставя нея и мисля сякаш другите две, че са излишни Thinking 

The 13th, между кои пили избираш? Дай снимки, може да съдействаме с избора. Joy

# 511
Ох тези пили са направо страшни, един път си препилих ноктите, а уж внимавам, с жълта насечка...
Още не мога да се престраша да я ползвам пак като хората, само награпявам и увивам в течността.

# 512
The 13th, и аз имам двете последни и двете са хубаваи, плюс една бяла по-евтина, новата сива и сега чакам оранжевата. И аз съм в чуденка коя да махна и кои да оставя, а хем не искам никоя да махам. Като го измислиш - кажи тук. А от твоите три и аз не знам коя бих махнала. Сивата, въпреки липсата на пуза бутон и запаметяване, ми е в топ от любими пили за ползване.

# 513
The 13th, аз бих си оставила 2 - розовата със сърце и сивата.

Иии, като сте на тема сваляне с ел.пила, да ви се оплача, че снощи 1 час си свалях изравняването + оформяне на ноктите. Ужас! Станала съм страшна костенурка. Свалям със зелена насечка на 33 000 оборота, за да става уж по-бързо, но минавам с леки и плавни движения, без особен натиск, та вероятно това допълнително ме бави.
И предходния маникюр го правих над 3 часа. Липсата на тренировки на други хора определено си казва думата. Rolling Eyes

# 514
HoneyBee33, karmilla - мерси пак за подробната консултация.
Вероятно наистина е до нестабилност на ръката. Неравностите стават и на двете ръце, даже май повече на неработната (лявата), защото като махам с дясната уж се чувствам по- уверена и май повече греша.
Отлепвания за сега съм имала веднъж странично и то беше, когато махнах лака и останах "по гел" за повече от три дни. Тогава ми се надигна доста. Иначе няма сериозни отлепвания, съвсем леко след сваляне има откъм кутикулите, но успявам да ги загладя с по- фина фреза за кожички. Явно стават дупките от "подскачане" на пилата предполагам.
И съвета за изравняването също е на място - не съм се замисляла, че след като вече имам достатъчно стабилен материал, не е необходимо да заздравявам на ново...
Добре! Стабилност и практика! Другото звучи да ми е в норма Grinning

Взех тази пила.

Дойде в кутия, добре опакована. Изглежда качествена. Работи само в захранване. Има педал. 35к оборота и при включване изглежда достатъчно мощна. Ръкохватката е удобна. Пауза изрично няма но може да се ползва бутона за превключване между ръчен и крачен режим, ако искате пауза в ръчен режим. С крачния, просто отстъпвате педала. Струва си, ако си търсите пила на захранване. Simple Smile

# 515
Ето и моята! След няколко дни ще я пробвам!

# 516
Супер изглеждат новите пили на всички, със здраве да си ги ползвате. Мисля, че скоро няма да има нужда да се пускат линкове за пили, всички сме оборудвани с по 2 или повече Joy
Което е и добре, защото вече ги няма тези оферти на новозаредени модели, вече са си на реалните цени от по 30-40-50 евро.

# 517
Есмералда, аз вчера също много се мотах - може да било бавен ден Grinning
Честити пили и със здраве да ги ползвате дълго време!
И аз това забелязах, че всички пили взети за по 18 евро тук в момента са 30+ евро. Сега какво да подпукаме? Лампи, прахоуловители, някояя нова джаджа Grinning?

# 518
Прахоуловител ми трябва! Joy Шегата настрана, но реших да си купя най-сетне, а и нали ще тренирам перфектно сваляне та... трябва ми и това е Joy 
Ще чакам офертите да излязат. В момента гледам под 50лв. май няма. Спряла съм се на онзи квадратния, който често сте коментирали. Но и за други препоръки и оферти съм отворена. И за втори... и за трети... Blush

# 519
Няма напоследък такива на ниски цени Sad Последната оферта беше август месец пусната от Есмералда за "кръглия" и беше 13 евро, а сега 22+. По-големият квадратен го хванах преди няколко седмици за 22 евро, кото беше най-ниската цена, която съм виждала за него в последните 3-4 месеца. юОще го чакам да дойде и малко необичайто се бави от магазина(Gogetforest), от който иначе идват за около 2 седмици. В момента от същия магазин е 27 евро:
https://www.aliexpress.com/item/1005005778656125.html?spm=a2g0o. … 54.25b01802RKOmK0

# 520
Купуването на материали за нокти е полезно за цялото домакинство и не е прищявка на жените! Ето пример:

Тук използвам ел пила, на всичкото отгоре Писалката (да не повредя безчетковата, нали) за да изпиля и оформя едно парче строителен гипс, което не беше съвсем тамън в първоначалния си вид. ММ ме гледа, гледа, мига на парцали...
Ако имах и прахоуловител тогава, щях да си спестя купчината прах. Joy
Тъкмо тествах и накрайника с черна насечка върху гипса, че върху нокти като моите някак не ми се вижда практично. Grinning

# 521
Аз веднъж поправях грешка в гравирано име върху чаша с приставка за кутикули. Та да, определено има приложение за всичките ми 7-8-10 ел.пили в домакинството Joy

# 522
Аз съм шкурила ръжда Laughing.

# 523
Аз веднъж поправях грешка в гравирано име върху чаша с приставка за кутикули. Та да, определено има приложение за всичките ми 7-8-10 ел.пили в домакинството Joy
Верно ли имаш 7-8-10 пили? Искам да ги видя Joy тук в темата сме те признали отдавна, че си начело на ротата маниаци Joy
Успокоих се, че не съм само аз чалната, а всъщност съм креативна и гъвкава и намирам решение на всеки проблем Grinning

# 524

Това направих днеска. Започнах с идеята за червено, а завърших с омбре, отгоре с любимият ми розово- брокатен лак.  На снимки не си личи толкова.  Лявата ръка стана доста по- добре. Ще взема и нея да снимам.
Като заговорихте за лампи. От изложението от миналата седмица "лик-лак" се включиха на живо и там  стана дума за лампите с розова светлина. Обясниха, че тя е с различна дължина на вълната и изпичала отвътре навън, затова не парело.  Синята светлина изпичала отвън- навътре. Стана ми интересно и от оня ден се каня да го напиша. Някой по-запознат има ли? Спомням си, че тук във форума имаше лампа с розова светлина.
Аз съм много доволна от моята лампа, дано не я урочасам. На Semilac е, изръсих се над 100 лева за нея, след няколко изгорели sun.
Щом са пристигнали вашите лилаво- сини пили, значи и моята ще дойде. Иначе имам 2 еднакви от сивите Simple Smile Втората я купих светкавично, няма да казвам на каква цена 😡🫣, понеже първата нещо блокира. Но пък взе ,че се оправи Wink и я ползвам втора година. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт