Париж - 19

• 53 901
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 945
Нали Navigo Day Pass 1-5 зона включва пътуването летище ШДГ - център - летище? И само това е достатъчно да избие цената на дневния пас. Т.е., дори и никакъв друг транспорт да не ползвате, пак виждам смисъл от него.
И аз така уж го разбирам,  и именно това ми е питането - дали правилно го разбирам тоя  Navigo Day Pass 1-5 зона ? И той в действителност включва пътуването от ШДГ до центъра, както и всякакъв транспорт в 1-5 зони, в този ден ?

# 946
  • ВАРНА
Здравейте!
Чета, чета, но нещо не успявам да се ориентирам, или поне така мисля, за пътуването в Париж. Имаме 1 ден, сутринта имаме пътуване от Роаси/Шарл дьо Гол/ до Париж, и вечерта обратно. През деня не мисля, че ще ползваме повече от 2-3 пъти градския транспорт. 2 възрастни сме. Мислех да взема Navigo Day Pass за зони 1-5 , за всеки от нас, но колкото чета, толкова не мога да разбера дали е правилния избор....

Ако говорите за Navigo Day Ticket zones 1-5 20.60 евро, бих купила и да не го мисля транспорта

# 947
Здраейте, около Коледа знаете ли какви са цените за Disneyland ?

# 948
Здравейте!
Чета, чета, но нещо не успявам да се ориентирам, или поне така мисля, за пътуването в Париж. Имаме 1 ден, сутринта имаме пътуване от Роаси/Шарл дьо Гол/ до Париж, и вечерта обратно. През деня не мисля, че ще ползваме повече от 2-3 пъти градския транспорт. 2 възрастни сме. Мислех да взема Navigo Day Pass за зони 1-5 , за всеки от нас, но колкото чета, толкова не мога да разбера дали е правилния избор....

Ако говорите за Navigo Day Ticket zones 1-5 20.60 евро, бих купила и да не го мисля транспорта
Точно за него говоря.
Ако има някой , който го е ползвал с насоки за закупуването му, ще съм благодарна.

# 949
  • ВАРНА
Купува се от летището. По-назад в темата някой подробно беше описал къде точно са гишетата - точно до RER B, с който се стига от летището до града

# 950
Купува се от летището. По-назад в темата някой подробно беше описал къде точно са гишетата - точно до RER B, с който се стига от летището до града
Благодаря! Ще потърся пак.

# 951
Здравейте, планираме посещение на Париж и Дисниленд. Госпожицата на 7 години иска да види в Париж само Айфеловата кула и пекарната на Маринет от популярното детско, която се намира на адрес 12 Lamarck Caulaincourt,
18 arrondissement, 48 Rue Caulaincourt. В google дава като работно време от 18 до 02 часа и бих искала да попитам ако някой я е посещавал дали наистина е такова, защото ако е така трябва да се ориентирам за ресторант в района на Монмартър за вечеря. Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 952
Здравейте , наистина полезна тема, запис и от мен. Планираме семейно посещение през следващата пролет - края на май . Ще ви следя, та като за начало въпрос относно нощувките: При преглед на букинг , като най -бюджетен ми излизат вариантите за нощувка в района на Монмарър . Бях в Париж преди 16 години и спомените ми за това място са чудени. Но тук чета , че сега било опасно , наистина ли е така? От друга страна за препоръчвания Латински квартал - наистина видях, че е близо до Айфеловата кула , Сена и т.н. , но цените там са двойни .. Та се чудя струва ли си?

# 953
  • ВАРНА
Пекарната на Маринет работи от пон до неделя, 8ч-20ч. Затворена е във вторник.
Отсядали сме в този хотел по препоръка от темата https://www.hotel-cluny.fr/

# 954
От 10 април Transavia пуска полети София-Париж Орли

# 955
Привет, може ли насоки за хубав квартал или по скоро подходящ за младежи. Подарих на дъщеря ми и гаджето й ( на 18 години) една седмица в Париж. Понеже искат сами да си направят маршрути , знам че трябва да са близо до метро, но ме се иска и да е спокойно. Аз била съм в Париж, но организирано и със кола, разстоянията не ни бяха проблем нито сигурността. Но за тях се притеснявам.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 10:11 от JustMila

# 956
  • София
Подходящ за младежи, имате предвид да има заведения ли? Ако е така значи търсете в МарЕ. В 11 ти също има. Навсякъде е спокойно. Метрото е пълно дори в късните часове,. Синът ми с негови приятели се събират на баровете около Републик, та предполагам и в този район може да разгледате.

# 957
Здравейте,
моля за съдействие. Ще кацнем на Бове в 7:55 ( по разписание).Необходимо ми е да се кача на линията за Дефенс,но при опит за покупка (а виждам ,че нямат и като разписание тези часове) има билети само вечерта.Дали някой е пътувал по тази линия в неделя сутрин и има информация,дали пускат автобус в тази посока.Благодаря предварително,уж всичко си бях подготвила ,а това съм го пропуснала.

# 958
За Дефанс когато аз пътувах билетите бяха с ден и час и нямаше за часът, който мен ме устройва. Затова купих за Сен Дени където човек не е ангажиран с ден и час.

# 959
Да, вземете си за Сен Дени, хем пътува и по-кратко до Париж (60-70 мин) и спира точно пред метрото. Взимате си М13 и след половин час сте на Шанз-Елизе.
(Лично изпробвано преди 3-4 седмици)

Общи условия

Активация на акаунт