Отговори
# 450
Антепско фастъче, ах ах Heart Eyes
Забелязахте ли еднаквия смях на дядо и внук?
 Предвид всички прилики в характерите, мимики и държанието им.

Според мен най-щастлив е Халис.  След толкова години блян, ще е с Хатуч под един покрив. Grinning

# 451
  • София
А какво си говори Ферит с дядото, че така му се изсмя?
Относно Хатуч и Халис Joy
https://twitter.com/marwabenrabeh/status/1706391585523413118?t=f … HP4RSKLoDU8w&s=19

# 452
Смехът на Халис е един път.....

И, аз бих се присмяла на искането на Ферит!
Влиянието на Кязъм е пагубно за него. До вчера нямаше да влезе, дори да преспи в дома на Халис, сега идва да иска.
Подозирам, че ще има още много рев и след този епизод Sunglasses
Точно, както миналата седмица, нито един от трейлърите не ме грабна.
Това сигурно е редакцията- бонус, към най разстроените фенове.

# 453
Хареса ми фрага.

Суна и Кая в една къща❤️❤️❤️

Сейфер са веднъж 😂❤️

# 454
Ферит: "Нали знаеш, че много те обичам...като външната черупка на шам-фъстъче си, хрупкава..🫦" 🤣🤣
Смеха на Халис е наистина мемето на фрагмана, но сигурно и на цялата серия.😂

# 455
Как светнаха очите, когато каза фъстъче😍🙈❤️.... какво му трябва повече на човек❤️

# 456
Обаче Кязъм е много хитър.... и Сейран разбира всичко..... "Како страх ме е Ферит да не стане като баща ни"
Още малко да са си дружки и май май... ще стане.. той Ферит милия си мисли, че Кязъм всичко от любов го прави..
Той манипулира Ферит .. за да не фалира случайно и да не остане на сухо... един гледа сватба друг брадва... и Ферит му се връзва... отиде да поиска от дядо си пари а не живее в къщата му?????
Халис каза, че иска да живее с цялото си семейство и Ферит го разбра буквално и взе цялата тумба 😂 човека имаше друго предвид ама карай....
Кая и Суна ми харесват 😍

# 457
Ужасни коментари чета в Т не разбирам какво искат тези хора наистина? Добре,че нямам възможност да си предам сценария който изписах лятото на ОГМ относно СейФер сигурно нямаше да има човек който да ме обича.Най-лошото на социалните мрежи е това за съжаление да не коментирам,че писали на Мерт да ходи да спи,че имал нужда вече. Кязъм си е Кязъм той е асъл октоподя...

# 458
Ужасни коментари чета в Т не разбирам какво искат тези хора наистина? Добре,че нямам възможност да си предам сценария който изписах лятото на ОГМ относно СейФер сигурно нямаше да има човек който да ме обича.

Не може да им се угоди на тях... все кусур ще намерят

# 459
Фрагчето не е лошо....ще видим. Кая продължава да ми е много неприятен, а Берил много я харесвам, но странно двамата заедно си ги виждам като чудничка двойка.

Мерт ако му се спи ще му намеря къде да легне 😄😄😄

# 460
  • София
Аз вече почнах да си прекратявам разни следвания, туркините са ужасни. Големи претенции, голямо чудо.... Не гледайте, не пишете, брей брей, ние сме безмозъчни.
Хванах една стая на английски, там си харесват сериала, беше забавно, но ги слушах само накрая. Вече ще ги знам.

# 461
Да не говорят за Мерт, защото той играе ролята си перфектно.. някой хора бъркат сериала с реала... 🤦‍♀️
Дава всичко от себе си и все пак той играе това което му казват.
В Мармарис фенове са видяли Мерт и казват, че той е същия като в сериала... смисъл, че говора му,шегите му,смеха му, походка... тоест че играе супер естествено пред камерата

# 462
Ферит как я измисли тая гениална идея всички да живеят в ялъто😂😂😂

# 463
  • София
За какво става въпрос в Ако кралят загуби? Аз така като гледам за сега поне фраговете, малко на комедия го обърнаха.

# 464
За какво става въпрос в Ако кралят загуби? Аз така като гледам за сега поне фраговете, малко на комедия го обърнаха.

За един шерефсиз на име Кенан който накрая се самоубива бях чела по подробно като спрягаха Киво и Кенан но те нямат нужда от такъв проект за ролята на Кенан и Мерт не става. Кенан е голям на години към 40 някъде виж ако искат да вкарат Краля Емре е супер избор.
Тази роля може да я изиграе някой който наистина няма стомах така да го кажа.

Общи условия

Активация на акаунт