Бързи здравословни въпроси и отговори – 42

• 33 583
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Тя си е регистрирала преглед няма как, направлението си е използвано вече.

# 601
Колко време след изкаран ковид могат да се повторят кръвни изследвания за да не се отчита влиянието на вируса върху влошените показатели?

# 602
Един месец.

# 603
Има ли нещо ефикасно при хормонално безсъние?...Мелатонина ми помага само при заспиване, но не и за здрав продължителен сън, някой който го е преодолял моля да даде съвет...Hands Pray

# 604
За какво говори ТСХ под 1-ца?

# 605
  • София
Има ли нещо ефикасно при хормонално безсъние?...Мелатонина ми помага само при заспиване, но не и за здрав продължителен сън, някой който го е преодолял моля да даде съвет...Hands Pray
Аз спя с атаракс.

# 606

1 е оптималната стойност на TSH. Така че, зависи колко под 1. Ако е малко, няма никакъв проблем, даже е перфектно.

# 607
Аз искам да попитам за Холестерол профила.
Какво е вашето мнение за стойностите.

# 608
Aтаракс съм пила преди 15г. заради противоалергичното му действие, бях парцал от него и наистина ми се спеш но не го харесвам като лекарство.

# 609

1 е оптималната стойност на TSH. Така че, зависи колко под 1. Ако е малко, няма никакъв проблем, даже е перфектно.

0,875 на момиче на 17 е

# 610
Мисля, че е доста добре. Но да спомена и нещо много важно - функциите на щитовидната жлеза се оценяват по нивата на FT4 и FT3. Стойността на TSH, изследвана самостоятелно, не носи почти никаква информация.

# 611
Мисля, че е доста добре. Но да спомена и нещо много важно - функциите на щитовидната жлеза се оценяват по нивата на FT4 и FT3. Стойността на TSH, изследвана самостоятелно, не носи почти никаква информация.

Тъкмо това почнах да пиша. Че само едно голо ТСХ не значи нищо!

# 612
Съвместимо ли е да се пият АБ (Таваник) и тинктура от глухарче? Дали ще се намали ефекта на АБ-а?

# 613
  • Пловдив
Момичета, с какво да облекча болки от цистит? Нямам парене, само болка ниско долу и мн.чести позиви и уриниране. Снощи почнах АБ Ципрофлоксацин и Цистирен, но нямам още подобрение...рано ли е?
В друго мога ли да си помогна?

# 614
  • пустинята Гоби
Много течности и някакви билкови таблетки от сорта на Уринал или Неоренал. Помагат и топли душове/ топла бутилка под корема, в областта на пикочния мехур.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 18:36 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт