"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 066
  • 853
  •   1
Отговори
# 750
А ако е била с късна овулация? Аз мисля, че има бременност. Въпреки че, да, бледичка е като за ден преди М, моята 3 дни преди М беше с по - наситена черта, но аз съм с ранна овулация.

# 751
И аз бях с късна овулация с втората бременност. Даже знам кога е била, около 19-ти ден,само тогава не се пазихме, но на 4-ти ден закъснение имах видима черта. Тук на последния тест чертата ми се вижда по-бледа от предните тестове. Но тестовете лентички не ги харесвам, може и от тях да е,да пробва с друга марка.

# 752

Здравейте, теста е от днес на обяд, три дни преди менструация, чертичката се появи в указаното време, не знам дали се вижда

Здравейте, този е от тази сутрин, 1 ден до М.
Престо от преди малко, пак е бледа появи се на 2-3 м и се понасити до 5 Мин.

# 753
След три години опити за второ дете и толкова много тестове, моят опит е че изпарителните черти не се появяват до 5тата минута, както и че отрицателните тестове нямат бледи и никакви черти. Качвам тест от 5 дни преди закъснение и в следващите дни чертите бяха супер бледи, но следях стойностите с кръвени тестове.

# 754
здравейте имам един въпрос правим опити за второ вече доста дълго време
закъснявами с 1 ден
колко трябва да ми базалната температура ако съм бременна

# 755
Здравейте, момичета.

Имам бебе на седем месеца и този месец ми закъснява вече втори ден, правих тест вчера -, правих и днес тест - , пуснах и  кръвен на втори ден закъснение - 0,49, което пак е - , но продължава да не ми идва имам болки отвреме навреме , по тоалетната хартия има съвсем леко много светло кафяво и то не всеки път. Възможно ли е дори да съм била с късна и колко пък да е била късна овулацията, да не отчитат нито уринарните , нито кръвният тест? Силно съм притеснена , защото , както казах имам бебе на 7 месеца и по-голямо дете , и нямам желание поне на този етап за още деца…
Моля да споделите опит, мнение…

# 756
  • София
Не си бременната. Друга е причината.

# 757
Здравейте дами пиша тук понеже незнам къде точно трябва да пиша, извинете ме ако не е правилното място.
Започнах да си правя тестове за овулация всеки ден този месец обаче за първи път от 3 4 месеца тестовете за ов ми бяха положителни дни преди очаквания цикъл на 14.01,15.01 и 16.01 тогава правихме и любов с мъжът ми на 19.01 трябваше да ми дойде но ми закъснява с 5 дни правих тест за бременност но е отрицателен меря си базалната температура анално от 3 дни първи ден ми беше 37,2 после 37,3 и днес 37,4. Та въпроса ми е възможно ли е да е още рано за тестовете въпреки закъснението на цикал ми и да съдя по температурата че има ранна бременност?

# 758
ЦикЪл се очаква около две седмици след положителен тест за овулация.

# 759
Здравейте,

Правим опити за второ. Уикенда бяхме на спа и съответно влизах в топлия басейн (около 38градуса беше). В неделя видях че имам кафяво зацапване, което продължава и днес. Цикълът ми по план трябва да дойде утре -вдругиден. Според вас това кафяво зацапване може ли да е от басейна или нисък прогестерон? Трябва ли да се протеснявам?

# 760

Здравейте, моля ви за съвет.
Преди 2 дена имах тест с много бледа черта и бях писала в друга тема понеже се чудих дали чертата не е изпарителна, но и други я виждаха.
Тази сутрин си пуснах кръвен и това е резултата. По мои знания стойност над 25 е положителен резултат.
Звъннах на АГ и той ми каза, че тази Стойност нищо не значила и да изчакам да ми дойде Joy
Също така цикълът ми е с продължителност около 33-34 дена, но понякога има отклонения и е 27-28-30-31, абе всичко може да е, но най-често е 33-34.
Започнах да пия дуфастон преди 6 дена понеже АГ ми каза да направя така, да го пия 5 дена за да предизвикам цикъл. Днес го пих понеже исках да изчакам кръвните да излязат.
Та като звъннах на АГ след кръвните той ми каза, че спра ли дуфастона ще ми дойде и не ми ли дойде до петък да отида да ме види.
Пуснах и прогестерон днес стойността му е 0,87 ng /ml при реф. 0,12-17,1
Моля ви за съвет понеже така се бях зарадвала на този резултат след огромно чакаме и АГ ми уби всичко хубаво..

# 761
Много е нисък прогестерона, референтните стойности са 10-44 от тази мерна единица, иначе си изглежда положителен, но повторете след 48ч да видите удвоява ли се. И допълнителен прием на прогестерон, циклогест, утрогестан, нещо такова. И май друг гинеколог, този не звучи много в час .

Здравейте, моля ви за съвет.
Преди 2 дена имах тест с много бледа черта и бях писала в друга тема понеже се чудих дали чертата не е изпарителна, но и други я виждаха.
Тази сутрин си пуснах кръвен и това е резултата. По мои знания стойност над 25 е положителен резултат.
Звъннах на АГ и той ми каза, че тази Стойност нищо не значила и да изчакам да ми дойде Joy
Също така цикълът ми е с продължителност около 33-34 дена, но понякога има отклонения и е 27-28-30-31, абе всичко може да е, но най-често е 33-34.
Започнах да пия дуфастон преди 6 дена понеже АГ ми каза да направя така, да го пия 5 дена за да предизвикам цикъл. Днес го пих понеже исках да изчакам кръвните да излязат.
Та като звъннах на АГ след кръвните той ми каза, че спра ли дуфастона ще ми дойде и не ми ли дойде до петък да отида да ме види.
Пуснах и прогестерон днес стойността му е 0,87 ng /ml при реф. 0,12-17,1
Моля ви за съвет понеже така се бях зарадвала на този резултат след огромно чакаме и АГ ми уби всичко хубаво..

# 762
Колко дни е предполагаемото закъснение, примерно спрямо предния Ви цикъл? На тези стойности има бременност, но повторете теста след 48 часа. Прогестерона има различни стойности при бременност спрямо триместъра, не става ясно какви референтни стойности давате. Пак ще кажа моето мнение, че  отрицателните тестове за бременност нямат втора видим черта Wink, така че стискам палци стойноста на ЧХГ да се увеличава.

# 763
Колко дни е предполагаемото закъснение, примерно спрямо предния Ви цикъл? На тези стойности има бременност, но повторете теста след 48 часа. Прогестерона има различни стойности при бременност спрямо триместъра, не става ясно какви референтни стойности давате. Пак ще кажа моето мнение, че  отрицателните тестове за бременност нямат втора видим черта Wink, така че стискам палци стойноста на ЧХГ да се увеличава.
Последните ми 3 цикъла са били с продължителност 34-35-34, в момента на сегашния си съм на 31 ден.
С реф. Стойности на прогестерона не съм много запозната и за това казвам това което виждам.
Иначе разбира се ще пусна пак след 48 часа и се моля да се удвои.
Иначе можете ли да ми кажете на своя глава мога ли да приемам допълнителен прогестерон? Страх ме е, че понеже е нисък и всичко може да приключи бързо.
Сега пия дуфастон 2х1.
Благодаря ви за отговорите и подкрепата! ♥

# 764
Лабораторията е със странни стойности, но спрямо тях - прогестерона изглежда във високите стойности. Единствено ТСХ ми изглежда висок, но нека някой който е имал проблем с хормона да даде по ясна оценка.

Общи условия

Активация на акаунт