"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 057
  • 853
  •   1
Отговори
# 525
Пак аз Simple Smile направих още един тест Престо (преди 2 дни бях писала с един резултат като размазана линия на мястото на тестовата). Днес направих втория от кутията - прилагам снимка. Бях взела 3 различни марки - Престо с приложените резултати, believe и някакъв lady , които показаха много бледи линии, граничещи с въображението , които дори не мога да уловят правилно с камерата.
Днес ми е 4 дни преди цикъл с този резултат, а не мога да си пусна кръвен, защото до събота не съм в БГ.
Някакво мнение ще ми е много полезно....
О беше на 5.12, опит успяхме да направим на  1.12, 3.12, 4.12....

# 526
стискам ти палци да е положителен резултата, така ми се струва, но мисля че е добре да изчакаш още някой друг ден, иначе успех 🍀
Пак аз Simple Smile направих още един тест Престо (преди 2 дни бях писала с един резултат като размазана линия на мястото на тестовата). Днес направих втория от кутията - прилагам снимка. Бях взела 3 различни марки - Престо с приложените резултати, believe и някакъв lady , които показаха много бледи линии, граничещи с въображението , които дори не мога да уловят правилно с камерата.
Днес ми е 4 дни преди цикъл с този резултат, а не мога да си пусна кръвен, защото до събота не съм в БГ.
Някакво мнение ще ми е много полезно....
О беше на 5.12, опит успяхме да направим на  1.12, 3.12, 4.12....

# 527
При нередовен цикъл е много трудно да разбереш кога да си направиш тест. Сега това колкото и смешно да звучи, когато решихме  да правиме опити за бебче си свалих приложение за следене на цикъл, което да смята уж по правилно от мен и на база логове да изчислява кога да ми дойде, кога е овулация и при закъснение кога да си правя тест. Да си призная бях изненадана от това, колко точно смяташе и въпреки моите закъснения и МЦ от 35 до 45 дни, се получаваше разминаване от 1-2 дни.
Ползвах го активно и правихме усилени опити, когато се падаха фертилни дни, овулацията и правих тест когато ми изписваше приложението.
При нас нещата се случиха за няколко месеца въпреки поликистозата, пък дали на късмет, дали сме правили опити когато му е било времето, дали пък просто нещата при нас са сработили без затруднение не знам, но съм забременяла точно когато приложението е показвало, че е време за опити.
Та ако някоя дама поиска можеи тя да си следи нещата така. Разбира се при мен беше важно, защото цикъла ми е крайно нередовен, а там си прави някви изчисления на база логовете и искахме да видим, дали нещата ще се случат без да търсим лекарска помощ и следене на овулация от лекар.

Би ли споделила кое точно е приложението, че вече има доста такива. Лично аз в момента съм свалила 2 приложения. Според едното ми закъснява с 24 дни (52 ден от последната М), а според другото ми закъснява със 16 дни… не знам какво е това разминаване с повече от седмица 🤷🏼♀

# 528
Mayaa, по принцип аз също бях свалила 2 приложения като едното беше хакнато. Мъжът ми го свали от някъде за да се ползва уж платената версия, от която не видях особено голям смисъл. Ще ги опиша в скрит текст, те и двете са изключително популярни, така че не съм открила топлата вода.

Скрит текст:
Едното приложение е Flo, а другото Clue. Flo-то го свалихме хакнато, но освен някакви по-детайлни статии и съвети не видях нищо по-важно от безплатната версия без ъпгрейд. В действителност спрямо овулацията описана във Flo са се случили нещата. При мен Flo беше доста по-точно от Clue.

И двете приложения се различаваха с по 1-2 седмици, както в дни за овулация така и за очакван цикъл. Имам си и приложение от телефона, което показваше съвсем различно нещо и дори не го гледах.

Carrie, този път повече ми бие на чертичка от предния. Силно се надявам да се похвалиш с по-силно изразена при следващ тест или добро чхг като се върнеш в БГ.

# 529
  • София
Кари, на мен нещо не ми изглеждат добре тия тестове. И двата са с размазана линия, не би трябвало..
Направи утре сутрин пак

# 530
На мен също.... може да съм олучила някаква дефектна партида, защото са от 1 и съща кутия... ще търся тук някакъв.
С първото дете беше буквално от въздуха , случайно, сега като искам какво стана....

Кари, на мен нещо не ми изглеждат добре тия тестове. И двата са с размазана линия, не би трябвало..
Направи утре сутрин пак

# 531
Carrie_SI  За мен и двата теста са невалидни!
На първия контролната черта в края е невидима,това за мен няма как да е валиден тест!
Поне на втория контролната черта е наред,но е твърде размазан,което пак за мен е невалиден!

# 532
И аз съм на мнението на Tiffany. А има и нещо друго, на мен ми се е случвало да имам подобни тестове, но цветът се разнася и накрая изчезва, като остава само контролната линия. Затова и чакам да максималното време за отчитане, защото ако си снимам тестовете преди да се разнесе цвета, ще изглеждат точно така.
П.П Все пак нищо не се знае!

# 533
Здравейте искам да попитам кога се появяват първите симптоми на бременност защото от няколко дни имам гадене чувствам се отпаднала и постоянно ми се спи а е рано още да си правя тест имам още 6 дни до цикъл сега ако си направя тест ще отчете ли 🙂

# 534
  • София
Ако си забременяла на този цикъл, симптомите ще се появят след минимум 2-3 седмици.
6 дни преди цикъл дори и кръвен тест трудно би отчел.

# 535
Благодаря,  момичета. Направих сутринта един от някаква тукашна марка (уж пак за ранно отчитане). Абсолютно валиден и абсолютно отрицателен.. Sad
Ама , каквото такова, имам още 3 дни до цикъл и... другия месец пак ще видим.

И аз съм на мнението на Tiffany. А има и нещо друго, на мен ми се е случвало да имам подобни тестове, но цветът се разнася и накрая изчезва, като остава само контролната линия. Затова и чакам да максималното време за отчитане, защото ако си снимам тестовете преди да се разнесе цвета, ще изглеждат точно така.
П.П Все пак нищо не се знае!

# 536
  • София
Здравейте момичета. Започвам с малка предистория- със съпруга ми правим опити от лятото, в последствие се оказа, че имам полип на матката, който беше махнат към края на октомври. Цикълът ми си дойде съвсем навреме и нормално през ноември.
Продължителността му е около 29-30 дни като следя от години в приложението My Tracker. Последен цикъл от 13.11 до 19.11 Овулацията според приложението беше на 28.11, опити на 26, 27, 28 и 29.
Трябваше да ми дойде по календар на 12.12, но за момента закъснява. На 13 и 14ти имах по няколко капки розово зацапване и 1 точка по-кафеникаво червено. Не искам да се надявам излишно и да се филмирам, но не е ли малко късно за имплантационно кървене? Имам супер чувствителни и болезнени гърди, леки придърпвания в ляво, което принципно се припокрива с ПМС, но пък липсва характерното подуване преди цикъл. Взех си тест(нормален, не е някакъв супер чувствителен) и се чудя дали да изчакам до сутринта или направо да действам.

# 537
pastelpanic разбира се, че е по-добре да изчакаш до сутринта, но само ако имаш такова търпени Smile..  При наличието на закъснение си го напрви сега, а за утре сутринта може да си вземеш нов, успех Simple Smile

# 538
При наличие на закъснение от няколко дни според мен няма проблем да го направиш и сега. Би трябвало да има достатъчно да покаже дори и да не е сутрешна урината. Аз имах зацапване 1 ден преди цикъл на 11.09, тест си направих на 16.09 в 8 вечерта и като видяхме, че е положителен ММ тича да купи още 1 преди да затвори аптеката.

Carrie, съжалявам. Разбира се все още има надежда, защото доколкото помня овулацията  беше около 5.12.

# 539
pastelpanic ,според мен е възможно да е имплантационно зацапване. Даже си мисля, че овулацията ти е била по-късна, защото няма как да вярваш на приложението кога е била, защото не може да я изчисли с точност. А имплантацията се случва от 6 до 12 дни. Така , че овулацията ти може да е била на 01.12. Хайде, не се страхувай и направи тест, щом имаш закъснение трябва да покаже и през деня. С двете си бременности направих тестовете на 5 дни закъснение, следобед.  Желая ти успех !

Общи условия

Активация на акаунт