НАБОР 2004 - студенти

• 75 327
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Ако изнасяха и някаква информация за класираните, щеше да е много интересно. Например за медицината и фармацията как става класирането след като  трябва да си държал изпитите им през юни?

На това класиране можеше да се ползва оценка от друг ВУЗ, т.е. с оценки от Варна например.

# 106
  • София
Добре, слагам и дата 27.09. Ако всички, които потвърдиха 28.09,. са ОК и с тази дата, ще направим срещата на нея.

# 107
  • София
Аз мога и на двете, така че...бройте ме потвърдена за 27-28

# 108
  • София
И аз съм ОК и за двете - 27-28 Simple Smile

# 109
Тъй като пропуснах миналата среща, много ми се иска да дойда на тази. Могя обаче само на 28ми, 27ми съм извън София.

# 110
  • София
Харесвайте постовете със съответните дати, че иначе е трудно да се брои кой за кога е.

# 111
  • тук-там
Мен ме няма за жалост. Но се надявам да има и следваща среща Simple Smile

# 112
  • София
Учебната година още не е започнала, но ученето започна. По биология са им изпратили презентация, по която да се подготвят за първата лекция.

# 113
Ми супер!
   И на студентската поща на наборът вече има някакви материали, които да си четат и разглеждат.

# 114
  • Бургас
Учебната година още не е започнала, но ученето започна. По биология са им изпратили презентация, по която да се подготвят за първата лекция.

Явно ние сме изтървали нещо - къде и как се сдобивате с тази информация?
Има група някаква или друг поток на комуникация?  Би ли ни помогнала ?

# 115
  • тук-там
Моята има онлайн курс по химия. Дали им 40 задачи, моята решила 20 до почивката и била много депресирана. След това открила, че имало немци с по 2 решени задачи и много с грешно решени. Успокоила се. Накрая пак се депресирала, защото не успяла да разбере 1 задача, дори след като асистента обяснил решението и. После пак се успокои, след като установила, че останалите се правят, че я разбират Wink С една дума започна състезанието с немците под надслов: да не се изложим пред чужденците Wink Напрегнах се малко, защото си въртя един рефрен от доста време - важно е да учиш с разбиране, не да се сравняваш и състезаваш!

# 116
  • София

Явно ние сме изтървали нещо - къде и как се сдобивате с тази информация?
Има група някаква или друг поток на комуникация?  Би ли ни помогнала ?
По Инстаграм са се намерили групата /по-голямата част от нея/. Едно от децата е получило презентацията и указания от преподавателя /не знам как/ и я е препратило на останалите по мейл. Да провери в профила си в сайта на медицинския факултет. Вероятно там са им пуснали информацията, но наборката не си помни факултетния номер, за да провери. Joy

# 117
По Инстаграм са се намерили групата /по-голямата част от нея/. Едно от децата е получило презентацията и указания от преподавателя /не знам как/ и я е препратило на останалите по мейл. Да провери в профила си в сайта на медицинския факултет. Вероятно там са им пуснали информацията, но наборката не си помни факултетния номер, за да провери. Joy

И нашият студент има драми с факултетния номер. Взели им книжките лятото като се записваха, за да им ги раздадат тържествено на 25-ти, за ТУ става въпрос. Той не се сетил да си снима факултетния номер. Излезе програмата, разделени са на потоци, той не знае в кой е. Звъня в техническия да пита, те му отговориха че в понеделник ще види като си вземе книжката. Да, де, ама той не знае къде да отиде, че това зависи от факултетния номер. Параграф 22 се получи. Сега се занесе до там на място да си го проверява. И чужд език трябва да записват, той още не е решил какво му се учи. Иска английски, че ще му е най-лесно. Аз го убеждавам да си продължи немския, учил го е, но няма високо ниво. Не знам обаче и в университета колко ще го научат, май започват от азбуката. Има още 4 дни да го измисли.

# 118
  • София
Ей, вие вече учите, нашите засега имат инфо само за "опознавателна среща" преди началото (май на 29.09) Joy Не разбрах по какъв канал за коминикация е пристигнало инфото. Групи/потоци/програма - има време. Снимал си е факултетния номер, ама то това няма запомняне - прилича на случайно генерирана буквено-цифрена комбинация, не много кратка. Rolling Eyes А аз установих, че моят още си го помня Joy

Преди ЕН-на брой години отиваме на РД на дете от детската градина. Посрещат ни майката и бабата на рожденика. ММ ни оставя пред детското клубче, ама слеза за малко от колата, аз и наборът се отправяме с букетите и пакетите. Бабата се ухилва, сочи ми ММ и заявява "неговият факултетен номер още го помня (казва някакви числа), ама Вашият съм го забравила. Не сте създавала достатъчно проблеми, та да ми се набие." Rolling Eyes ... Оказа се, че е секретарката на Строителния факултет във ВИАС. 5 години заверява книжки, уверения, каквото там, прави една секретарка, но аз съм толкова слаб физиономист, че не я познах Joy

# 119
В УНСС при записването дадоха на хартиен носител номер, поток, група.Отделно в секция уебстудент има цялата тази информация.Освен това , там подават за общежитие, за избираемите, получиха генериран от УНСС студ. имейл, на който се качва всякакво инфо. В това отношение УНСС май са най-напред, по това,което чета и чувам от тук и от познати.Синът ми е впечатлен от базата вътре, от споделени пространства за почивка и учене.ДНес и от поредната лекция.Дано и занапред е така и наистина да има мотивация да се учи.
   МандаринО, уби ме!

Общи условия

Активация на акаунт