Отговори
# 510
# 511

Бу нееееееееее  яяя 😭😭😭🔥🔥🔥🔥

# 512
  • София
Само не знам утре какво ще правим Joy

Мерт и той споделя

# 513
Чуждестранните фотографи са питали кой толкова чакат.... те са показали снимка на Мерт казали че е много красив... и когато слязъл от колата са започнали да го снимат... 😭😭

Отбелязванията в официалната страница на YSL 🔥

Казват, че от 8 часа Мерт е най-търсеният в соц.мрежи и че е счупил рекорда за деня

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 02:45 от Kirilovaa98

# 514
Вай, вай, вай❤️❤️❤️

# 515
Нашата прекрасна звездичка, как му се радват хората Hug

# 516
Браво на Мерт , заслужава го , заслужава да го знае целия свят!
Уникален е просто!💞

# 517
  • Яко в Матрицата...
Браво на мацките в Париж, които стояха до късно, за да го зарадват Simple Smile

Ей тук ми харесва най-много Heart Eyes

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 08:19 от Reni 🧿

# 518
Ах, мамин хубавец Heart Eyes

Детайл Sunglasses

# 519
Браво на момичетата които са били там да подкрепят Мерт. Страхотно момче. На клипчетата му личи и той самият колко е притеснен.
Аз обаче това със снимането не го харесвам. Някак така на конвейр. Дори не се изчакват - а насам , а на там. ...Като цяло имам няколко мъже с които бих се срещнала , ако имам възможност единственното ми желание би било да ги прегърна и да разменя 5 изречения с тях ( нали, бих и повече, но да не сме досадни 😄). Така някак все едно използваш човека. Твърде егоистично и едностранно само насочено към феновете. Айде снимах те за фейса- може да влизаш.... За мен стойноста на думите е много по -важна. Кажи на човека - Браво! Завлужава си това което правиш. Актьорството е много повече от фасада.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 08:48 от Ela1

# 520
  • Яко в Матрицата...

Мацката не съществува, гледаме отражението в огледалото Joy

# 521
Гюнайдъънн от Голден бой на вечертаа ❤️😍😍
Аз мисля, че той не очакваше никой и като видя феновете много се зарадва.
Беше и притеснен, което е нормално, но все пак обърна внимание на всички и сигурно се е почувствал по-добре след като момичета бяха там и го подкрепиха. Силен старт за кариерата му. Браво 💪💪👏👏

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 09:55 от Kirilovaa98

# 522
Да ви кажа след всички тези снимки снощи си мечтая за някой червен килим дето с Афра да са ръка за ръка.😍 Ще е нереално красиво и секси!

# 523
Да ви кажа след всички тези снимки снощи си мечтая за някой червен килим дето с Афра да са ръка за ръка.😍 Ще е нереално красиво и секси!

Тогава бившият на Афра, Кубилай и всички които говорят по техен адрес ще изпаднат в депресия 😂
Много се радвам, че слагат в малкия си джоб всички хейтъри... с успех, а не с празни думи...

# 524
  • София
Ферит и Кязъм готвят Joy Кязъм и престилка си е сложил JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт