Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между Miss и Ms?
Какви са разликите в имунизационния календар между Англия и България?
Къде мога да намеря български магазин в Бирмингам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между Miss и Ms?
-
Какви са разликите в имунизационния календар между Англия и България?
-
Къде мога да намеря български магазин в Бирмингам?
-
Как да избера качествена луканка и суджук?
-
Кои са най-популярните квартали за преместване в Лондон?

дали има такъв кукумицин като мене.Децата са ми са вече големички,но още им гладя всички дрехи.Днеска на колежа се запознах с една българка.Мислех си,че ние с мъж ми сме единствени там,ама на късмет-имало и други хора.Та това момиче ми се оплаква от работодателя си индиец.Тя е с работна виза и в момента работи към един дом за възрастни като кеар асистант/лелее правилно ли го изписах?/.Нейната колежка са я уволнили,тъй като не говорила достатъчно добре английски.Е как така тоя индиец не е забелязал близо половин година тая работа
.От друга страна пък поляците си намират без проблем.Как стават тия работи?А на мене ми сеиска вече да работя.Направо се побърках тука:(
).Случайно ми попадна един документ където пишеше,че едната е завършила медицина в Полша...То се лъже,лъже ама това вече е върха.Верно,има всякакви хора,но все пак се предполага,че доктора трябва да им най малкото "език"...Тя след всяка трета дума (на полски) употребява цякой цинизъм.Първо това ми се наби в главата като ги слушах да говорят и я попитах какво означава...СЪщОТО МОМИчЕ Е С ПОСТОЯНЕН ДОГОВОР,а аз с временен който подновяват периодично.
.Тук по този повод веднага пуснаха тениски:Proud to be Irish и едва успяхме да вредим малките с две.
.И вчера завалията взе да ми разправя,че от началото на годината са влезли 25000 българина.Айде холан му викам-де го прочеете туй нещо?????Че после се поправи и стана ясно,че не са влезли още,ама щели до края на годината да влязат.Много се смях наистина.Идеше ми да го питам колко от Индия и Пакистан са влезли последната седмица.И колко от тях дето вече живеят тук от години ходят да си вземат мъже и жени от Индия и Пакистан.Неговата жена също си я е докарал от там.Ама не ми се занимаваше.Само му казах,че аз също не виждам да си прекарам старините тук,в Англия-т.е. рано или късно ще си ходя в Б-я.