За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 454
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • България
Не, за съжаление.
Докато видя актьорите и се сетих, че не ми потръгна, даже не го изгледах.
А онзи си го изгледах до финал.

# 106
  • гр. София
Може ли повече подробности за този сериал, който търсиш ?

# 107
  • България
Обаче беше много полезна подсказка, защото от етикета към сериала намерих и моя.
The Day of Becoming You (2021)
Благодаряяя! Gift Heart
Днес се каня да спя спокойно.
Ето все такива с размяна на тела:
https://mydramalist.com/search?adv=titles&th=128&so=popular&or=desc

# 108
  • гр. София
Радвам се, че го намери Simple Smile Не съм го гледала Simple Smile

# 109
  • България
Писала съм му 9 от 10.
Актьорът не ми допада особено, сигурно затова не е 10, а такава оценка не давам често за съвременен сериал и то с актьор, който не е по мой вкус.

# 110
Моарейн, виж тук

https://www.yesasia.ru/article/935247

https://doramalive.ru/dorama/collection/doramy_pro_obmen_telami/
Докато пиша не разбрах, че си го намерила. Лека вечер!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 20:52 от victoria vassileva

# 111
  • пак на Рив Гош
Обаче беше много полезна подсказка, защото от етикета към сериала намерих и моя.
The Day of Becoming You (2021)
Радвам се го намери! В списъка ми е, значи ще се гледа Grinning

Аз си напредвам полека с Le coup de foudre (2019), остават ми последните 7-8 епизода, сигурно утре ще го довърша. Само дето още не съм разбрала името на сериала буквално ли е, или е закачка. Защото coup de foudre е "любов от пръв поглед", ама на нашите хора им отне няколко години да се разберат Аресват ли се или да Joy

И мога ли да си призная, че си преговарям по малко маршал Тан (Fall In Love), понеже ми залипсва Flushed?

# 112
Здравейте, надявам се този път да съм попаднала в правилната тема. Много ми харесват корейските сериали, по-специално тези с елемент на фантастика. Някак си различни са и артистите са страшно красиви. Напоследък гледах Alice, See you in my 19th life, Alice in Borderland, Squid Games, A time called you. Можете ли да ми препоръчате други подобни, но само по Netflix?

# 113
Привет, Миси 36!
На правилното място си. За съжаление не мога да съм ти от полза за Нетфликс, но съм сигурна, че някой ще се отзове. Има и много китайски сериали с фантастика. Добре дошла! Кой ти е любимият актьор?

# 114
Тъкмо приключих Love You Seven Times доста се позабавлявах с него тези дни. Препоръчвам на любителите на приказната романтична фантастика. 🎬: Love You Seven Times
Love You Seven Times
Имаше много комични моменти ,но най - много ми хареса как учеха главният герой на  тактики за сваляне на любимата Satisfied Joy особено сцената със Свинчо Joy Joy Joy доста се посмях.
Love You Seven Times
Също така и сцената с Animal Cat направо да го схрускаш тоз Animal Cat2 How to train your cat 🐈
Роца интересен ден си имала , аз щях да овършея щанда с козметиката Laughing ,а храната просто задължително щях да опитам някои неща. А тъкмо онзи ден една колежка- корейка ме гощаваше с бялото кимчи. Наистина е много вкусно, даде ми рецептата и тези дни мисля да я спретна.

# 115
Привет, Миси 36!
На правилното място си. За съжаление не мога да съм ти от полза за Нетфликс, но съм сигурна, че някой ще се отзове. Има и много китайски сериали с фантастика. Добре дошла! Кой ти е любимият актьор?
Благодаря!
Актьорът, който играе в A tame called you много ми харесва, прочетох, че се казва Ahn Hyo-seop. Вчера приключих See you in my 19th life, и там главната мъжка роля се изпълнява от много красив актьор - Ahn Bo-hyun. Даже не мога да им произнеса имената Smiley

# 116
19 живот повечето тук също сме гледали. Там на мен поне повече ме интресува актрисата ГГ Шин Хе Сон. С нея има и други много интересни филми като Mr Queen. Погледни първата страница на темата. Там някои от списващите във форума са извели филмите, които най-много им харесват. Може да ти дойде идея. Аз поне като си открия актьор, който ми харесва му проследявам филмографията и си избирам какво да гледам. МорейнД харесва филми с фантастика. Аз не ги разграничавам много като названия- кои са фентъзи и кои фантастика. Ти харесваш съвременни филми с фантастика? Препоръчвам ти моя любим сериал- "Гоблин" https://www.imdb.com/title/tt5994364/
с мои двама любими актьори- Гонг Ю и Ли Донг Ук. Опитай, докато чакаш други препоръки. Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 20:06 от victoria vassileva

# 117
  • България
Моарейн харесва най-вече фентъзи. Те са като приказки, няма логика, има митични създания, летящи.
Фантастиката е по-научно обоснована. Поне според нашата наука, защото не се знае, знае ли се. Grinning
Там харесвам повече корейските сериали, но не мога да помогна особено, защото не деля на Нетфликс и други, а на преведени на руски и други.
Роца май следи по платформи, не съм сигурна дали точно Нетфликс или някоя друга ѝ е приоритетна.

# 118
  • пак на Рив Гош
Misi_36, добре дошла!
Аз гледам половината от времето в Нетфликс, та мога да ти дам имена на сериали. Лошото е, че съдържанието на Нетфликс много зависи от региона в който се намираш (аз съм във Франция), та може би не всичко от долните ще е достъпно за твоя район.

Скрит текст:
Ако харесваш романтични сериали с леко свръхестествена част от сюжета, при мен в Нетфликс има:
- Destined With You - той е текущ в момента, стигнали са до 12ти епизод, излъчват се по 2 на седмица
- Abyss - с Ан Хьо Соп, главният от A Time Called You
- I'm Not a Robot
- W: Two Worlds
- Rooftop Prince
- Angel's Last Mission: Love - с Шин Хе Сун, главната актриса от 19ия живот
- The Beauty Inside

Романтични сериали без свръхестествени елементи:
- Hwarang
- King the Land
- A Business Proposal - с Ан Хьо Соп, главният от A Time Called You
- Love To Hate You
- Because This Is My First Life
- Her Private Life - втората мъжка роля се изпълнява от Ан Бо Хьон (главният от 19ия живот)
- My First First Love
- Cinderella and the Four Knights
- Secret Garden
- The Heirs
- Warm and Cosy
- You Are My Spring
- Find Me In Your Memory
- Hometown Cha-Cha-Cha
- Once Upon a Small Town
- Still 17 - с Шин Хе Сун в главната и Ан Хьо Соп във втората мъжка роля

Щом си харесала Alice In Borderland и Squid Game, може да ти допаднат и:
- Sweet Home
- Tomorrow
- Uncanny Counter

Данифин, щандът за козметика беше само един и бяха основно маски. От яденето опитах само hotteok (нещо като мекици от тесто с мая и с пълнеж от захар и канела, които се пекат на гореща плоча - на първата снимка), защото след това имахме резервация за корейски ресторант... по случай Чусок Wink

Покрай теб и Моарейн, си метнах и Love You Seven Times в списъка Grinning.

# 119
Роца, много благодаря, почвам да ги преглеждам. Аз съм в Англия.

Общи условия

Активация на акаунт