💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 404
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 035
Дъската на която стъпваше Момчил беше крива!!!
Небрежност и свидливост, небрежност и стъкмистика или много голяма небрежност.
Изберете сами.

Този епизод Момчи по сценарий трябваше да замине при момичетата. Нищо не се оставя на случайността. Дени пък трябваше да прегърне мама в този епизод и пуснаха пъзел, който е редила и знае. Горкият Румен, горкият Радев ще рони сълзи за Мудева още няколко епизода. Сценарий има, трябва да се спазва. Ще дойде и епизода с двамата влюбени, които ще се съберат и ще разчувстват публиката. Рано е още, трябва да се вкара още съспенс, та публиката подобаващо да оцени сърцераздирателната сцена с Ромео пардон Румен и Мудева в ролята на Жулиета Капулети.
п.п. Дени не е лошо момичето почувства се неудобно, че открадна победата на Радев, но какво да се прави, като си се хванал на хорото ще го играеш и така.

Да не правим проблем с една крива дъска или объркан от Димо пъзел, все пак не сме на ОИ, а в ИВ предаване с лек водевилен привкус. Вече съм се примирила, че всичко е по сценарий и не се кося. Приемам събитията нормално и с глас се смея на хрумките на Фродо и еквилибристиките на продукцията, за да следват сценария. И  тяхната не е лесна. Често импровизират на терен, не винаги имат готовност с крива дъска "Иииии готово"

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 08:12 от sineva 1

# 1 036
  • SF
Ако го нямаше сценарият, бъдете сигурни, че няма да имат и зрители. Само едно сухо поддържане от роднините на спортягите и самите спортяги.
Гатьо почваше да изчерпва поведението си и да се повтаря. Понеже е силен, ще се позадържи и досади. По-интересно стана, като го вкараха в сценария. Цецо също изглежда по-добре и по-различен при Амазонките.
Само сценарият майка-дъщеря на мене не ми допада, но това е защото не харесвам майката, а очаквам да променя отношението и към дъщерята.
Искам Краси и Никол да се съберат.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 08:27 от Esmee

# 1 037
Вальо към щерката: Миличка, ще излезеш с най-чистия образ от предаването, сила и чест.
Щерката: Ма*** ти да е**, мръсна люлка. 😃

# 1 038
Нито на реката, нито в чистилището може да се стои до края на периода, в който са част от играта, та което и да е племе, в който и да е сезон се задържи дълго на реката и който и да е човек се задържи след 4-5 седмици в чистилището, каквото и тайно да им дават за похапване и ще трябва по някакъв начин да бъдат спасявани. Смърт от изтощение не влиза в плановете за кой да е сезон. На амазонките им преляха мъжка сила, предстои да видим какво ще измислят за изгубените.

# 1 039
Ако го нямаше сценария, бъдете сигурни, че няма да имат и зрители. Само едно сухо поддържане от роднините на спортягите и самите спортяги.
Гатьо почваше да изчерпва поведението си и да се повтаря. Понеже е силен, ще се позадържи и досади. По-интересно стана, като го вкараха в сценария. Цецо също изглежда по-добре и по-различен при Амазонките.
Само сценария майка-дъщеря на мене не ми допада, но това е защото не харесвам майката, а очаквам да променя отношението и към дъщерята.
Искам Краси и Никол да се съберат.
Абсолютно съм съгласна. Преди се дразнех, защото вярвах че е истинско. Но ако си отишъл на кеч мач и очакваш истинска битка те очаква разочарование, но ако си взел пуканките и се наслаждаваш на шоуто ще получиш забавление. Fries Така че, след като се изясниха нещата всичко е ок за мен.
Гатьо го свършиха, направо му дръпнаха щепсела, като някаква празна опаковка е, никакъв живец. Ще пенсионират скоро героя му. Сигурно след, като младия влюбен се върне да спаси Дулсинея (dulce) Мудева от Дивата река

п.п. Никол е много слаба......в игрите, да не стане грешка Nerd. Няма никакъв шанс. Ако продукцията успее да я върне ги признавам за истински магьосници и супер манипулатори. Това като комплимент, не е критика. Bowtie

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 08:38 от sineva 1

# 1 040
  • SF
Някак са ми симпатични с Краси.
На Йовчев и на Дунев съм почитател от преди сезона. От много преди сезона.

# 1 041
Здравейте, тази година за първи път гледам ИВ, но ми е супер интересно. Може ли да ми препоръчате също толкова интересен сезон от старите? Кой сезон харесвате най-много дотук? Благодаря!

