Бързи здравословни въпроси и отговори – 42

• 33 609
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Изобщо не агитирам никого да ползва лекарства с изтекъл срок.
Казвам само, че моите си ги ползвам.

# 556
Някой да има опит с Ен Ти Тус, действа ли наистина? И сиропа или таблетките сте давали/пили?

# 557
Не гледайте толкова срока за годност. Лекарствата поне 2 години след срока на годност остават ефективни.

Абсолютно вярно. Даже и след тези 2 години също.
Скоро пих една таблетка противоалергично от 10+ години, че вече в чудо се видях с незаспиване. Ами така ме приспа, че като упоена бях. То така си действа и затова го бях зарязала, когато ми беше изписано по преназначение.
DeVa , какво противоалергично пи, че така те приспа? Моля, сподели, че имам тежко безсъние, да видя дали и на мен ще ми подейства.

# 558
Не знам дали се продава още, Антиалерзин. Но наистина много силно действа.

# 559
Някой да има опит с Ен Ти Тус, действа ли наистина? И сиропа или таблетките сте давали/пили?

Преди години съм давала на сина ми сироп, отрази му се добре тогава, но повече не сме ползвали.

# 560
При третиране за въшки с лосион, нормално ли е да продължава да сърби главата?
Кога трябва да повторим процедурата?

# 561
DeVa[/b] , какво противоалергично пи, че така те приспа? Моля, сподели, че имам тежко безсъние, да видя дали и на мен ще ми подейства.

Колко ти е кортизола? Как е измерен?
GABA пила ли си + мелатонин + магнезии?  /при подобни безсъния е най-важно да се спазва часът на прием и лягане/

# 562
Имайте си едно наум с магнезия, че този който пия в момента така ме ободрява, мога и без сън да карам. Не всеки действа за сън.

# 563
Различните видове се приемат с различни цели.

# 564
За сърцето ми трябва на мен. Диаспорал ми реши проблемите с аритмиите, за съня също ми беше добре. После си купих цитрат, че скъпичък е Диаспорал, обаче докато разбера, че не трябва да го пия преди сън, голям зор видях. Проблем е и кафето, то и затова вечер ми е най-удобно да пия магнезий, че през деня пия кафе, особено след събуждане е задължително.

# 565
здравейте, писах и в една тема за маникюри, но може и тук да знаете. Това ми се получи на ноктите преди около две седмици, изпилих ги до дъно и почнах да мажа с масла, но няма промяна. Новия нокът расте, пак така. Не знам дали разбирате от снимката, но бялото нокътче което излиза не е равномерно, а част е сякаш вдлъбнато в живеца. Не на всички нокти е това. Някой има ли идея какво може да е? Дерматолог ли да посетя може би ?

# 566
Как сте с имунитета?

# 567
Как сте с имунитета?
Май не добре. Имах операция преди 4 м. още се възстановявам. Тази седмица ще пускам хормони и витамини. Може ли да е от това? Притесних се да не са някакви гъбички.

# 568
Според мен ДА.

# 569
На мен ми изглежда като да сте се наранила под нокътя. Когато ми се е случвало така, се е вдлъбвало под линията. Имала съм няколко случая , и с кръв, даже веднъж се беше замърсило от една дебела кост от риба, която се беше забила и имаше и гной след няколко дни . След време минава .

Общи условия

Активация на акаунт