За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 559
  • 733
  •   3
Отговори
# 270
  • България
Линк щях да пускам към едни едри китайски момчета, но се отказах.
Хайде за лека нощ да го пусна все пак. За мен не са интересни, но ако пусна по-съблечени по мой вкус, някой може да сънува кошмари. Joy
https://www.ku1069.com/2019/2332.html
Чудя се дали преводът е правилен "Шенженска гей мрежа" - това за източника.

# 271
  • Русия
Аха, в тая фотосесия го има и Лю Руй Лин. Не съм очаквала, че има мускули човекът. Изглеждаше ми леко мършав, но виж ти...

Както го гледам, май е отделил време само за ръцете.

И като тръгнах по темата, снощи се опитах да гледам едно мини Miss Mistery. Не успях, щото героинята ми беше отвратителна. Но младокът в главната роля почна да се разголва направо от първата серия... как мислите, дали да не му дам още един шанс? Wink

Между другото, нещо доста се вихрят китайците в минитата, и целувки много, и се разголват, че и секс правят.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 23:57 от Naili

# 272
Започнах да гледам The wolf.Намерих с бг субтитри до 8 епизод.Знае ли някой дали има някъде още преведени серии?

# 273
  • България
Naili, много охранен ми изглежда, но след като ти харесва, пробвай пак.
ДАН, гледам на руски и не мога да помогна. Sad
Роца, Thousand Years for You (2022) няма да влезе в списъка ми.
Излишни три последни епизода и китайски финал.
Ух, снощи много се вбесих.
Държаха почти до последно и как няма да прецакат всичко. Чак се чудя дали реално китайците не водят по самоубийства в световен мащаб.

# 274
Вчера нещо ми направи много лошо впечатление в серията -
Скрит текст:
богатата овца щеше да готви омар и се забави два часа (при което цялото семейство изгладня), после се оказа, че не може да го сготви, защото те не притежават фурна, а една от другите героини "спаси" положението, като сложи омара в голяма тенджера заедно с фиде и зелка. Естествено, овцата се обиди. Ами, не я харесвам, но е права - като са толкова гладни, може да нямат фурна, но имат хладилник (впрочем, не са бедни, нормално семейство от средната класа) - да извадят нещо от него и да ядат.
Да се приготви омар по този начин и после да се оправдаваш, че било правилно, защото на семейството му харесало, е все едно да им дадеш банкноти и те да ги използват за тоалетна хартия, защото така им харесва.
А и малката подробност, че омарът си е неин - след като не може да го приготви, може да иска да си го отнесе.

# 275
  • при най-добрия мъж...
Започнах да гледам The wolf.Намерих с бг субтитри до 8 епизод.Знае ли някой дали има някъде още преведени серии?

До колкото знам, няма. Бяха го хванали колеги от една преводаческа група, която се разпадна и превода приключи до 8 еп.

Miss Mystery съм я хванала за превод, колкото да се разсейвам от супер-дупер пожарникарите. Нищо непознато като сценарий, но става за запълване на времето.

# 276
Naili, много охранен ми изглежда, но след като ти харесва, пробвай пак.
ДАН, гледам на руски и не мога да помогна. Sad
Държаха почти до последно и как няма да прецакат всичко. Чак се чудя дали реално китайците не водят по самоубийства в световен мащаб.
  Къде да търся с руски превод?Започнах на английски,но ми е доста трудно.Бавно чета,докато си го преведа в главата и да осмисля вече няколко сцени минали...

# 277
[ДАН
  Къде да търся с руски превод?Започнах на английски,но ми е доста трудно.Бавно чета,докато си го преведа в главата и да осмисля вече няколко сцени минали...
[/quote]
https://doramy.club/33308-tysyacha-let-dlya-tebya.html
https://doramy.club/5750-5-povelitel-volkov.html
Не разбрах за кой от двата филма. И двата.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 16:31 от victoria vassileva

# 278
ДАН, заповядай - Вълкът.

# 279
  • България
Вече са ти отговорили.
Ще добавя, че ако теглиш, за да гледаш, проверявай в https://rutracker.org/forum/index.php.
Китайски се намират https://rutracker.org/forum/tracker.php?f=717, а корейски още повече.
Вторият линк сигурно ще се отвори само за регистрирани.

# 280
  • пак на Рив Гош
Аййййй (за малко да напиша "айгуууу" Joy), защо така са прецакали накрая? Но поне съм предупредена Wink
"Китайският" финал много "китайски" ли е?
В смисъл:
- "малко китайски" - отворен, но все пак с лъч надежда за потенциални еднорози
- "много китайски" - накрая всички дружно плюят литри кръв и умирГат на изпроводяк
Joy

My Dearest - след снощните два епизода просто се чудя какъв финал ще има. С всеки епизод ми късат сърцето и отникъде взорът еднорози не види...

# 281
  • България
Ха, въпросът е сложен, защото отговорът ми, ако е кратък ще е подвеждащ.
"Китайският" финал много "китайски" ли е?
В смисъл:
- "малко китайски" - отворен, но все пак с лъч надежда за потенциални еднорози
- "много китайски" - накрая всички дружно плюят литри кръв и умирГат на изпроводяк
Joy
Първият е, но за мен той е много китайски, защото няма яснота.
Във втория поне като умрат всички имат шанс да се преродят заедно по един по-щастлив начин.
А даже може това да се окаже земното им изпитание и да се приберат у дома на небесата. Grinning

# 282
  • пак на Рив Гош
Добре, че уточнихме определенията Grinning. Аз нали съм си по "живота тук и сега", отвореният край ми е по-приемлив, отколкото смъртта и евентуалното прераждане, защото смъртта е "крайна", а прераждането я дойде, а не Wink .

# 283
  • България
Така е, но не искам тук и сега без любимите хора.
Затова предпочитам всички заедно накъдето и да е.

# 284
Аз започнах с Jelousy Incarnate със Jo Jung-suk. Много харесвам актрисата ГГ Gong Hyo-jin. Симпатизирам и и защото съпругът и, с когото са женени от миналата година е 10 години по-млад от нея! Ето това е жена! Сценарият не е нищо особено, но има хумор (макар и тоалетен) и ме разнообразява след императрицата Ки. Очаквам препоръки за подобни по-малко известни сериали за разтуха.
За МоарейнД
Скрит текст:
Надявам се да не съм те разбрала правилно и не съм сигурна, че изобщо имам право да коментирам казаното от теб в предния пост. Но си припомних, когато майка ми почина и аз имах горещото желание да я последвам, защото всичко някак си губеше смисъл, синът ми каза" Мамо, на мен ми се живее". Всички трябва да вървим по съдбата си. А съм сигурна, че за нас ще има само хубави неща!

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 11:44 от victoria vassileva

Общи условия

Активация на акаунт