Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между Miss и Ms?
Какви са разликите в имунизационния календар между Англия и България?
Къде мога да намеря български магазин в Бирмингам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между Miss и Ms?
-
Какви са разликите в имунизационния календар между Англия и България?
-
Къде мога да намеря български магазин в Бирмингам?
-
Как да избера качествена луканка и суджук?
-
Кои са най-популярните квартали за преместване в Лондон?
Днеска сте безценни, направо ме разсмяхте ! Дали и аз да не се прекръстя? Теодора как ви звучи? Какво беше - Тео-дора, нещо свързано с бога, дали не е Божествена? Като се видя с тая ютия в ръката, мнооого съм божествена - направо богиня на неизгладените дрехи!
Абе Пепеляшка

.Оказа се че съм пробвала оригиналния Гинес.Пробвах и драфт Гинеса и от тогава даже и като сме си в БГ си го копуваме.Обожавам я тази бира.
как да не му се иска на човек да ражда
Повода не е Тодоров ден, но аз мога да полея името ей така за идеята 
.И аз си мислех за Boots.В понеделник ще отида и до личнич лекар,но ако трябва мноооого да чакам за час за специалист,предпочитам да прежаля парите-здравето е над всичко.
Иначе САМО преглед там е около 20 поунда.
Затворили са Витошка за коли, аз в същност там се мотах с децата. Исках да вляза в Goody's на Света Неделя, но за моя изненада, са закрили детската стая и пушенето вътре е позволено
За завършек на деня токът на съоръженията спря точно преди последното ни качване и се наложи да катерим пистата със ски обувките и ски на рамо до хижата
На връщане взехме 111 от околовръстното, за да покажа на младежа как майка му, когато е била тиин, е ходила на ски