🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 53 877
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен, рагаци! Revolving Hearts

Нося ви интересна информация! Едната е очаквана, другата е неочаквана! Wink

Голяма сила е Джан! Hands MuscleNature StarWear Crown

Can Yaman е номер 1 от всички турски актьори и актриси
в седмичната класация на IMDb, започваща на 18/12/23.
Той е позициониран като номер 3879 от 11 милиона артисти,
наблюдавани по целия свят.
Топ 3 за 39 седмици
Топ 5 за 46 седмици

Скрит текст:

А сега, позволете ми да ви съобщя това Hands V

Турците купиха Виола! Flushed

Трябваше им малко време за да съберат кураж... Joy

Броили са еврото за "техния" Джан.. сега ироничното би било, ако го дублират Grinning или ще го гледат със субтитри..? Grinning

Viola come il mare с участието на Can Yaman и Francesca Chillemi
идва скоро и ще се срещне с публиката на BluTV.

Сериалът, в който Джан Яман се превъплъщава в образа на полицая Франческо Демир,
получи голямо признание в страните, където се излъчваше.

https://www.dizidoktoru.com/ozel-haber/blutv-den-can-yaman-li-vi … jdesi-h41084.html

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 13:51 от grozdence*

# 616
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оф, то пък тази им платена платформа на турците кой ли я гледа! Ама пак си е нещо де. На фона на това, че последните поне 3 години всячески се стремяха Джан да го игнорират, закупуването на сериал с него в главната роля е постижение.

# 617
Схемата е такава: Турция купува от Италия, за да види италианска продукция с участието на турски актьор, критикуван от турците - дообре е! Страхотно даже! JoyJoy

# 618
Ох, оправи ми деня тази новина! Вместо да го гледат на роден език, сега ще го дублират Joy

# 619
На мен цялата седмица ми оправи Joy Предполагам няма да го дублират.. ще му пуснат субтитри, за да могат турските зрители да се насладят на италианския му Joy
Отиде в Италия благодарение на турските си сериали, сега се завръща в Турция благодарение на италианските си сериали.. кой е шефа? Grin Отиде (избяга) да работи, живее, произвежда, създава, расте.. и всичко останало в Италия, тъй като Турция е ограничена.. и след това произведеното от него в Италия се купува от Турция, за да се предаде на турските зрители урок - как да станеш успешен извън Турция! Joy Сюжетният обрат с него е факт! Джан постига немислимото.....

Сега чакам нашия да пусне едно хубаво Стори
за продажбата на Виола в Турция WinkJoy

Made in Italy Joy by Can Yaman Sweat Smile

=============================

А BluTv е лидер сред всички платформи в Турция! Wink

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 17:52 от grozdence*

# 620
Явно само на мен не е платил да съм му фенка.. излагам се за без пари из форума..
SatisfiedSatisfied

# 621
Ооп, Бирсен празнува по нощите.. ще си гледа любимия Джан на турски.. WinkJoyJoy

И статията:

Обявен е адресът на детективската поредица на Джан Яман в Турция.

Любопитно беше адресът, на който у нас ще бъде излъчен рекордният сериал
на Джан Яман "Viola Come Il Mare", който продължава актьорската си кариера
в Италия. Телевизионният сериал "Viola Come Il Mare", в който Джан Яман споделя
главната роля с Франческа Килеми, счупи рекорд в своята област, като беше
продаден в 40 страни. Вторият сезон на сериала, който се гледаше с голям
интерес в страните, където се излъчваше, също беше продуциран по масово
желание. Сериалът, включващ държави като Япония, Саудитска Арабия, Египет,
Обединените арабски емирства, Индия, Гърция, Хърватия, Полша, Чехия, Румъния,
Сърбия, Словакия, Испания, Унгария и Тайван, ще се излъчва по Blutv под името
"Viola Come Il Mare".
Платформата представи поредицата по следния начин: „Поканени сте в приключенията
на репортерката Виола Витале и инспектор Франческо Демир, които работят рамо до рамо
по случаи на убийства. Viola Come Il Mare, с участието на Джан Яман и Франческа Килеми,
беше представен със слогана „Скоро само по BluTV“.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/can-yamanin-polisiye-dizisin … belli-oldu/36736/

# 622
Добро утро,момичета!

Благодаря за новините! HugTwo Hearts Джан отново е на 1 място.Да видим каква ще е реакцията в Т-я,след като го видят във Виола!

Г-жа Хесуса,с която Джан се срещна в Испания е починала!Да почива в мир! Hands Pray
Новината е съобщил Илкер,един от мениджърите на Джан...
🆕 🆕 🆕🖤
IG история на Илкер-мениджър на Джан

✒ Скъпата ни Хесуса днес стана ангел🙏 почивай в мир...

През 2019 г. Джан стана участник в едно от най-популярните испански телевизионни предавания „Volverte a ver“.

В центъра на програмата беше събитие, случило се на седемдесет и пет годишната сеньора Хесуса. Преди повече от година жената губи голямата си дъщеря. Дълго време не говореше с никого, но сериалът „Ранобудна птица“ й помогна да преодолее мъката си.

След разказа й Джан излезе на сцената и я прегърна. Сеньора не очакваше това. Самата тя коментира така: „Плаках дълго време, но сериалът ми помогна да преживея трудни моменти. Наистина ми беше приятно да се запозная с Can Yaman”

Водещ: Все още плача. Беше толкова красиво. Реакцията на жената, когато го видя. Когато можех да те прегърна. Жената оцеля в трудните моменти благодарение на Джан Яман. След като загуби дъщеря си, тя не говореше с никого, но когато разпозна Кан като актьор, тя проговори.
Това е чудесно."
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456258318%2Fb132b760e0c0a81b62
Скрит текст:
от преди 1 год. с книгата на Джан...

Хубав ден ви желая!

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 09:42 от Zlatina3

# 623
  • Козлодуй
Добро утро, Злати Heart момичета Heart
Благодаря за споделените новини!
Интересно ми е да видя реакциите в Турция, а такива неминуемо ще има...
Вчера направо не повярвах, като чух, че са купили Виола Grinning
Видях много репостнати клипчета в ИГ и ТТ с тази бабка и предположих, че и се е случило нещо такова, но не задълбах в четене на коментари. Мир на душата и!

Аз съм на последния епизод на Мистър Грешен и не знам дали после няма да се върна към Любов на инат. Нещо не ми се гледа нищо друго, освен Джан Heart

# 624
Скрит текст:
Джан си спомня Исуса..
Не би могъл да избере по-добър образ на обич и уважение Heart

Малко спам (да разчупя обстановката)..

Този мъж е на 60 години, вчера ги навърши. Преди 60-години и него майка го е родила.. а като бях момиче си мислех, че е паднал от небето - с тази негова красота неземна Grinning и като се сетя, той казва, че красотата му е проклятие.. Първата ми любов е това, ей....Heart Eyes  и само Джан успя да го измести Heart горе долу съм моногамна, ама да видим.. Grinning

Не знам какво прави, но все още е толкова прекрасен! Heart Eyes

Тази седмица е последна за снимките на Виола. Вчера имаше стори от екипа "Последният понеделник на снимките!!!" https://twitter.com/FaralaesY/status/1736684036012036192

Ето го и него.. Демир, Франческо Демир... Heart

# 625
Грозде, нали не харесваше руси, мъ жена? Joy Отде го изкопа БраТ ти Пит. Аз пък него не го харесвам, в смисъл не припадам по него и никога не ми е бил еталон за красота. Не, че не използвам крилата фраза "тоя да не е Брад Пит" Joy Но тези жалейки по социалните мрежи са ми мега анти, та и Брад Пит ще приема да ми разкраси деня Wink

# 626
  • Козлодуй
Ей, Грозденце, и аз много харесвах Брад... Даже си имах плакат на стената на работното място, някъде преди почти 30 години Grinning Един от любимите ми филми е "Да срещнеш Джо Блек". Много остаря и той, но някои хора остаряват като катедрали, дето се казва... Беше сладур, а според мен и сега на 60 не е за изхвърляне.
А ако не се лъжа, той е един от идолите на Джан.

Слагам в скрит текст коментари от турски фенки по повод Виола, отмъкнах ги от фейса.
Скрит текст:

Ели Heart да ти оправя малко деня

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 18:16 от Lunen_sun

# 627
Ели, Брад е единствения рус/бозав мъж, който ми харесва Hands V
Сънчо, аз и на Пит и на Делон плакати съм лепила по стените.. и пердах съм яла зарад тях, че съсипвам тапетите Grinning

Ох, аз още съм на кеф, какво интересно нещо доживях да видя - как Турция трябва да внася Джан Яман от Италия Grin какво удовлетворение, ей..  турчин продава чуждестранните си сериали на турци, сюрреалистично е! Mask Те не купуват чужда продукция, защото си имат своя в излишък, но ще купуват отсега нататък, "бая, бая, бая" ще купуват и занапред Grinning Сънчо, и аз четох готини коментари от турци/туркини, липсва им.... и хейтъри (с нула последователи) четох, това е неизбежно.

Тук в това шоу (предполагам е нещо като Биг Брадър), тези две рагаци си говорят за "Кайман, Ян Кайман" Grinning Те не могат да му кажат името, но го имат отпечатано на челата си (в 1:20 мин. му казват името и са мн. щастливи) Grinning
"Разговаряйки в пълна естественост, хармония и спонтанност Greta и Beatrice, две жени, които се уважават и искат да се опознаят." (интересен разговор за опознаване.. и ние тук така се уважаваме и опознаваме Grinning)
ей ги -> https://twitter.com/Fabio_er_mejo/status/1737071374135443844

Джан е станал много скучен напоследък! Това укротяване на опърничавия е доста съмнително Rolling Eyes всеки момент очаквам да направи нещо, с което да предизвика малко суматоха Grinning айде, дано да е скоро!, че ще заспя докато си пиша поста следващия път.

Поне малко да потренира.... 

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 20:00 от grozdence*

# 628
Ян Кайман не бяха му казвали май до сега Joy Мале, тия хора имам чувството, че са някакви дебилни такива. Не, че страдам от излишен патриотизъм, ама ние като народ можем да произнасяме всякакви звуци и думи. Не разбирам при положение, че имат Джани като име, кое му е сложното на Джан.. Rolling Eyes

# 629
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, Грозде, къде ме прати в спомени!
И по Ален Делон си падах, нищо че е набор на мама и тате, и по Брад Пит, при това най-безсрамно, щото той пък е мой набор. Joy Жалко, че Джан не е набор на никоя от щерките, а е по средата. Направо можех да си падна по него. Joy Сега съм категория "кротка фенка", щото виждам какви изтрещели има. Определено не съм от тях. А и някак старичък ми идва вече. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Общи условия

Активация на акаунт