"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 914
  • 853
  •   1
Отговори
# 675

Здравейте дали някоя от вас може да ми каже дали има нещо притеснително в резултатите понеже д-р не ми вдига

# 676
  • София
Изглежда ми наред изследването.

# 677
Здравейте, днес трябваше да ми дойде МЦ имам болки ниско в корема но цикъл няма, вместо него имам някаво кафяво/бяло течение, по-скоро като секрет. Супер странен сърбеж на гърдите и от време на време ми се повръща но не е често. Но това с течението ме притеснява. Може ли някакъв съвет.

# 678
Здравейте, днес трябваше да ми дойде МЦ имам болки ниско в корема но цикъл няма, вместо него имам някаво кафяво/бяло течение, по-скоро като секрет. Супер странен сърбеж на гърдите и от време на време ми се повръща но не е често. Но това с течението ме притеснява. Може ли някакъв съвет.

Направи си тест, може да е имплантационно кървене. С големият син имплантационното кървене ми беше в денят, когато трябваше да ми дойде МЦ. Капнаха няколко капки кафеникава кръв, а на другия ден нямах нищо и на следващият си направих тест и беше положителен. Но още в същият ден в който разбрах, че съм бременна ми почна зацапващо кървене. Направи си тест!

# 679
Здравейте,

4ти ден закъснение и неволно изпускане на урина и леко уголемени гърди.
Вчера имах някакъв положителен тест, но чертичката се беше появила много след 10-та минута.
Имам нередовен цикъл . Дори да се е случило не знам кога е станало.

# 680
Това, което виждам е невалиден тест.

# 681
Lubanna ,вземете си друга марка тест. Напоследък има доста проблеми с това Престо. Пренапоени тестове, невалидни, появява се контролна черта не на мястото й, а в средата, появяват се черти след указаното време.

# 682
Здравейте,

4ти ден закъснение и неволно изпускане на урина и леко уголемени гърди.
Вчера имах някакъв положителен тест, но чертичката се беше появила много след 10-та минута.
Имам нередовен цикъл . Дори да се е случило не знам кога е станало.

Отрицателен е! Забележи, че точно където трябва да е чертичката, е бяло, а около нея червеней. А къде точно трябва да е чертичката се вижда по контролната черта. Където спрямо буквата С се намира контролната черта, точно на същото място се намира и тест чертата спрямо Т. На теб точно там ти е бяло!
И аз съм имала такива тестове. На човек много му се иска да е положителен, но е отрицателен 😳

# 683
Здравейте мили дами искам да ви попитам нещо което ме интересува
Значи трябваше да имам мц на 25.12 но нямах нищо и реших да си направя тест при което излезе втора на половина бледа черта и незнам какво е това благодаря предварително за отговора качих снимка да видите благодаря

# 684
  • София
В американските групи не препоръчват тестове със синьо оцветяване поради това, че слабо се насища самата боя. Най-добре направете кръвен тест. Но за такова закъснение следва да има видима черта, а не бледа. Ако няма бременност търсене причината за липсата на цикъл толкова време.

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 20:42 от NadezhdaML

# 685
Здравейте мили дами искам да ви попитам нещо което ме интересува
Значи трябваше да имам мц на 25.12 но нямах нищо и реших да си направя тест при което излезе втора на половина бледа черта и незнам какво е това благодаря предварително за отговора качих снимка да видите благодаря

Типична изпарителна черта за тази марка тест. Отрицателен е.

# 686

Дами здравейте една приятелка си направи бета чхг обаче не знае как да разбира резултата. Има ли бременност ?

# 687
Кога и е бил последния МЦ, има ли закъснение и до колкото знам след 48ч трябва да повтори за да се види дали се удвоява, иначе резултата е положителен.

Дами здравейте една приятелка си направи бета чхг обаче не знае как да разбира резултата. Има ли бременност ?

# 688

На кой ден е теста?Над 25 се води ,че е положителен.Да направи след 48 часа,трябва да се удвои

# 689
Кога и е бил последния МЦ, има ли закъснение и до колкото знам след 48ч трябва да повтори за да се види дали се удвоява, иначе резултата е положителен.

Закъснява и трябваше да и дойде около 1ви януари

Общи условия

Активация на акаунт