Отговори
# 630
Добро утро момичета !! Няваксах изгледах и двата епизода 39 на турски не разбрах всичко, но мога да кажа една относно Ферит и Сейран !!! Харесва ми факта че Сейран колкото и да не е съгласна с Ферит колкото и да е против действията му тя застава винаги до него както трябва да е, а доколкото Ферит наистина не се държи много добре на моменти, но има и такива моменти няма как тях ги има и в реала неможе всичко да е по мед и масло това че е върнал първоначалните си настройки както писахте по горе не мисля че е така не го виждам така нито флиртува с други момичета нито се заглежда до колкото до терапевката той и се молеше защото ръката искам да му се оправи по бързо !! Сейран изявява доста ревност, но и няма как пред положение че знае какъв е бил има и някаква ревност Ферит от Кая !! Епизодите ми харесаха незнам какъв хейт има но няма как да гледаме всяка серия само романтика или халвети !!

# 631
Добро утро! Simple Smile
Снощи изгледах с онлайн превод серията до край (което си е бая волево усилие, като се има предвид, че предната серия не съм гледала със субки). Бих я нарекла "Борба за власт в конака". Логично е при поканата на новите роднини. Още повече, че разголва характерите на дълго живелите като "любими" в т. нар. семейство. Логично е поведението и на Ферит, и на Орхан от гл.т. на това, че характери бързо и лесно не се променят. Ферит се върна към старите модели на поведение - играта на силно нараненото Его, което вече не е център на внимание, любов и опрощение. Логично и все пак ... тегаво. Защото действието се развиваше на дивана в апартамента на Кязъм и на масата на Халис ага ...  в интриги естествено при нищоправенето на всички. Да се чуди човек, как тази империя на Халис още не е фалирала. Че и нов магазин ще откриват в Мармарис, а младите мислят само за пътешествия и забавления според фрагмана за 40-ти епизод. Това вече не е логично. Още повече, че Халис даде пример как е започнал от нулата и е изградил бизнес империята си, а раздава или наказания, или удоволствия.

# 632
Гюнайдън Kissing Heart

Както написа един фен, дизито вече излезе извън контрол, поне да оставим децата ни да се забавляват. Така или иначе ще продължат да си крещят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 633
Добро утро 🔥

# 634
  • Яко в Матрицата...
Честито, ще продължат да пишат глупости...

# 635
Това ми е любимо от целия фраг

# 636
А на мен това от серията

# 637
# 638
  • Яко в Матрицата...
Гледах няколко сцени от последния епизод. Тази на Орхан беше много силна. Значи могат да пишат, но явно сценаристите (заедно с Онур и Гюла) не харесват СейФер. Нямам друго обяснение за репликите на Ферит. Ще ни замажат очите с 40 епизод и морското веселие и после пак ще пишат същите неща. Пък и турският зрител си ги харесва...

# 639
Шербета ги задмина в две категории, дано следващата серия да бъде най-добра

# 640
Интервюто с Мерт.. има още 2 части...
Ако някой иска може да го преведе:))
https://twitter.com/akifyamann/status/1708027314674487422?t=54gR … zZdWuv4dKNgQ&s=19

# 641
  • София
До колкото го чух частта за Афра е "Благодаря, благодаря, много благодаря!" Сладур голям, как се усмихва Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeartHeartHeart

# 642
Голяма е душичка 😍😍
Охххх понякога се чудя Мерт, Ферит ли е или Ферит е Мерт 😂😂😂
"Имате сцена в Мармарис същата като това лято в Бодрум"
Мерт: "Eyvahhh" "Tabiiii"😂😂
https://twitter.com/gelisinevurucaz/status/1708033432415084616?t … 6YKcIZeD7Ueg&s=19
https://twitter.com/ayyseur/status/1708036760452677806?t=LfCl6Ol … IDLaJfct9qhw&s=19
Усмивката му когато го питат за Афра
https://twitter.com/hadilanordan25/status/1708037368790364497?t= … lKgdNcR1_dQA&s=19

# 643
# 644
  • София
Ермулах е писал в туитър за рейтинга и следващите епизоди

Рейтинг на озета
#YalıÇapkını özet reyting sonuçları;
3. Total'de 5,07
4. AB'de 3,80
3. ABC'de 4,94

Общи условия

Активация на акаунт