Отговори
# 90
  • София
Хейтърчетата да хейтят в туитър и инстаграм, но Рибарчето е на първо място в трите категории на седмична база. И аз попаднах сега на разни коментари. Лошото е, че нашите ги четат, но трябва да не им пука.

Ей така да са винаги Simple Smile

# 91
Такива глупости и аз изчетох, но хейт винаги си е имало дори и през лятото когато сериал нямаше.Тъй че свикнали сме...а и сега злобата, че се завърнахме с блестящ старт явно е дразнител на доста.
Ръката- казах го и онзи ден и пак ще го повторя, да се пресъздаде герой с такъв здравословен проблем никак не е лесно, а Рамо е блестящ. Всеки детайл изпипва в героя си. И тук ще видим не само от чиста физическа гледна точка борбата, но и от психологическа. Борбата на Ф, той отново ще се почувства сам и ненужен, неспособен точно поради идването на Кая. Видяхме изражението на Ферит, като представиха братовчеда. Много екшън ще има и Рамо отново ще ни отвинти главите с игра без съмнения. Борба за сърцето на сърдития деде.
То и интернет озел настояват да има на първата брачна нощ Joy, но за мен не е нужно, всичко ни беше показано красиво и емоционално. Много готини закачки между СейФер/АфРам, както прочетох едно мнение, дават им сценария, пускат камерите и ги оставят да импровизират . Направо ни напълниха сърцето с любовта си,наистина такава химия в друго дизи аз не съм виждала.
Харесва ми посоката, в която тръгват новите сценаристи. Кратки, точни и ясни диалози. Проучили са нагласите на фандома определно.
А и забелязахте ли от фрага, че деде измести от стола и Ифакат, там седна Нюкет. Ау, това е поражение и за нея, няма да е вече нейната дума, тъй че войната в имението започва и ще е многостранна.

И един Феро от мен, океййй Heart

# 92
Гледам серията с английски превод, горе-долу добър, и разбрах, че Деде сам реши да повика Нукет, понеже Ифакатица и Орхан го разочароваха, а Ферит е станал много силен. Явно иска да ги измести досегашните наследници. Не го слушат хич. Интригата идва от него, не от Зерин, Ифакат или някой друг.

# 93
Хора появи се нов спойлер . В коментарите четох че Абидин е син на ифакат????

# 94
Малък 10 милионен проблем 😌
37-ият епизод на #YalıÇapkını достигна 10 милиона гледания в YouTube само за 1,5 дни!
Никой сред телевизионните сериали не е достигал този рекорд.

https://twitter.com/huyde12/status/1703369352857239575

Затова ги хейтят, затова говорят всеки ден за тях , затова нонстоп правят новини за тях, затова търсят под вола теле.
Кучетата си лаят, керванът си върви Smirk Да не им е уроки 🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿

# 95
  • Яко в Матрицата...
Може ли спойлерите да са в скрит текст?

# 96
Спомняте ли си думите на Абидин към Пельо:"Ако поставите двама врагове в една стая рано или късно те ще се разберат."

# 97
  • Милано
Момичета,помагайте и на руски не мога  да го гледам...Дайте други сайтове ако имате?

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 18:37 от K.Lera

# 98
Аз гледам с английски субтитри в ютуб, и другаде има. предпочитам и разбирам, докато на руски с озвучаване, върху техните гласове, се губи ефекта. Но много реклама, много нещо, ама търпя, като е за Мерт и Афра... Голяма химия, никога не съм гледала такава в сериал, а и във филм. А съм гледала доста ...

# 99
K. Lera, подозирам, че се опитваш да отвориш сайта, но не си в България. Ако е така използвай ВПН, но гледай и през, коя държава се свързваш, защото през повечето също ги блокира. Друга възможност е
https://turkserial.co/zimorodok-onlin-2023-ru/3164-zimorodok-ser … -2023-sezon2.html
Но тук качват само с дублаж, докато в Турк.ру има и със субтитри.
Или в групите във ВК, също и в Телеграм ги качват със субтитри.

# 100
# 101

Ама много им се получава 🤩
.....тази Афра, тази Афра...егати късмета да целува тези устни ( тук си прдставяте топящо се човече ) 😆

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 23:37 от Ela1

# 102
От наша гледна точка тя е късметлийка, но от мъжка Мерт е ударил джакпота😂😂😂
Много им се получава. Направо сексуален заряд има😂

# 103
Мерт ми е много интересен , в реалния живот изглежда много свит и притеснителен , а как се отпуска като играе.Човек , за да го изиграе трябва поне малко да си го може.
Та в този ред на мисли , смятам , че той е доста сексуален .. и май му се получава.😊

# 104
В едно интервю Мерто беше казал за себе си, че се определя като страстен. Stuck Out Tongue Winking Eye

А тука направо с тая въздишка като видя принцесата си Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт