Отговори
# 75
# 76
Благодаря за темата, оценявам труда! И се записвам! Разбрах че няма да има превод, и в тази връзка мога да коментирам само картинки  Simple Smile Всички ли разбирате турски тук, или руски, с него съм на 60%, но много неща не разбрах.?.. С английски субтитри ще гледам в краен случай... Има ли някъде автоматичен превод на бг, ще се радвам да споделите начините си. Благодаря.

# 77
Благодаря за темата, оценявам труда! И се записвам! Разбрах че няма да има превод, и в тази връзка мога да коментирам само картинки  Simple Smile Всички ли разбирате турски тук, или руски, с него съм на 60%, но много неща не разбрах.?.. С английски субтитри ще гледам в краен случай... Има ли някъде автоматичен превод на бг, ще се радвам да споделите начините си. Благодаря.

Аз гледах откъси в тик-ток там има автоматичен превод на Бг.. превода не е от най-точния, но се разбира... знам и някой думи на турски така че се връзват нещата... в Т също пускат снимки от сцени с диалозите на героите...

# 78
# 79
Забелязахте ли че Ферит е без пръстен ,дано след като си оправи ръката да си го сложи. Помните ли серията в ,която и двамата плакаха и си свалиха халките,беше много тъжно. Някак си после беше много празно.

# 80
Има халка. Загледайте се по-добре.

# 81
  • София
Аз понеже съм по статистиката за няма и 22 часа от качването и номер едно в България

# 82
Лелее сега видях , за 21 часа 7 милиона гледания .. уау!🧿🧿🧿🧿🧿

# 83
Тццц не го оставиха намира това момчее 😄

От днес... пак с розовите слушалки 😄

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 23:24 от Kirilovaa98

# 84
  • Милано
Благодаря на Val,че ме информира за новата тема🤗Благодаря за новата тема!Аз още неуспешно се ровя за бг.превод и не съм гледала серията...

# 85
Цитат
Аз още неуспешно се ровя за бг.превод и не съм гледала серията...
Ако изобщо има от някого, то поне след седмица.

# 86
Мерт е уникален със слънчеви очила. Сладур ❤️❤️

# 87
Момичета и аз  не знам турски и ще следя за автоматичен или някакъв превод на български и ще пиша в групата !! 😍

# 88

Табло...

63 гифа от хастането изкарах
Довечера започвам да пека от другата част🤧🙋‍♀️ и мисля за едно фандомче с любими двойки с песента на
 Кенан Д - Гел Гелиним 🌹✍️🎧

https://twitter.com/RWIAM5/status/1703142138261721581?s=19

Тук направо ми се реве такава безпомощност а силен уж пред всички
Точно паралел на Сейран силна пред него за да не го плаши допълнително ✍️🌹
По повод на плюещите Афра из Т - Ами винаги има такива които не понасят качеството и му търсят кусури. Същото важи и за Рамо🤷‍♀️
Наблюдавали че си раздвижил ръката и св подпрял на леглото важното е че все още на сансв погрижили да наблюдават и...

# 89
Добро утро. Благодаря за темата. Flowers Hibiscus

Честит празник на всички празнуващи.
Желая на всички здрава,вяра,обич и нестихваща надежда.

За мен е страхотен паралел с първия сезон, когато Корханови насила водят Ферит на годеж, за наказание. Сега във втори сезон Ферит насила иска Сейран  да е част от семейство Корхан. Халис и останалите,не  я искат, ролите са разменени.   За жалост старото поколение не отчита своите грешки в миналото. Не им харесва неподчинението на младите. Скоро няма да видим промяна в  тази насока. Хатуч ще се окаже късметлийка, отървала се от брак  с Дедото.  Май това е нейния късмет в живота.
Ферит и Сейран са узрели, поучили са се от грешките си, разбират се, подкрепят се.  Изслушват се и си говорят.
Сейран израства в смела млада жена, решена да защити любовта си. Ферит като решителен, борещ  се мъж, но запазва и нотка момчешка закачливост, постоянни шеги, която му придава харизма и чар.

И все пак чакам всички травми, белези,рани и несевършенства в характерите им да излизат наяве. Като се има напредвид,че борбата започва сега и им готвят огън, на който да ги "печат ". Нека видим новото им изпитание:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт