🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 53 885
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Козлодуй
34 е прекрасна възраст, де да можех да се върна там Grinning Джан е година по-голям от мойта щерка, само дето тя е на 3ти ноември.
Профи Hug Голяма си шегаджийка Grinning Heart
Ели Heart , Грозденце Heart
Попаднах на една стара, стара тема и се зачетох, някъде след края на Птичката. Интересно ми е как са се развили страстите в тоя форум Grinning Та в интервю за списание „HELLO“  от 6.11.2019г става дума за някаква награда от Щатите, която предизвикала доста спорове в социалните мрежи.
Джан обяснява: "На сайта „E!News“, който месечно се посещава от 30 милиона души беше публикувана анкета за „Най добър тв актьор в главна роля“. На финала останахме аз и Дженсън Екълс от „Свръхестественото“. Аз победих с 92%, като 70% от гласовете дойдоха от Италия, Испания и Филипините. Бях много щастлив, защото за първи път победих в анкета англоезичен актьор. Можеше хората да се зарадват за тази награда, вместо да спорят, но…"
Изумена съм, наистина, не знаех за това. Изгледала съм няколко сезона на Supernatural(15 са общо) и много ме кефеше героят на Дженсън - Дийн Уинчестър, също беше голям сладур и вярвам, че има много фенове.

Тъй че щом Джан е спечелил пред него, уау!
Ако някой иска да види(или да си припомни) цялото интервю, наистина е интересно, ето https://bg-mam.ma/p/1148987/39623001
Heart

# 631
Добро утро! Revolving Hearts

Муза, вдъхновение, настроение за сутрешната ви гимнастика, рагаци! Heart Eyes(Hands Facepunch) Grinning

Да, Брад Пит му е идол, а пък с Ален Делон са родени на една дата (абе навързани са нещата), ето защо по-късно се "привързах" и към Джан! Оттук става ясно, че още от малка съм с изострен нюх към световно-признати символи на красотата! WinkSweat Smile

Сънчо Gift Heart интервюто от 2019-та (за което си дала линк) го прочетох с голям интерес, аз бързо забравям, така че беше нещо "ново" за мен Grinning Страхотно интервю! Джан е толкова словоохотлив, просветен и компетентен.. умник ни е той!

Ако бях заядлив човек, щях да занеса 2-3 отговора в Ханкерската тема, понеже преди няколко дни пак Джан им беше "в устата". След РП бил тръгнал да обикаля в чужбина, а Демет си стояла в Турция и на колежката-съфорумка й било мъчно тогава за нея, защото Джан бил се възползвал сам от славата на сериала (нещо такова беше написано)..
Разбира се, Джан тогава е ходил, защото е бил канен да участва в предавания (в Италия/Испания/Гърция и т.н), а Демет изглежда не са я канили, затова си е стояла в Турция.
Керем беше сравнен с нашия, понеже и той отишъл в чужбина да "събира слава" сам без Ханде.. Предполагам и тук случая е такъв - единия е канен да участва в предавания, а другия не.. Те това го знаят, ама излизат с номера, че Ханде и Керем тогава са били двойка и едва ли не, трябвало да движат навсякъде заедно. А те никога не са били двойка, Ханде винаги е бягала като "дявол от тамян" от Керем Grinning ХанКери = ДжанДеми.. положението трябва да ви е ясно MaskGrinning

Джан: "Когато един персонаж привлече толкова голямо внимание, започват да идват покани от различни страни"

Извадка от интервюто (ноември 2019):
Скрит текст:
Ж. Ние видяхме обезумелите тълпи в Неапол. Ти беше поканен и в Гърция,  сега сме в Рим. После отиваш и в Кан. През ноември, доколкото ми е известно ще имаш пътуване и до Мадрид. Нима всичко това е заради „Ранобудна птичка“?

Д.Я. Не е само заради „Ранобудна птичка“. Сериалът „Пълнолуние“, в който изиграхме главните роли с Йозге Гюрел започна да се излъчва в Италия под названието „Горчиво-сладко, съставките на любовта“ и стана много харесван. Сега там са закупили и „Ранобудна птичка“. В Испания е обратното – първо закупиха „Ранобудна птичка“, а след това и „Пълнолуние“. В Гърция също в момента се излъчва „Ранобудна птичка“. Когато зрителите харесат един проект, те проявяват интерес и към актьорите в него и към другите им проекти. И гледат не само по телевизията, а и по интернет със субтитри на различни езици. Тъй като владея италиански език, в Италия някак си зрителите ме приеха по-топло. Сериалът „Ранобудна птичка“ е продаден в много страни и практически на много места са сформирани фен групи. Когато един персонаж привлече толкова голямо внимание, започват да идват покани от различни страни. Може би това е, което наричате Джандивитомания…

Ж. Значи смяташ, че за теб е голямо преимущество фактът, че владееш перфектно италиански и английски  език?

Д.Я. След като харесат един персонаж, хората започват да се интересуват и от самия актьор и ако намерят и него за искрен и приятен, любовта им расте. А когато и ти самият се развиваш в различни области, възхищението им се увеличава. Аз бях наистина потресен от любовта, която проявиха към мен по тези места. В Неапол, а и тук ти си свидетел на нещо подобно – хората чакат пред вратите с часове от рано сутрин до късно нощем. Въпреки умората, се старая да се снимам с всички и да отделя внимание на всеки един от тях. Според мен е задължително да уважа любовта им към мен и да не ги обидя.

повтарям линка към цялото интервю ->https://www.bg-mamma.com/?topic=1148987.msg39623001#msg39623001

-------------------------

ИГ Virginia Diop:

Днес беше последният снимачен ден за някои актьори, тези които снимаха в редакцията. Има много снимки и клипчета, всички са там (дори и Роби), само нашия го няма..
Ами играем си на криеница отново.. дообре! (ясен е, иска да ни липсва) Grinning

"Първите актьори от ключовата група, която приключи снимките на ViolaComeIlMare2 са: Virginia Diop, Lorenzo Scalzo, Alice Arcuri, всички принадлежащи към Sicilia Web News"

П.П. Снощи изгледах 12 и 13 еп. на ДЧ. Страхотен Бурак, невероятен е просто! Ханде горе-долу се справя, но и тя като нашата Франческа компенсира с красота (миски)..Grinning
Да видим музата на Армани - Грета, как ще е?! Thinking А Перлата на Лабуан трябва да е мома англичанка.. ох, ще видим, ще ги обсъдим като им дойде времето! Grinning

# 632
  • Козлодуй
Добро утро и от мен! Heart
Още четох снощи и доста неща ми се изясниха...
Скрит текст:
Цитат
Belen Suarez :
„От звезда до звезден“ Бойкотът на Джан Яман след завръщането си в Турция, националната операция „Журналистика“, която беше планирана бързо, започна с кампания за „дискредитиране“ на Джан Яман и превръщането му в "неприятен“ човек „сексист“ в очите на зрителите и колегите, заявявайки, че той не е гордост за турците и не е техен представител . Изправени пред това, феновете и последователите на него и неговия партньор от "Ранна птица" Демет Йоздемир обясниха, че цялата тази „операция” има предистория завистта, ревността и съперничеството, породили такова признание в националния свят. Без колебание те излязоха импулсивно, за да изразят подкрепата си и да я предпазят от всякакви атаки, без да осъзнават, че истинският мотив на този Бойкот има скрит търговски произход. Нито възможните неуспехи в превода на езика, нито участието му в телевизионни програми, нито интервютата, които той даде, бяха причина за отдръпването което той преживява. Това, което предизвика безпокойство в турската телевизионна индустрия беше срещата му с актьора от бранша Хавиер Бардем.и неговата майка, известната актриса Пилар Бардем.
Пилар Бардем е не само престижна испанска актриса, но е и президент на AISGE,фондация, която следи за авторските права на актьори, танцьори, режисьори и други.Докато Джан Яман беше на посещение в Испания, той беше поканен с известно упорство на церемонията на Фондацията, председателствана от Доня Пилар, на която тя получи една от наградите. И двамата бяха до Джан, това беше записано в международните медии. Въпреки че посещението продължи няколко минути, когато турският актьор изрази възхищението си от испанския актьор, който е спечелил Оскар и поздрави Джан за успеха му, присъствието на Джан на това събитие не беше прието много добро. Напротив, комерсиално това се разглежда като атака срещу турската филмова индустрия. Турция произвежда около 150 епизода годишно, повечето от тях на ниски цени, използвайки красиви пейзажи и реални локации като сценарий. Актьорите взимат пари за свършената работа във всеки епизод, в който са участвали, но ако след това продуктът се изнася, тоест ако сериалът или филмът се продават в друга държава, актьорът няма право да получава пари от този фантастичен бизнес.
И в резюме, Джан Яман участва в събитие, организирано от организация, която популяризира авторските права и след това споделя ,колко е добре актьорът да се интересува от работа в друга държава. Изглежда просто и обективно, но предизвиква безпокойство сред производителите. Защо? Джан Яман ще събере необходимите условия за създаването на тази организация или в Турция може да се създаде друга подобна организация, което предполага, че производители като Фарук Тургут трябва да започнат да споделят такси, получени от комерсиализацията на сериалите, филмите, търговията, промоционалните работни места и други странични продукти. Какво може да бъде по-добре от адвокат, който познава законите на Турция и има необходимите предимства, така че техните продукти ectst се продават като стратегически партньор или посланик на организацията, която насърчава това. Затова като стратегия остана само сплашването и изгнанието на актьора.Фарук Тургут обяви временното отлагане на сериала, в който беше обещал на Джан главната роля. Изпрати го на "екскурзия" до Кипър, оставяйки актьора без контакт с феновете си и без възможност да прави пари с присъствието си в Руби и Лука. Той беше подтикнат да потвърди, че ще бъде водещият на програмата Survivor в Италия, че самият Джан е изразил отказа си, защото иска да работи като актьор, а не като водещ.
Това публично и строго признание на продуцента, става прецедент в тези среди- „вижте какво се случва с този, който прекрачи линията“, така че би било невъзможно да се очаква колега публично, да подкрепи актьора. Най-близките вероятно са го направили насаме, надяваме се.
Грозденце, все пак са минали 4г от тогава, нормално е да забравиш Heart
IG пост на Тамара/Chiara Tron, който много ме трогна https://www.instagram.com/p/C1CRyx1I5D4/?img_index=8&hl=bg
IG Story 📸Alice Arcuri
Спойлер - Viola come il mare 2 👀
- Рафаеле, унищожен от отказа на Мариам
- Тамара с новия pm (?)
- Прокурорът се казва Матео Ферара
- Ще има ли сватба (?)
- Виола има неочаквано събитие с детегледачката (?)
Скрит текст:
Всичко това го видях във фейса, не следвам двете дами. Вече нямам търпение за Виола 2.
Усмихнат ден на всички! Flowers Hibiscus

# 633
Здравейте,момичета! Coffee

Имам проблем с лаптопа.Снимките не се зареждат и не мога да ги пусна.

Днес е Игнажден!Според поверието, който пръв прекрачи прага ни, такава ще е годината.
Нека здравето,късмета и любовта са наши първи гости днес и постоянни спътници!
Two Hearts

Благодаря ви за всичко споделено! HugHeart

https://vk.com/canyamanfanklub?z=photo-199343470_457317720%2Fwal … -199343470_325654
https://vk.com/canyamanfanklub?z=photo-199343470_457317721%2Fwal … -199343470_325654

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 634
Сънчо, ти нищо не знаеш..
Ако вземем да нищим ЛИНЧА, замесените са много (причините са "неизвестни") Wink
Всичко ще пиша в скрит текст, защото картината е много грозна...
Скрит текст:
- Аджун е номер 1
- Фарук Тургут
- Журналистите Ейлем Ипек и Акиф
- Дженгиз - много прост човек (не знам какво работи, някакъв бизнесмен е)

Предполагам не знаеш кой е Аджун - продуцент и собственик на канал TV8, демек голяма риба.

Фарук знаеш кой е..

Змията Ейлем е:

Джуджето Акиф - кой не го познава..

Простия Дженгиз е най-добрия приятел на другото джудже Коч, заедно си прекарваха ваканциите и празниците - семейно. Ей този изрод тормозеше и обиждаше Джан най-безобразно..  

И да ги визуализирам всички на куп, ако някой не е разбрал, каква е връзката м/у тях...
(слагам каквото ми попадне от нета.. нямам нищо запазено)

Аджун и Фарук - кумци на сватбата на семейство Коч..

Ейлем Ипек:

В някакво предаване:
(май й се размина боя тогава)

ето й рубриките:

-> https://www.posta.com.tr/magazin/pazar-postasi/can-yamani-takipt … ikardilar-2224905

Акиф:

Дженгиз:

Това за първи път го виждам, Джан го е слагал в Стори - дори не знам какво е..

Този плешунгер пускаше глупавите слухове за Джан, след което се разпространяваха от Ейлем в пресата..
Той беше този, който обвини Джан, че плаща на феновете да се снимат с него. Преди време съм носила тук скрийншоти на негови публикации, които по-късно бяха изтрити (сега не ми се рови в старите теми)..

Тези всичките хубавци имат много общи снимки, някой да не си помисли, че са се снимали ей така инцидентно. Навързани са като "свински черва".
Абе дълго е за обяснение, много неща са, грозни неща, жестоки.......

# 635
Хахах кой би помислил, че тези снимки са случайни... На тях си личат едни "щастливи" хора, такива истински приятели, които са обединени от злоба и грозота в душите си. Едните са ниски, другите стари, третите плешиви, бих се изненадала, ако не завиждаха на Джан Joy

# 636
Пълно е с бая материал в нета.. от жалки, по-жалки са тези хорица.. Душите им лоши и злобни, действията безсрамни, завистливи, лъжливи, нагли и гнили, безскрупулни подобия на хора, с маски лъскави.. Mask Малко съм раздразнена в момента, затова по-добре да спра с коментарите, засега Close (RageJoy)

# 637
  • Козлодуй
Съжалявам, че върнах стари и неприятни спомени Sleepy
Не знам и аз защо се разрових толкова назад...
Нещо красиво за оправяне на настроението Heart

# 638
Сменяме "позитивната" тема, веднага! Grinning
Сънчо, всичко е точно! Heart

Ей тази новина хванах във въздуха, която може би е свързана с "нероден Петко" Сандокан и излъчването му в Турция! Grinning
Фремантле, която има голям дял (май беше 70%) от Лукс Виде, ще си партнира с турската Gain, като им предоставя (продава) свои международни продукции (поне така разбрах от прочетеното).
Сандокан е международен проект и е една от техните продукции. Най-вероятно ще бъде пуснат на много тв канали и платформи, но е възможно и турците да го купят и излъчат, тъй като имат партньорство. Обърках се малко в обясненията, но ето съвсем прясната новина:

Скрит текст:
◾ Bayern Munich: Rise of a Legend – драма с истински истории, продуцирана от UFA Fiction , фокусирана върху играчи, включително Герд Мюлер, Сеп Майер и Франц Бекенбауер  

◾ House of Kardashian – документален филм от три части, продуциран от 72 Films , който включва ексклузивни интервюта и непоказвани архивни кадри

◾ Herrhausen: The Banker & The Bomb – геополитически трилър, продуциран от sperl film GmbH , с участието на Оливър Масучи  

◾ C*A*U*G*H*T – сатирична комедия, продуцирана от Deeper Water Films и Little Bird Films , с участието на Шон Пен, Кик Гъри и Матю Фокс

◾ Sullivan's Crossing – драматичен сериал, продуциран от Reel World Management, CTV и Fremantle , с участието на Морган Кохан, Чад Майкъл Мъри и Скот Патерсън

◾ Платформа 7 – психологически трилър, продуциран от Dancing Ledge Productions , с участието на Жасмин Джобсън и Тоби Регбо

◾ Alice & Jack – драматичен сериал, продуциран от Me & You Productions, Groundswell Productions, De Maio Entertainment и Fremantle , с участието на Андреа Райзбъроу и Домнал Глийсън

Amac US , старши вицепрезидент по дистрибуцията в Близкия изток, Африка и Югоизточна Европа, Fremantle, коментира: „Фантастично е да си партнираме с реномирана платформа като GAIN за стартиране на вълнуващо, ново съдържание в Турция. Това е следващата стъпка в разширяването на Fremantle за неговата публика и ние сме благодарни на GAIN, че предоставиха на нашето съдържание фантастичен дом. Очакваме с нетърпение да работим заедно и се вълнувам да видя какво ще донесе това партньорство в региона.“

Дженгиз Коркмаз, ръководител на отдела за международен бизнес в GAİN, каза : „ Ние сме развълнувани да си партнираме с Fremantle, за да предоставим тяхното аплодирано съдържание на турската публика. Това сътрудничество съвпада перфектно с нашата визия за предлагане на разнообразно и висококачествено забавление на нашите зрители. Ние сме развълнувани от възможността да покажем шоутата на Fremantle и да допринесем за развлекателния пейзаж на Турция.“

-> https://fremantle.com/news/fremantle-partners-with-gain-to-provi … content-in-turkey

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 16:27 от grozdence*

# 639
Баш нероден Петко е Joy Нероден Сандо Grinning З

# 640
Важното е да не губим надежда! Толкова години издържахме..Grinning

Може би греша, но аз вярвам, че всичко ще е наред и със Сандокан и с Ел Турко, иншаллах! Амин! Flowers Four Leaf CloverGrinning

# 641
Здравейте,момичета!
Пиша от телефона.Вчера проблема се оправи,но днес нищо не се отваря.Ще имам и гости.
Приятен ден!

# 642
Здравейте, рагаци! HugRevolving Hearts

Наближават празници, Коледа и Нова година -  семейство, любов, щастие, радост,
топлина, усмивки, прегръдки, подаръци, късметчета, празнична трапеза, наздравици... Green HeartFlowers Evergreen Tree

В AXN Portugal се вълнуват от пристигането на Джан другия месец,
коледен подарък ще е за всички португалски рагаци - късметлийки.. Simple Smile

Коледно настроение и от нашето красиво Йозге Heart
-> https://twitter.com/Babi0990/status/1737526337965809791

Дамата вдясно е Бирсен, погледнете
каква сладка и усмихната мацка е Simple Smile
(снимката е от нейно днешно стори)

# 643
Ехаа, това Йозгето ли е??!? Не можах да я позная направо Heart Eyes

# 644
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Страхотна мацка е Йозгето, а и страхотен човек! Heart Eyes