За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 512
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Роца

С пожелания към твоята дъщеря да бъде здрава и щастлива, желая и и много успехи и много сбъднати мечти.

# 481
На патерици: Честит рожден ден! Всички бъдете здрави и щастливи!

# 482
  • при най-добрия мъж...
Роца, да ти е жива и здрава! Много слънчеви дни и по-малко дъждовни и пожелавам. Аз съм по петите ти с наследника, моят тази година навърши пълнолетие, но и той е див фен на анимета и манги.
Ах, какви прекрасни класики сте изброили. Филми, които мога да гледам 100 пъти без да ми омръзват. В моя списък влизат и "Хубава жена", "Нотинг хил", "Любовна афера". Ако се замисля много, сигурно ще се сетя за още.

# 483
  • България
Та, да ви почерпя по случай последната тийн-година на щерката (повода за Wine Glass)
Скрит текст:
Много здраве и късмет и да заповяда в темата. Grinning

# 484
  • вятърничава
Та, да ви почерпя по случай последната тийн-година на щерката (повода за Wine Glass)
Скрит текст:
При момичетата, помнещи "Когато Хари срещна Сали", "Безсъници в Сиатъл" и "Хубава жена"  Wink

# 485
Роце, да ти е здрава и щастлива девойката и да има много късмет в живота.

Няма да ми се смеете. Всички филми, които сте изброили са готини, но у дома Коледа не е Коледа, ако поне веднъж не си направим маратон със "Сам в къщи 1, 2 и 3"  newsm47.

И, ако някой е пропуснал, може да пробва корейския A Year-End Medley.

А, ако сте настроени на по-драматична екшън вълна в The Tower действието се развива в нощта на Коледа.

# 486
Роца, пожелавам здраве, щастие и късмет Flowers Tulip

Аз си догледах Кайрос - много добър сериал беше до края.
Скрит текст:
В последната секунда проклетият телефон пак иззвъня, но не мисля, че това по някакъв начин помрачава щастливия финал - все пак бяха минали два месеца (или повече) - може би се е появила нова опасност и силата, която защитаваше главните герои отново се е активизирала. Това е надежда, че отново ще се справят - по-добре, отколкото злото да е необратимо.

Харесвам актьора в главната роля, иска ми се да го гледам в повече неща.

Сега ще започна комедийния сериал за свещеника. Ако не ме подразнят първите 2-3 епизода, ще му дам шанс.

# 487
  • при най-добрия мъж...
Ох, "Сам в къщи" повече не мога да го понеса. За съжаление мъжа ми толкова го харесва, че всеки път като го повтарят го гледа и се залива от смях.
Корейския коледен съм го гледала. Срещах много негативни отзиви за него, но на мен ми хареса. Шарена роматична история по Коледа, като бонус със жесток каст.

# 488
  • България
...Аз си догледах Кайрос - много добър сериал беше до края.
Скрит текст:
В последната секунда проклетият телефон пак иззвъня, но не мисля, че това по някакъв начин помрачава щастливия финал - все пак бяха минали два месеца (или повече) - може би се е появила нова опасност и силата, която защитаваше главните герои отново се е активизирала. Това е надежда, че отново ще се справят - по-добре, отколкото злото да е необратимо.

Харесвам актьора в главната роля, иска ми се да го гледам в повече неща. ...
А може ли линк, че така като "Кайрос" не мога да го открия.

Скрит текст:
При момичетата, помнещи "Когато Хари срещна Сали", "Безсъници в Сиатъл" и "Хубава жена"  Wink
За хубавите книги, сериали и филми няма възраст.
Не съм родена ХIХ век, но се каня да прочета произведенията на Балзак за пореден път. Grinning

# 489
Ето го - отстрани има плейлист с всички епизоди: https://www.vbox7.com/play:81965609b0?p=playlist&id=2437799

# 490
  • вятърничава
МоарейнД (от книгата), права си! Hug

А, ако сте настроени на по-драматична екшън вълна в The Tower действието се развива в нощта на Коледа.
Тъкмо щях да питам защо пропуснахме "Умирай трудно" 1-3 и "Смъртоносно оръжие". Това са семейните коледни филми у дома, другите с Мег Райън и Хю Грант си ги гледам сама.

# 491
Малко разсеяно за фон гледам "Сватовниците". Не успявам да се развълнувам. Има някои красиви мисли. И гледки. Хубава вечер!

# 492
Тази актриса - миска (Lee Hanee) от The fiery priest въобще не ми харесва визуално - груба, едра и с подута джука. Да не би и в Южна Корея да имат проблем с миските, като нас?

Ауу, разни статии в Гугъл я наричат най-красивата мис Корея...

# 493
pppqqq, погледнах я в мрежата тази миска. Прилича ми на филипинка.

# 494
Аз филипинки съм гледала най-вече в 90 дни до сватбата - обикновено са по-слаби от нея.

Общи условия

Активация на акаунт