# 1 042
Дъската на която стъпваше Момчил беше крива!!!
(Той вярно че не падна на това криво място, а доста по-късно, но не е редно на толкова важен елемент да има брутални несъвършенства!  При положение че не си гледат краката една такава неравност може да изведе човек от равновесие.
Небрежност, скрънзливост или стъкмистика?

Небрежност има при всички случаи, защото ако нямаше, тази крива дъска нямаше да остане във видеото.
Значи вариантите са си пак 3:
Небрежност и свидливост, небрежност и стъкмистика или много голяма небрежност.

Изберете сами.

Чудех се къде е уловката на продукцията, за да може Момчил да е изпадналият...
Викам си, трябва да има нещо за да провалят Момчил.
Гледах пръта, гледах кулата, а то къде било, гредата.
Браво, Сони!

# 1 043
  • Bayern
Здравейте, тази година за първи път гледам ИВ, но ми е супер интересно. Може ли да ми препоръчате също толкова интересен сезон от старите? Кой сезон харесвате най-много дотук? Благодаря!

Аз препоръчвам  3 и 4 сезон     Yellow Heart

# 1 044
Първи.

# 1 045
На мен Никол ми харесва, баща и не чак толкова. Но понеже са по-възпитани от другата двойка баща и дъщеря ми се струва, че няма какво да експлоатират от тях без да очернят много Дунев, което не им е цел все пак. Така всеки известен спортист ще се почуства застрашен. Предвиждам Васил да отиде на чистилището. И той се изчерпа, а и не е достатъчно секси. Само един спортен напън. На чистилището ще му намерят игра, която да го бутне и готово. Така и с Валентин ще се разделим с по-голяма лекота, а без него и Елена е аут, което ме задоволява. Кривата греда не ме убеждава, че брат му падна заради това от гредата. Ама знае ли се?

# 1 046
  • SF

На мене ми хареса миналият сезон, но истината е, че като отмине време и излязат нови сезони, спомените за старите поизбледняват. Трудно ще ми бъде да изброя участниците. Когато в темата се заговори за стар участник, за някои от тях ми трябва време да се сетя, за други въобще и не успявам да върна лентата. А да започна да ги преглеждам и да ровя в стари тема, няма как да стане! Чак пък токова не ми е важно...

# 1 047
Никол и Елена са тотално неподготвени за игрите, не знам какво правят там. че и лигли.
красавицата Моника....ами хич не ми е красива в тази жена, чак се учудих колко е зле в лицето вчера. ужасна кожа и много кофти усни. жабата не я коментирам, но пък е една доста мъжествена жаба,

# 1 048
  • Другата България
Браво за наблюдателността на съфорумките! Че и във ФБ изнасят всякакви такива и подобни забелязани “случайни“ пропуски, но колкото повече - толкова повече. Не, че това нещо ще промени, но да се знае просто, че не сме балъци и наистина кукичките в басейна свършиха. Въпреки, че и без кривата дъска /която може и да не е там по сценарий, а просто толкова си могат/ нямаше как Момчил да се спаси, това доста го дъвкахме. Хем трябва да подсилят още амазонките, хем ако Крум беше пленен числеността на Гладиаторите щеше съвсем да отиде по ягодите, въпреки втората жена, която щяха да им вкарат, хем две двойки семейства в един отбор щеше да е ту мач. Още от пъзела им започнаха подозренията, ето снощи и дъска се появява в картинката....Joy кое ли ще е следващото?
И отново да кажа, че това представяне до момента на Момчил за мен означава само едно - ще му намажат ските по някакъв начин и той няма да е краен победител. Ще е вечно на номинации ала Фифо/Юлиян, ще е вечно на елиминации ала Фифо/Юлиян, дано да се връща до.....когато е писано. Blush
Сега тръпна как ще разделят Виолета и Дени. И как ще нагодят числеността на племената. Трябва да отпадне амазонка, иначе ако другата седмица влезе и Радев....съвсем отидоха като бройка. И въпреки, че ще излезе някой, пак са повече.

# 1 049
Прекомерно употребявани думи:

Преди имаше "машинки", "мишоци", "достоен"

сега този сезон на преден план излизат "лицемер" и "нахъсан".

А да - омръзна ми как капитанът "ще ни поведе". Все едно с голи саби са хукнали срещу врага, а капитана тича най-отпред.
Капитана ходи на капитанска битка (в която рисковете са по-малко от печалбите), гласува с два гласа и избира при равенство на гласовете. Това е. Точка.
Като почнат да се превъзнасят как "ще ни поведе", чак ми става неудобно за тия хора с несъответствието между реалност и приказки.

Общи условия

Активация на акаунт