🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 53 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Режисьора Laszlo Barbo (На крачка от небето, Бланка, Леонардо), който също беше награден,
поздравява Джан за наградата с целувка Grinning никой не може да му устои на този бонбон Joy
->https://twitter.com/Loslatengeeftru/status/1734546004223852730

Сънчо, за купуването на фенове се заговори още през 2019-та (от турските медии), заради такива подобни случаи (а те са много, давам два примера):

Мадрид на летището (24/11/2019)
Това е само една малка част от "посрещането" на летището (откъси), тук са заглушили звука,
пълната версия не мога да я намеря сега. Сигурно помните, беше СТРАШНО.........

Неапол (17/08/2019)
Пред хотела, под прозореца му Grinning
-> https://www.instagram.com/p/CwDfZTCI7iT/

# 571
  • Козлодуй
Е това е абсурдно, кой може да плати толкова...
Всичкия хейт е от завист, нямам друго обяснение!
Италия и целият свят признават на Джан всичко хубаво, което прави като актьор и човек! Хейтърите да го д***т!
Част от речта при връчването на наградата:
 "Международен актьор с изключителна изразителна сила, който чрез дълбоката си чувствителност и плодовития си и искрен алтруизъм се посвещава в служба на CanYamanForChildren"

# 572
Добро утро,момичета!

Нека мислите са радостни и позитивни, а усмивките приятното
 начало на новия ден.С много вдъхновение и добро настроение
да се насладим на чашката кафе и си пожелаем страхотна сряда!

Благодаря ви за всичко споделено! HugTwo Hearts
Да си пишат каквото искат!Такива ги има и ще ги има!Те от това живеят!

🆕 🆕 🆕
IG история на Гюлдем
Black Nib Гордея се с теб, сине Heart Hands ClapHands Clap

Желая ви приятен ден!

# 573
  • в сърцето на един мъж...
Явно и аз съм се минала - един филм гледах и полудях по него Simple Smile А кой знае колко щяха да ми платят Simple Smile
Много е хубав, да е жив и здрав, още награди да взима! Heart

# 574
  • На юг от тук
🆕️

Превода при награждаването, благодарение на момичетата от Джан Яман България.

Ig Серхио Фаби
 "Трябваше да се върна от Будапеща, за да снимам втория сезон на Viola come il mare и след това трябва да направя Sandokan. Бях забравил да живея и затова исках да се върна в Италия, за да направя нещо красиво и също така нещо добро за моята психика, защото моята психика беше леко разклатена.
Често се затваряме и забравяме да живеем. Може би можех да създам семейство, но движейки се много и сменяйки страни, все още не съм създал семейство и това също ме доведе до известна депресия в Унгария. И в разговорите с моите партньори стигнахме до тази идея, когато се върна в Италия, да създадем още по-голямо семейство, което ще ми направи добро преди всичко и ще ме накара да живея отново.  Имаше 4 месеца преди началото на втория сезон на Viola и искахме да направим това турне, където обиколихме цяла Италия и аз имах тази възможност да се присъединя към хората, които ме следват и ме обичат. Също така исках да направя нещо качествено и красиво за децата и да видя усмивките на тези деца, създавайки онова семейство, което аз не можах да направя.. Идеята се ражда точно в Унгария в моя самотен период".

# 575
Привет, рагаци! Simple Smile Благодаря ви за споделеното Gift Heart

Погледнах няколко превода и транслейта на интервюто, от няколко езика. В ТТ се изпокараха,
за това какво точно е казал за Сандокан - "трябва/трябваше да направя", спорове вече 2 дена,
пък и хейтъри се намесиха.. Grinning
Накратко Джан е казал: Преди да снимам Viola 2 и след това Sandokan, имах 4 месеца свободни
за турнето - Мария го написа и обясни без това "трябва/трябваше"..
Ето я, пак се обяснява Grinning
Скрит текст:

Този Сандокан много ни измъчи! Simple Smile
И за Ел Турко като вземат да спорят, положението става лошо.. има предположения, че Ердоган е виновен за забавянето Grinning

Не мога с този човек.... вижте му очите Animal See No EvilJoy
направо го съсипаха този път SobSob

Цялото видео -> https://twitter.com/monica_am2/status/1734518637908701406 Cupid
Много е готино, като зомбирана го изгледах няколко пъти Grinning и си го отметнах за повторения! Grinning

Сега виждам, че този мил господин, който го поздрави и разцелува за наградата,
също е режисьор на Виола 2. Режисьорите били двама, Алексис Суит и този сладур
Ласло Барбо. Simple Smile

-> https://twitter.com/danielaavantag6/status/1734576849861099953

Ето го Ласло още в Палермо, ама кой да се сети или разпознае..
Скрит текст:

# 576
Не разбрах сега, според тези рагаци Джан е казал, че Сандокан няма да се снима?

# 577
Джан е казал, че след Виола 2 трябва да направи Сандокан, но на някои езици превода/транслейта излиза, че Джан е казал "трябваше" Grinning оттук идва объркването и спора в СМ..

