За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 562
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • вятърничава
Спомням си,че съм го гледала и беше смешно Hands Plus1

# 421
  • пак на Рив Гош
Olia T, Naili, четях ви и се чудех дали сме гледали един и същи сериал, понеже аз нямах такива впечатления от Forever Love. Само дето после се усетих, че вие говорите за този Forever Love (2022), а аз си мисля за този Forever Love (2020)  Joy

Maid's Revenge ще го запомня с 10тте стъпки на Индира Joy.

Вики, благодаря за препоръката за My PS Partner, отбелязах си го за гледане, ако го намеря.

И, понеже съм само една слаба жена (по bb6 Wink ), започнах Only For Love (2023) с Бай Лу и Дилън Уанг и за нула време опосках 4 епизода.

Довечера е време за наваксване с двата епизода на Moon In the Day, че снощи хойках да пия соджу с дружки Joy. Само дето нямаше някой хубавец да ме заведе до вкъщи и да ме положи в леглото с дрехите Joy

Айгууууу, йеппоооо Heart Eyes

И ако след Кингленд сме имали някои съмнения на кой бранд Джуно е лице, вече нямаме Joy

# 422
  • България
Изгледах Romantic (2023).
Ами не е от моите, имаше попадения като това:

Но си беше клише до клише, нищо по-интересно.
Най-лошото за мен беше, че главният никак не ми допадна.
7 от 10 заради старанието на актьорите.

# 423
  • гр. София
Днес догледах Forever love. Като цялостно впечатление ми хареса Simple Smile Дори главната взе да ми става симпатична и загледах младежа в лицето като споменахте корекциите.
А по отношения на мини сериалите на няколко пъти успяват да ме изненадат Joy Главната казва трябва да организираме празник за рождения ден и аз точно си мисля сега ще започне една организация и хоп вече в следващия момент вече е празника Joy и така няколко пъти забравям, че всъщност гледам мини сериал Simple Smile

Не съм гледала Maid revenge, но съм чела супер забавното описание на Indira Joy Опитах да го загледам, но нещо мисълта за финала ме отказа. Ще го изгледам, човек трябва да се поправи макар и
със закъснение Simple Smile

# 424
  • България
Сега прочетох и за Forever Love.
Затова по принцип давам и линк.
Аз попаднах на друг, в който главният винаги ми е изглеждал симпатичен, но нямаше главни роли.
Сега видях, че вече има и го добавих в списъка си, но реших да си затрая, че да не ми се чудите съвсем на вкуса. Joy
Даже щях да пиша, че откакто обвиних Бин Бин в корекции на устните, а Tuon ми показа снимки от младежките му години и устните му бяха все така плътни, вече допускам, че някъде се раждат и такива мъже.
Нали се коментираха и козметични корекции и веднага допуснах, че сигурно е за устните. Grinning
Но става дума за Forever Love (2023) и Dai Gao Zheng.

# 425
  • гр. София
Да, за същия младеж става дума.   Сериалът е Forever love 2023. Аз сега нали започнах преведените от Indira  Simple Smile
А другият кой е?

# 426
Сега прочетох и за Forever Love.
Затова по принцип давам и линк.
Аз попаднах на друг, в който главният винаги ми е изглеждал симпатичен, но нямаше главни роли.
Сега видях, че вече има и го добавих в списъка си, но реших да си затрая, че да не ми се чудите съвсем на вкуса. Joy
Даже щях да пиша, че откакто обвиних Бин Бин в корекции на устните, а Tuon ми показа снимки от младежките му години и устните му бяха все така плътни, вече допускам, че някъде се раждат и такива мъже.
Нали се коментираха и козметични корекции и веднага допуснах, че сигурно е за устните. Grinning
Но става дума за Forever Love (2023) и Dai Gao Zheng.

https://doramyhd.top/9416-tolko-radi-ljubvi-2023-dorama-smotret-online.html
Специално за МоарейнД

# 427
  • България
Да, за същия младеж става дума.   Сериалът е Forever love 2023. Аз сега нали започнах преведените от Indira  Simple Smile
А другият кой е?
Joy Joy Joy
Роца цитира две други любови от 2020 и 2022 година и затова допуснах, че не горният сладур е отнесъл хейта.
Olia T, Naili, четях ви и се чудех дали сме гледали един и същи сериал, понеже аз нямах такива впечатления от Forever Love. Само дето после се усетих, че вие говорите за този Forever Love (2022), а аз си мисля за този Forever Love (2020)  Joy

# 428
  • Русия
Моарейн, той тук на снимката изглежда приемливо. На екран не го смогнах.

и загледах младежа в лицето като споменахте корекциите.
LaughingLaughingLaughing Досещам се къде си го гледала преди това.

Но си беше клише до клише, нищо по-интересно.
Е, не е велик филм, но си струваше гледането. Щом си спомням и актьорите, и сюжета, значи има хляб в него.

Ама пак ли?.. Моарейн, никак не можем да се спогодим с теб относно мъжете. Тъкмо и двете си забихме Лай И и отново...

# 429
  • гр. София
Naili, разсмя ме, смея се с глас Joy Много си права Joy
Моарейн и какво се оказа, че има три сериала Forever love. Другите два от 20 и 22 година не съм ги гледала Simple Smile

# 430
  • България
Ама пак ли?.. Моарейн, никак не можем да се спогодим с теб относно мъжете. Тъкмо и двете си забихме Лай И и отново...
Няма лошо, тъкмо ще има за всяка.
Тоя от Romantic (2023) има нещо много противно в областта на челюст, устни, брадичка. Тънки устни, стърчаща напред брадичка, много пластични намеси, не ми е ок.
Dai Gao Zheng съм го забелязала във второстепенни роли в два сериала, но сега ще го гледам и в главни роли, за да преценя дали ще го следя.
Затова е и последен в списъка, ако не ми хареса като актьор, бързо ще отлети.
Моарейн и какво се оказа, че има три сериала Forever love. Другите два от 20 и 22 година не съм ги гледала Simple Smile
Има, има:
https://mydramalist.com/search?q=Forever+love
Не са само три. Joy

# 431
  • гр. София
Ехааа, колко са много Simple Smile

# 432
  • пак на Рив Гош
Щото любовта е вечна Joy
И аз мислех, че има само две любови, а то колко много са!

# 433
  • вятърничава
Нямам представа за какво пишете, само едно ми стана пределно ясно - любовта е завинаги. Нищо, че някой от влюбените окапват по пътя.
И, понеже съм само една слаба жена (по bb6 Wink ),
Аааа, шъ съ сетиш ти Innocent

... снощи хойках да пия соджу с дружки Joy. Само дето нямаше някой хубавец да ме заведе до вкъщи и да ме положи в леглото с дрехите Joy
Не да те заведе, да те занесе на гръб.

# 434
  • България
Нямам представа за какво пишете, само едно ми стана пределно ясно - любовта е завинаги. Нищо, че някой от влюбените окапват по пътя.
А, то и ние нямаме представа какво пишем, защото всеки си е хванал по някаква любов, гледа, коментира сякаш е само една. Joy
Пък то, цял списък.
Затова пускам линк каква точно съдба съм си избрала.
Divine Destiny (2023)
Много добри 13 епизода.
Покрай историята на двама изгонени от небесата богове се развива и историята на двама смъртни, които се влюбиха от пръв поглед.
Обаче небесната като реши, че иска смъртния нещата доста загрубяха.
Има малка подробност, произходът на смъртния не е ясен, сирак е, има нещо гнило там.
Много вероятно е този, който се мисли да бог да не е, а богът да е смъртния.
Има и демони, и небесни същества, лисица с девет опашки, появи се и една с пет, нещата засега са динамични, има по много и за всички.

Общи условия

Активация на акаунт