💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 488
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 020
Шоуто е смешно от самото начало, със състезатели избрани предимно с размерите на гардероб с двойна врата, включително жени с груби мускули за жени. Скоро работих на строеж, на обекта имаше два силиконови брокерки с подути устни с много грим и тн. Бг - резултат.

# 1 021
Много ми дожаля за изгубените, като изключим Елена и баща и, другите са много добри деца. Румен за съжаление едно, че явно пъзелите са му ахилесовата пета, и второ няма никакъв късмет в игрите. Даже се съмнявам дали изобщо ще влезе. Ама нищо, затова пък му върви в любовта, то това е по-важно.

# 1 022
  • Другата България
За номинации със сигурност е с имунитет.
Ама за отлъчване...🤔
Не трябва ли и за това да е с имунитет?
Да, "правилата". Да видим.
Аз си държа за Минка.

# 1 023
Ето и Анкетата за качество на епизод 16       (от 19-ти септември).   
Кликнете картинката.

# 1 024
  • София
Чакам момента, в който племената ще бъдат ясно дефинирани и Чистилището ще изчезне.
Тогава ще почне играта.

# 1 025
Аааа, исках реч "давам път на младите". Сега Никол с тия 2 гласа плюс гласовете на татко и дъщеричка (ако решат) може да си хване пътя.
Да! Силни емоции покрай Денислава и Румен, но мен ме е най-яд, че Вальо и лигавото Ленче ще останат, а Никол ще напусне.
Яд ви е за Никол? 😀

# 1 026
Така е довода женомразство Джаф прецака Фифо миналата година. Сега Вили се пробва по същия начин да очерни Момчи.
Аз не видях никакво женомразство у него. Момчи се зарадва на амазонките, точно защото са жени.

Напротив, Джеферович, изписа веждите на Фифо и закопа себе си и жените. Това добре се забеляза от продукцията , за това тази година "любимеца на народа " е двойно подплатен - сложена му е една леля ала Джеферович , да го ръчка обижда на женомразец, и публиката да се възмущава как чернят горкото момче. Сега и малко спасител на "момиченца" ще го играе- и това се хареса на публиката предния сезон (в началото Алекса). Та тази година бутания от продукцията ще е добре подплатен, не се притеснявам за него , и синхроните обрани почти режисирани, нищо общо с началните ))) Снощи добре го спасиха, да не би да вземат да го пратят в изгнание .
Абе ок съм, приятен образ са ми избрали за "герой победител" тази година , просто твърде много си личи

# 1 027
Момичета, прави ми впечатление, че косите на жените въобще не са израсли с небоядисани корени, моята коса за три седмици вече е с нетърпими корени един пръст. Времето при тях по друг начин ли тече или условията не са чак толкова спартански?

# 1 028
  • SF
Браво на Денислава! Абсолютно заслужена победа. Колкото зла и груба да изглежда Виолета, все пак е успяла да възпита у дъщеря си чувство за справедливост, обективност и емпатия, освен изключителната борбеност. Но ми е много мъчно за момчетата, които водеха и имаха големи шансове.

Не искам веднага да пращат Виктория на реката. Да се посъвземе малко от глада, да видим за какви роклички говори.. Окачвам Моника да е пътник.

И на мен ми е симпатична Денислава, но не я исках в комбинация с майка си.

Викаш, да оставим Сладкото Вики за радост на очите на Дяволо. Simple Smile
Логично е нея да разкарат, но пък не е човешко. Не знам, не знам, ще гледаме.
Сърце не ми дава заради Гатьо да стана и аз една истинска Амазонка фен.

# 1 029
Дъската на която стъпваше Момчил беше крива!!!
(Той вярно че не падна на това криво място, а доста по-късно, но не е редно на толкова важен елемент да има брутални несъвършенства!  При положение че не си гледат краката една такава неравност може да изведе човек от равновесие.
Небрежност, скрънзливост или стъкмистика?

Небрежност има при всички случаи, защото ако нямаше, тази крива дъска нямаше да остане във видеото.
Значи вариантите са си пак 3:
Небрежност и свидливост, небрежност и стъкмистика или много голяма небрежност.

Изберете сами.

# 1 030
Десислава не ми беше приятна още във Един за Друг. Гледам как се прегръщат със Румен, то сълзи то целувки. Разбирам че са се зближили сред лошите условия, но трябва да се има граница и уважение към приятелката му. И двамата не ми допадат във това отношение. Да бях на мястото на Мудева щеше да ми е много неприятно да гледам това, но това си е мое лично мнение.

Радвам се че Момчил е при амазонките, спаси се от майката и дъщерята. Това е найспокойното племе за сега, без големи скандали. Ще видим как ще бъде като променят територията.

# 1 031
  • София
И аз я видях дъската, но той я премина успешно, та не обърнах особено внимание.
То пък вярно късмет извади с това пленяване, като нищо щеше да иде на Светилището.

# 1 032
  • SF
Те бяха женско племе. С внасяне на външни елементи, интригите ще започнат. Пичуити са скараха и сега ще започнат да придърпват тая и оная към себе си. И така се създава повод за разговори, доуточнявания, ти мен уважаваш ли ме...

# 1 033
Продукцията от екипи ли пестят, че новодошлите са си със старите екипи?!
Амазонките са най-шарени с жълти, червени и сини, като дойде Р.Радев ще имат и лилав. Направо модно ревю ще си спретнат на арената.
Баси излагацията, майнааа. Scream
Най-рейтинговото предаване в ефира спестяват жълти стотинки от екипи. Сигурно с една стотна от само една реклама от само един от рекламните блокове на даден епизод могат да се купят по дузина екипи на всеки един от участниците.
Хубава работа, ма сиганска работа, пардон тупаревска работа. Trollface
Няма такъв смях! Nerd
Сигурно са поръчали тениски в съответните цветове, но не са дошли още, което говори колко непланирани са били тези размествания в племената. Настъпи пълен хаос.

# 1 034
Леле, Сони, възхищавам се на твоята наблюдателност! Предполагам, че имаш силен Меркурий в картата си.

Ако виждането на неща дето никого не интересуват и запомнянето на факти дето не носят никаква полза бяха талант, майка ми щеше да е много горда с мен.   Wink

Ето как увлечена в детайлите не видях по-големия проблем - дъските са предварително боядисани с цветовете на състезателите. То че са боядисани няма проблем, а че е предварително определено, кой на кое трасе ще бъде.
Някой иска ли да ме убеди че е нямало и други разлики? Примерно в най-тънката част, жълтата дъска може д е била 7.5см, червената 7см, а синята 6.5см. Примерно казвам.

Те пак да си ги боядисват, но да се хвърля чоп пред камера.

Общи условия

Активация на акаунт