Ето и журналиста Sergio Fabi (с големи букви) Grinning

# 578
Ясно. Оф, веднъж завинаги няма ли да кажат ще го снимат ли или не...

# 579
  • Козлодуй
Щом обновяват и добавят в IMDb, според мен ще снимат, ама много повече ми е на дерт кога ще видим Ел Турко, също и за Виола 2 нямам търпение.
Изгледах си птичката, накрая бая превъртах Grinning Обаче ми харесаха едни закачки на сценаристите, които преди не бях забелязала. В една серия Лейля  и Емре нали щяха да влизат в музикалния бизнес, и бяха кръстили пича, с който се срещнаха Ферит Аслан. А в последния епизод Санем казва: "Този човек феномен ли е? Защо милиони го следват?" Grinning Ако знаех как да кача клипче от собствения си телефон тук, щях да ви го покажа, ама не знам. Само скрийншот мога...

И един любим Ферит Аслан Heart Eyes
Heart

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 17:31 от Lunen_sun

# 580
Значи сметни аз колко съм превъртала накрая, щом въобще не помня да съм попадала на тези закачки Grinning Ах, този сериал, ако го хвана аз да го монтирам, ще го сбия в 15 серии - само Джан и Санем (айде от мен да мине за Санем Grinning). Всичкото махала ще иде в кофата Grinning

# 581
Аз съм прясно гледала и (позволете ми да дам мнението си Grinning) бих отрязала не повече от 10%. Този Ийт (брата на Полен) ми е излишен, майката на Дивит е досадна и безинтересна, и половината изпълнения на Музафер и Айхан - това само бих отрязала Grinning Всички останали са топ!

========

П.П. А от сегашните сериали бих отрязала 90% ...........CloseJoy

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 17:51 от grozdence*

# 582
  • Козлодуй
Пост от IG Джан от последните минути Heart

# 583
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз съм прясно гледала и (позволете ми да дам мнението си Grinning) бих отрязала не повече от 10%. Този Ийт (брата на Полен) ми е излишен, майката на Дивит е досадна и безинтересна, и половината изпълнения на Музафер и Айхан - това само бих отрязала Grinning Всички останали са топ!

========

П.П. А от сегашните сериали бих отрязала 90% ...........CloseJoy
Споделям мнението ти за РП напълно. Hands Plus1
Но сегашните турски сериали аз ги отрязах на 100 %. Joy

Признавам си, че думите на Джан, че с това, което прави като благотворителни инициативи, е запълнил липсата на семейство и деца в живота си, ме изненада. "Виждах" го като по-корав и целеустремен към кариера човек. Някак не си го представях жадуващ за брак и челяд. За любов - да. Но мислите да бъде семеен мъж и баща, очаквах да го сполетят по-късно. Мисля си, че Италия и силно фамилния живот на италианците са му повлияли доста. Няма начин двете му "сенки" и същевременно ангели-хранители да не са го сближили с техните семейства и това страшно да му е харесало. Не съм забравила, че е израсъл като едно дете, при това на разведени родители, което също допринася да иска нещо по-различно сега. Ама все още в моите очи е актьорът Джан Яман, а не татко Джан, въпреки че много би му отивало.

# 584
Проф, едно е да иска, друго е да може, и съвсем друго е да го направи.. Grinning
Днес иска едно, утре друго, а всъщност прави трето - това е живота! Grinning
Иначе му правя евала, че говори за тези си слабости открито..

Мисля, че отсега нататък няма как да бъде разделен Човека Джан Яман от Актьора Джан Яман,
когато трябва да бъде поздравен или награден! Heart

Слагам и гугъл превод на публикацията на Джан:
Цитат
"Благодаря на президента Антонела Карамия и на артистичния
директор Никола Тимпоне, че ми присъдиха „Наградата Winter
Marateale“ в емоционалната Sala della Promoteca в Campidoglio.
Награда, която не само признава моята артистична кариера,
но и подчертава усилията на „Джан Яман за деца“
. Гордея се,
че мечтата ми да помагам на деца в затруднено положение се
превърна в конкретен проект, способен винаги да постига нови
цели. Бих искал да посветя тази награда на всички хора, които
постоянно работят с мен по този доблестен проект."

Вече има дата и за ЛИСАБОН - 13 ЯНУАРИ 2024 г.Nature Boom
А на тази "церемония по награждаване", най-вероятно нашия пак ще получи някаква НАГРАДА Heart EyesGrinning
Обичам да виждам награди в изящните ръце на Джан! Simple Smile

ИГ Susanna Parisi (организатор на събития BreakTheWallTour):

Общи условия

Активация на акаунт