За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 356
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • пак на Рив Гош
По "класацията", аз съм лейди Коледа, само дето съм запазила от дядо Коледа обиколката на талията Joy Фюжън! Joy
Скрит текст:
Снощи с мъжа ми обсъждахме коледните светлини в наше село и как вече не е политкоректно да казваш "Коледа", а "празниците в края на годината". Аз пък в това отношение съм си политнекоректна и си говоря за Коледа, и си пека коледни бисквити. Но в предната ми работа (мултинационална компания, представена по целия свят) в края на годината поздравителните картички към колегите от другите офиси бяха все "весели зимни празници", "хубави дни в края на годината" и подобни. В сегашната фирма, пак многонационална, но основно с европейски офиси (Франция, Германия, Румъния, Португалия, Чехия, Англия...), си "коледосваме" наляво и надясно Joy]

pppqqq, много красива песен, а доколкото знам, сюжетът на сериала не е от най-забавните.

Нищо че е събота, един плочник от петъчния епизод на My Demon :
Скрит текст:

# 616
  • България
Петък, събота, за красотата винаги има време.
Beauty of Resilience (2023).
Добре върви, няколко епизода след 20ти ми бяха скучни, но от 27ми нещата се оправиха и пак гледам с интерес.
Като никога разказът за Началото не ми хареса и ми беше скучно.
Но до финал явно ще е интересно или поне се надявам.

# 617
  • пустинен пъпеш
Споменаването на тангото в ,,My Demon"  и ,, City Of Streamer"(хубави са) ме върна към последния и отново изгледах няколко епизода.И отново ми хареса особено музиката и детайли,незабелязания първия път като облеклото в еднаква цветова гама на гг и гг-ня(при нея по-скоро с 🎀 и бие в тютюнев цвят в синхрон с неговия костюм в същия цвят),след като той се увлече по нея.За сетен път се убедих,че в дорамите може много да се показва и подсказва на езика на кинематографията:както цветът на костюма на гг  подсказва изцяло осъзнатото от него чувство,така и детайлите по нейната дреха загатват за зараждащите се и у нея чувства и как мислите им са на една вълна.А колко убедително изпълнява ролята Тими Сю с неговия огнено пламтящ поглед е повече от ясно.
И за да се пооткъсна от повторно гледане на сериала реших да избера друг жанр и намерих определяната в МДЛ като фентъзи трилър с романтика китайска дорама, та възнамерявам да изгледам поне началните епизоди на ,,Parallel World"(2023)

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 14:46 от rududu

# 618
  • пак на Рив Гош
rududu, твоят нов сериал ми хареса като сюжет, отбелязах си го.

Indira, мисля, че китайският ми текущ, Love Me, Love my Voice (2023) може да ти хареса - много розов и пухкав (за първите 7 епизода).

Аз от снощи загледах и The Story of the Park's Marriage Contract (2023). И там Гадната Свекърва е една от любимите ми "аджуми", Джин Кьонг.
Три любими бабо-майки в три сериала едновременно Heart Eyes
Остава и Kim Young Ok да се появи и "карето аса" ще е пълно Wink .

# 619
  • гр. София
И аз започнах My demon Simple Smile Тангото беше супер и много забавно Joy Сега съм на 5 епизод Simple Smile

# 620
  • вятърничава
Гледам Ким Ми Кьонг в три сериала в момента и все е майка на главната героиня. Объркващо е.

# 621
Гледам Ким Ми Кьонг в три сериала в момента и все е майка на главната героиня. Объркващо е.
Е как объркващо, нали все е майка.
Сега, чия точно майка вече са подробности Joy
Объркващо щеше да е в единия сериал да е майка, в другия - главна героиня, а в третия - приятелка на главната Stuck Out Tongue Winking Eye

# 622
Погледнах я - викам си - прилича ми на придворна дама Simple Smile Оказа се, че съм я гледала само в исторически сериали (май не като придворна дама, но все пак в костюм).

# 623
  • пак на Рив Гош
bb6, кой е третият сериал? (другите два, предполагам са Welcome to Samdal-ri и Tell Me That You Love Me)

Объркващо щеше да е в единия сериал да е майка, в другия - главна героиня, а в третия - приятелка на главната Stuck Out Tongue Winking Eye
Змейче, ти се бъзикаш, ама преди три месеца гледах Джин Кьонг в подобна конфигурация - едновременно тв водеща и уж майка на Главната (в "Пинокио"), главна медицинска сестра в болницата Долдам (третият сезон на Dr Romantic) и президентка на постапокалиптична Корея (в Black Knight) Joy.
Верно ставаш разноглед Stuck Out Tongue Closed Eyes

pppqqq, Ким Мин Кьонг и в исторически сериали е играла Майка на Главната (сещам се за Grand Prince) Grinning

# 624
  • Русия
Изгледах Същината на идеалния брак | Perfect marriage revenge. Много се усеща, че е  екранизирана манга. Двете основни злодейки изиграни отвратително пресилено. Главните скучни. Всичко скучно. Сюжетът надупчен  и противоречив. Последните 3 серии ги прескачах много.
Боза.

# 625
  • вятърничава
bb6, кой е третият сериал? (другите два, предполагам са Welcome to Samdal-ri и Tell Me That You Love Me)
Another Miss Oh
Тя общо взето едно и също играе, само сменя йобото и дъщерите. Няма да изреждам на колко звезди е била майка, на Со Джи Соп леля, но ми е най на сърце като Аджумата на Лечителя.

# 626
Малко красота за неделя вечер
https://youtube.com/shorts/UtDgdE4cwHU?si=T4GSL7XmVuOo5re1
И малко усмивки
https://youtube.com/shorts/kpsgV3_wN8w?si=VCb_hXdINymNS6BQ

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 12:21 от victoria vassileva

# 627
Здравейте!
 Има ли превод на български език - Welcome to Samdal-ri ?

# 628
Здравейте!
 Има ли превод на български език - Welcome to Samdal-ri ?
Тук на руски
https://doramy.club/41680-dobro-pozhalovat-v-samdali.html

# 629
Welcome to Samdal-ri все още няма превод на бг. В бъдещите проекти на една от групите е, но кога и дали ще го почнат не се знае.
Още едно място за гледане на руски.
Тук на английски.

Общи условия

Активация на акаунт