Отговори
# 540
Heart Eyes

Днес сме предозирани Grinning

Едно старо колежче да сложа Heart

# 541
  • София

Значи спала съм няколко часа и в момента все едно съм изпила 4 кафета и 3 бири едновременно JoyJoyJoy

На Мерт клипа за 25 мин е гледан над 400 хиляди пъти. Френската инфлуенсърка се е засрамила, че не знаела кой е Simple Smile

Днес ли се прибира, знае ли се???

# 542
Рекламата е на парфюма MYSLF на YSL!... Еха, браво на Мерт, направо отвя всички - колеги, фенове, бивши.... Машала, евала Simple Smile

# 543
  • Яко в Матрицата...
На Мерт клипа за 25 мин е гледан над 400 хиляди пъти. Френската инфлуенсърка се е засрамила, че не знаела кой е Simple Smile

Mystery, коя е тази дама?

# 544
  • София

Mystery, коя е тази дама?

Това е профилът й, има общо три сторита за Мерт, но на мен френския ми е по-зле от турския, та преводача каквото каже Simple Smile

https://www.instagram.com/melissa_thiebaut/

# 545
Уффффф.... Мерт е изключително красив и харизматичен и няма да ми омръзне да го казвам!!!!!
Рядко се впечатлявам от красотата на някой.. ако видя някой красив мъж му се наглеждам за 1 седмица и спирам... тук нещата стоят по различен начин.... Мерт има особен чар и красота.. не може да му се наситиш...
Сложи в малкия си джоб всички свой колеги.
И на неговата възраст мога да кажа едно голямо БРАВО!!!!!
Все пак труда му трябва да бъде оценен и възвишен.... 👏👏👏👏
Рекламата е топ.. даже повече ме кефи от Austin Butler.
УНИКАЛЕЕЕНН 😍😍😍
И разбира се много колеги му се кефят и подкрепят 💪💪💪

# 546
  • Яко в Матрицата...
10x, Mystery! Flowers Hibiscus

Е, какво толкова, ако не знае, ще научи кой е Мердо Joy

На мен ми харесва как не тръби наляво и надясно какво се случва с него и хоп... пусне някоя бомба Sunglasses И то каква бомба...

# 547
Помните ли австралийският двойник на Мерт?😂 Снощи са се срещнали на събитието все пак!!😂

# 548
Това момче за една година си го отчувахме Grinning, както казваше баба, от чаровният хлапак с голям потенциал, до магнетичено красив, млад мъж,
 достоен за всеки светски подиум Heart
Има нещо изключително притегателно във цялостното му излъчване.
Нестандартен, неподправен и много секси Smirk Очарователен в своята притеснителност, а като се усмихне- сладък дечко Heart Eyes
Когато прибавиш към всичко това и солидно количество талант...
Не е за приказка Smile

Въпреки, че обожавам усмивката му, моите фаворити, за сега сред снимките са тези:
Hands Ok Hand Hands Ok Hand Hands Ok Hand

По много причини, добре, че утре е Петък Sunglasses

# 549
Мерт💪 като цяло той има най много лайкове

Остин

# 550
Скрит текст:
СПОЙЛЕРИ!!!
''РИБАРЧЕ"
Двойката Суна и Абидин вече няма да съществува. Тяхната история приключи.
Има 90% шанс Суна да е с Кая!!!!
Сейран и Ферит ще имат романтична нощ  в Мармарис и в бара той ще ревнува от Кая.
Сейран забременява. Планът на Ифакат няма да проработи. (тя я трови с лекарства, които предпазват от бременност.)

# 551
От официалната страница на YSL

Мерт все още е в Парижж
https://twitter.com/fatmataydanik/status/1707462541838889398?t=e … UGAlrsFHelMg&s=19

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 21:46 от Kirilovaa98

# 552
Много е готин, много ❤️

# 553
BFA- препоръчвам да видите всички 1000 и кусур коментари отдолу.... всички пишат за Мерт 😄😄 як фандом си има Мердооооо

# 554

Общи условия

Активация на акаунт