Отговори
# 105
Мерт ми е много интересен , в реалния живот изглежда много свит и притеснителен , а как се отпуска като играе.Човек , за да го изиграе трябва поне малко да си го може.
Та в този ред на мисли , смятам , че той е доста сексуален .. и май му се получава.😊

И на мен ми изглежда така, явно обича работата си.
В едно интервю беше казал, че се чувства себе си, когато играе...
Човек да работи това, което иска го работи с цялото си сърце и дава всичко от себе си...
А Мерт е точно същия...
Да оставим настрана красотата му и харизмата му... играта му е топ... той разби екрана... сложи в джоба си всички играчи дето са на екран от 10-20год....а е само на 25г.... със сигурност Чапкънчето му отвори много врати за напред в кариерата му...

# 106
Минал е покрай свит и притеснителен😂😂 Видяхме го и във водата с Афра😂😂😂
Тя не му отстъпва в сцените 😂

https://twitter.com/callmeenil/status/1703507469606015045?t=mKML … VIN6EOnzfl8Q&s=19

😂😂😂😂

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 23:42 от Hurricane~

# 107
А, с Афра във водата не е в реалния свят, беше си в света на любовта. На мен също ми се вижда...., по- скоро не свит, а не обичащ да се показва. Има хора които предпочитатда се види/ направи, а не да се говори за нещо. За мен той е от този тип хора.
Нагледали сме се на нацепени батки залагащи само на голите си тела, а Мерт е различен. На мен ми идва малдичък и не вярвах да погледна на него като на мъж в началото на сериала. Гледах две млади влюбени гълъбчета..НО щом сега  го гледам като мъж и на тази целувка искам моите усни да усетят мекотата на неговите ...шапка му свалям! Перфектен актьор!

Някой да разбра нещо за Пело...съвсем не я споменаха. Едно изречение поне . Цял сезон беше главна, а така да я изкарат без дума.
Минал е покрай свит и притеснителен😂😂 Видяхме го и във водата с Афра😂😂😂
Тя не му отстъпва в сцените 😂

https://twitter.com/callmeenil/status/1703507469606015045?t=mKML … VIN6EOnzfl8Q&s=19

😂😂😂😂

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 00:06 от Ela1

# 108
  • Милано
Бл@гуна,Aniksi,Еванджелин  благодаря ви момичета от ❤️

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 03:00 от K.Lera

# 109
  • София
Бл@гуна,Aniksi,Еванджелин  благодаря ви момичетоот ❤️
Момичета, изпуснах епизода в петък и сега наваксвам.
Нещо не се ориентирам в линковете. Има ли превод, на какъв език и къде може да се гледа?
Благодаря ви предварително. Gift Heart

едит: момичета, изчетох ви. Разбрах, че екипът няма да превежда на бг. ез. втори сезон. Благодаря за труда им през сезон 1. Green Heart Видях, че сте споделили линкове с руски и англ. субтитри, за което също благодаря.Two Hearts

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 03:56 от missence

# 110
Прекрасна

# 111
Мише, гледай серията. Много добро начало за новите сценаристи.

Прочетох спойлер, че
Скрит текст:
Нюкет щяла да заобича Сейран и да се държи с нея като дъщеря. Дали това означава край на Ифакат 😂

# 112
# 113
  • София
Една красива булка Heart Eyes

Пишат из туитър, че се подготвял фраг, но чакаме емотикони за потвърждение Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 16:14 от MysteryG

# 114
Погледа на Ферит през целия епизод е само на едно единствено място: 😂
https://vm.tiktok.com/ZGJWwgoWT/

# 115
Е те й докараха бюст на Афра😂 кой знае с какви подплънки 😂 чак Мерт се е изненадал сигурно 😂😂😂

Той баш като Чапкън се държи Ферит😂😂

# 116
  • София

Хаха, не ми направи такова впечетление по време на серията.

Относно клиповете от туитър и още малко спойлери
Скрит текст:
Май се карат заради Кая, не вярвам да е заради тази новата. Имаше снимки на Таро Емир с разкървавена устна тези дни, а Мерт беше със същите дрехи в този ден. Чудно ми е дали в този сезон като се карат някой пак ще спи на дивана Simple Smile
Пишат, че за Мармарис актьорите заминават в сряда, били купени самолетни билети.
Относно Нюкет, все пак е облечена в бяло, може наистина да се окаже, че не е лоша жена.

# 117
Цитат
Скрит текст:
Нукет ще хареса Сейран!
 Ден преди това турските източници публикуваха информация, че новият герой Нукет, който дойде да помогне на баща си в извършването на отмъщение, насочено към домакинството, ще обича Сейран като собствена кръв и няма да й прави мръсотии.  В мрежата се появи нова порция горещи спойлери, които крещят, че Сейран все още е в интересна позиция; те ще ни разкажат за това по-близо до петия епизод.  Жонгльорът-Кая по някакъв начин ще разбере за връзката между Султан и Ферит, ще се опита да спечели доверието на дядо си Халис и ще му разкрие тази тайна, като също така ще го информира, че синът на слуга е от любимия му внук Ферит.  Кая възнамерява да антагонизира Ферит, така че той ще се стреми да спечели благоволението на Сейран.  Появи се и информация, че Халис, който окончателно е загубил ума си, възнамерява да настани Асуман при новодошлия си внук Кая.  Асуман ще играе много важна роля в имението, усмихната и съгласна с много неща, тя ще действа по свой начин и дори ще спечели съюзници.
# женкарят
[/spoiler]
Това е спойлера .И аз го четох. Колко е вярно не знам.

# 118
Другите мъже.... и нашият Ферит.... 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGJWK5ckb/
Като заговорихме за устните на Мерт 😄🔥🔥😍😍

# 119
  • Яко в Матрицата...
Успях да изгледам серията по-рано от предвиденото. И към предишните си впечатления ще допълня само, че Кязъм много добре разбра как трябва да се държи с Корханови. Изобщо не се е променил, а просто се е нагодил. Много е хитър той, много… Как ги върна в първи клас 😂😂😂 Но те си го заслужиха.

Халис/Четин Т с всяка серия ми става все по-противен. Преподавател бил 🤦 С трите физиономии и половина, с които играе във всяка роля, не разбирам на какво може да научи младите…

Общи условия

Активация на акаунт