Отговори
# 615
Хаха да... погледа му е топ.. всичко казва
Много трудолюбиви дечица... как я репетираха лятото тази сцена във водата 😂
И в таверната... хахах

# 616
Значии.. само да се върна на серията.Физиотерапевтката ми е супер антипатична , много вяло играе това момиче.Други представи имах за нея.Ще вкара малко ревност в Сейран , но иначе ми е мудна и безлична.

# 617
Мисля, че и желанието на Ферит се сбъдна Сейран да му танцува 😁
В бара с Пела как си я представяше...

Малко Афрам и малко Сейфер хихи

# 618
Много са ми смесени чувствата, защото каруцата ни разчита  изцяло на АфРам.  
Нямам нищо против любовта и огъня в 40 епизод. Heart Eyes Дано са на верния път сценаристите. Flowers Four Leaf Clover
Серията не беше лоша.

# 619
  • Бургас
И все пак ......за серията......
Този път съм доволна! Наистина имаше от всичко по нещо и за всеки вкус - достатъчно! Ако сценаристите продължат в тази посока, имам надежда, че ще ни разкажат правилната приказка...
Заговори се за психолози, започна да се държи сметка за парите, /а дай Боже да разберем от къде и как се правят/
Много съм впечатлена от образа на Нюкет - дано разберем през какво е преминала, за да запази тази доброта /надявам се искрена/ за разлика от Кая - който ще бъде наистина скалата в която ще се сблъска Ферит! Дадоха заявка за зловещо отмъщение, а Таро учудващо ми хареса много, особено с този хрип в гласа....все пак английската школа си пролича! А това противопоставяне на външен вид между двамата - направо влудява...Мерт и през екрана ухае на парфюма, с който цяла седмица ни занимаваха, а тези ефирни материи в които го обличат.....мммм. Докато Таро със своето нечистоплътно излъчване, завладява с особен чар, татуси и дрънкулки по себе си! Чудесен избор!
Много ми стана смешно, как и Халис ага го вкараха в комедията - със смях, с подчинение на желанията на "любимата" дъщеря, с решения - които го изкараха от нафталина, за да заложи на младостта във фамилията!
Страхотен кадър!

# 620
Ревнува Ферит, за това така гледа. Ама и Сейран каква целувка му лепна😂 Сцената във водата е топ. Обаче Кая се навъртя покрай Суна. Повече ми допада тази линия, отколкото да го влюбят в Сейран 😂

# 621
Сцената във водата зад кадър... не че нещо ясно се вижда амаа колко хора гледаттт 😵😵😵
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1707867349271953754?t=6inh … 0J3hDgaGq6TQ&s=19

# 622

Отивам да абартисвам с фрагманаа...

# 623
  • София
Ето как е снимана сцената във водата, целият екип гледа

# 624
От кака Бирсен:

Епизодът на Yali Çapkini, който беше излъчен тази вечер, беше по-кратък от предишните седмици. Предполага се, че няколко сцени са били изрязани поради пътуването на Мерт Рамазан Демир до Париж, за да снима реклама.

Стана известно, че някои сцени от този епизод ще бъдат използвани в следващите епизоди. Кадрите, показани във фрагмента, са заснети в хотел D Maris в Мармарис. Младите звезди почиваха в най-популярния хотел в Турция.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 01:28 от Kirilovaa98

# 625
  • София
Бирсен написала един куп глупости, тая серия отдавна я снимаха. Рязали са сцени и сега Мерт им е виновен...

Тези двамата определено ми харесват много като двойка

# 626
Всичко това е наслада за очите ,но има неща които не ми харесват няма да лъжа.

# 627
Мерт се е върнал в Истанбул 😍
Утре ще публикуват според Акиф бомба интервю... 😁

И аз това си мислих... тази серия я снимаха миналата седмица.... ясно е че са рязали доста..
❤️ тази прегръдка

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 02:43 от Kirilovaa98

# 628
Хайде сгащили са Рамо на летището.

# 629
И Афра са сгащили май там.... 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт