Отговори
# 570
  • София
Тази вечер след серията ще има фраг

Хеликоптер, самолет, плаж....

Мерт май няма намерение да се прибира Joy

# 571
# 572
Четох да си затворим очите и да чакаме епизод 40, значи тази серия няма да е много ок. Но ние ще си ги чакаме😁

# 573
Нещо от снимачната площадка
От Рускините  😁

„Според информацията, която получих от човек на снимачната площадка, диалогът между Афра и Мерт на снимачната площадка накара всички да се смеят. Мерт изведнъж каза на Афра: „Когато се оженим, искам да имам дъщеря. Ако имаме дъщеря, ще я кръстя Сейран. На което Афра отговори на Мерт: "Ако имаме син, няма да избера името Ферит." Всички актьори и декоратори се смееха там."

Не знам колко надеждно е това, но звучи толкова сладко  💘

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 18:52 от Kirilovaa98

# 574
  • София
От Рускините  😁

„Според информацията, която получих от човек на снимачната площадка, диалогът между Афра и Мерт на снимачната площадка накара всички да се смеят. Мерт изведнъж каза на Афра: „Когато се оженим, искам да имам дъщеря. Ако имаме дъщеря, ще я кръстя Сейран. На което Афра отговори на Мерт: "Ако имаме син, няма да избера името Ферит." Всички актьори и декоратори се смееха там."

Това от рускините ли е тръгнало или от някой турски "журналист"?

Едит: В туитър туркините бойкотират сериала, аз съм в тотален потрес от това, което се случва. Язък за целия екип, няма такава злоба.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 19:24 от MysteryG

# 575
Не мисля , че реакцията е от злоба , напротив това са големите  акаунти  с най-голямата любов и към СейФер,  и към Афра и Мерт и към сериала  Цяла година са им пълен съпорт и накрая така да ги разочароват ,  не е малко Виждаме , че 3 дни нищо не се снима Ако успеят да обърнат хода на събитията ще е много добре и за сериала и за кариерите на Афра и Мерт  На  официялния акаунт на сериала в инстаграм и Стар ТВ е същата реакцията

# 576
  • Яко в Матрицата...
Афра и Мерт станаха заложници на Онур и Гюлсерен ханъм, и на болните им мозъци.
Историята отдавна излезе извън рамките на истинската история, можеше да дадат на феновете това, което искаха - силни СейФер, обединени, действащи заедно срещу всички и всичко. Дано го направят в следващите серии. Емруллах още от следобеда рекламираше фрага за следващата серия... Пуснаха и допълнителни кадри. Страх ги е от нов срив в рейтинга. А той, според мен, е неизбежен.

# 577
От Рускините  😁

Това от рускините ли е тръгнало или от някой турски "журналист"?

Едит: В туитър туркините бойкотират сериала, аз съм в тотален потрес от това, което се случва. Язък за целия екип, няма такава злоба.

В една телеграм група го написаха, руска е.
Иначе и аз чета такива коментари... язък наистина. Ако си фен и обичаш сериала и Сейфер независимо какво става.. си оставаш фен и през такива периоди... има силни серии има слаби серии.. ама хората гледат само негативното, а хубавото бързо се забеавя.

# 578
  • София
То няма коментари на турски под #YaliCapkini

# 579
  • Манчестър
Може ли линк към руската озвучка 🫣❤️

# 580
Синьото око в емотките дали е за бебешор😂❤️

# 581
После защо режат сцени.... реклама 10 мин, преглед на предишната серия 1 час...
Иначе айде приятно гледане

# 582
  • Бургас
Може ли линк към руската озвучка 🫣❤️

https:-spam302-/turkdizi_online това е канала в Телеграм, но бг мама го отчита като спам
https://turkru.tv/zimorodok-39-seriya.html#onlayn_ozvuchka_aveturk
https://vk.com/turkdizi.online - тук може да се влезе направо в Телеграм
 преводите са със Сабина - препоръчвам!

Сега върви реклама...
Приятно гледане!

# 583
... Важното е, че имам надежда за следващата серия😬😀🙈

# 584
Ще падна с Кязъм честно ...Sweat Smile
Кязъм е в кухнята заради зетя ваййй....

Общи условия

Активация на акаунт