За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 513
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък много харесвам И Ха Ни.

Сладурана ми е, особено като се усмихне с тези трапчинки, а и като актриса се справя добре. Много ѝ подхождат комични роли, но и с по-драматичните се справя.
Била е Мис Корея, през 2006 г., което си е преди 17 години. Произхожда от доста елитно семейство. Завършила е Сеулския университет със специалност традиционна музика и свири професионално на каягъм. Има записани няколко диска и е изнасяла концерти в много страни, един от които е бил в Карнеги хол, Ню Йорк.
Имаше 7-годишна връзка с Yoon Kye Sang, но се разделиха преди 2-3 години. Сега и двамата са женени, но половинките им не са знаменитости. Миналата година И Ха Ни роди дъщеричка.

# 496
  • пак на Рив Гош
Аз пък установих, че досега не съм я гледала никъде (И Ха Ни) Joy

Момичета, много ви благодаря от името на рожденичката за поздравленията и пожеланията Hug Kissing Heart
При момичетата, помнещи "Когато Хари срещна Сали", "Безсъници в Сиатъл" и "Хубава жена"  Wink
Гледала ги е всичките, плюс някои от другите, споменати досега... опитвам се да я науча на "класиките" Joy

На мен ми се гледа като коледен филм New Year's Blues, ама в платформите го няма за моя район.

Някой ще гледа ли новия сериал на Сонг Канг (My Demon) от утре?

И, ако ви е интересно, тази седмица пуснах в блога ми серия постове за пътуването ни до Япония през пролетта.
Скрит текст:
Започва от тук, първият е по-общ, посветен на организацията и някои по-общи впечатления и особености на страната, посещенията на забележителностите започват от втория нататък.

# 497
..................................

На мен ми се гледа като коледен филм New Year's Blues, ама в платформите го няма за моя район.
.................

Преведен е на бг, но не знам дали са го качили някъде онлайн. Тук обаче го има на руски, ако решиш да го погледнеш.

# 498
  • пак на Рив Гош
О, много ти благодаря! ще го потърся (и сигурно изгледам през отпуската) Heart Eyes

# 499
  • вятърничава
Много се е разхубавила тази мома.

И аз харесвам И Ха Ни.Взела е по-доброто от Yoon Kye Sang, от по-младите му години Wink

# 500
Аз пък установих, че досега не съм я гледала никъде (И Ха Ни) Joy

Момичета, много ви благодаря от името на рожденичката за поздравленията и пожеланията Hug Kissing Heart
При момичетата, помнещи "Когато Хари срещна Сали", "Безсъници в Сиатъл" и "Хубава жена"  Wink
Гледала ги е всичките, плюс някои от другите, споменати досега... опитвам се да я науча на "класиките" Joy

И, ако ви е интересно, тази седмица пуснах в блога ми серия постове за пътуването ни до Япония през пролетта.
Скрит текст:
Започва от тук, първият е по-общ, посветен на организацията и някои по-общи впечатления и особености на страната, посещенията на забележителностите започват от втория нататък.
Добро утро!
пожелавам Ви прекрасен ден!
Надявам се да има превод на My Demon.

# 501
Що се отнася до актрисата - може би ако не си беше правила устата, щеше да ми допадне повече (не ми харесва този тренд - до сега не съм виждала някой, който да изглежда по-добре, ако преди това е имал нормални устни). Като излъчване ми напомня за тази от Винченцо - и тя беше груба (не заради ролята) - все си мислех, че не си отиват.

# 502
привет, препоръчайте драма в стила на (но да не е от преди 20 години Simple Smile
Summer strike, Our blues, Hometown cha-cha-cha, My liberation notes, When the weather is fine
Скрит текст:

# 503
  • пак на Рив Гош
привет, препоръчайте драма в стила на (но да не е от преди 20 години Simple Smile
Summer strike, Our blues, Hometown cha-cha-cha, My liberation notes, When the weather is fine
На първо четене се сещам за:
- Once Upon a Small Town
- Where Stars Land
- Run On
- Search WWW
- You Are My Spring
- A Piece of Your Mind
- One Spring Night
- Thirty-Nine
Тип "бавни романси с примеси на нещата от живота " и от последните 5 години

# 504
  • пустинен пъпеш
Започнах излизащия по Netfix ,,My Demon",макар че досега не съм гледала дорама с герой демон.В 1еп.около 30' има сцена с изпълнение на каягъм,флейта и някакъв вид двустранен барабан(не знам точното наименование). Покрай по-горните коментари за устните да вметна,че гг е с пухкави устни,нещо което забелязвам в доста от азиатските актриси и актьори.

# 505
С филъри са, подвели са се по западната мода. Последно го видях при секретарката в Какво се случва с това семейство - такава хубава жена и така да си съсипе устните!

Виждала съм го и при актриси в исторически сериали - личи си от километър, когато не е естествено (изглежда, все едно е ужилено от пчела, точно по устата и има оток).
Поне до сега не съм виждала азиатка с джуки, като наденици - като някои от нашите "звезди" - дано да не попадам на такива в сериалите...

# 506
  • България
Angelababy

По снимки не личи, но в последния сериал беше ужасна в устата.
Най-зле изглеждаше в профил, а е хубава и добра актриса.

# 507
  • пустинен пъпеш

Демонът от едноименната дорама.Интересно и при мъжете под 30г. ли е на мода такъв тип намеса?
Явно там в киноиндустрията доста  робуват на ,,разкрасяването".

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 18:52 от rududu

# 508
Май всички, които са фенове на козметичните процедури, си слагат. Даже българи - наскоро видях снимки на българина Джорджи (Георги), който участва в разклонение на 90 дни до сватбата - и той си е инжектирал устата (или изглежда така от Фотошоп филтър).

Според мен, и прокурорката от Винченцо е с неестествени устни.

# 509
Днес разглеждах снимки и се запитах същото за устните на Гонг Ю. Едва ли намерих най-добрите илюстрации, сега не ми се търси. Не разбирам много от козметична хирургия и хиалурон, но ми се струва, че оппа ги използва. Особено личи на някои от по-ранните му снимки от времето на Cofee Prince. Неизбежно е при техния култ към красота. В края на краищата той живее от това как изглежда. Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт