💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 377
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Другата България
Вальо според мен е приел това, че е пътник и няма да му е до математика. Ясно му е, че иначе ще е Елена. Надали ще го мисли по този начин.
А и новата вероятно ще е Моника. Те двамата поне се познават, вече.
Може и да я вербува, така да се каже.

# 1 006
Браво на Денислава! Абсолютно заслужена победа. Колкото зла и груба да изглежда Виолета, все пак е успяла да възпита у дъщеря си чувство за справедливост, обективност и емпатия, освен изключителната борбеност. Но ми е много мъчно за момчетата, които водеха и имаха големи шансове.

Не искам веднага да пращат Виктория на реката. Да се посъвземе малко от глада, да видим за какви роклички говори.. Окачвам Моника да е пътник.

# 1 007
Мисля, че Денислава и Виолета няма да изпратят жена при Изгубените. Виолета тръби от визитката си как този сезон трябва да се спечели от жена. Образът е изграден върху фалшивия феминизъм, който проповядва Игри на волята.
Ще избират от мъжете, най-вероятно между Елвиса и Васил. Денислава не харесва Васил изобщо, на Виолета братята ѝ пречат, защото са силни, възпитани и способни (поне от това, което виждаме на екран). Другата опция: Мартин за мен е правилната, защото си я подхлъзна добре и в моите очи лекинко ѝ срина стратегическия образ. Чудесно направено за сценария, в който силната и независима Виолета се издига и от номинирана, започва да диктува какво се случва в племето. Чудничко.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 06:36 от Jenaiassez

# 1 008
  • Sunshine state
Направо ми убиха желанието да гледам. И какво стана сега? Наляха изкуствено едното племе и съсипаха другото. Смятах, че от миналия сезон от дъното нямаше как да зарият надолу, ала ей на. Нищо не очаквам и пак съм разочарована, както се вика.
Добре, че поне не направиха още една "вливка" на "Амазонките ", че щяха да се оакат.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 02:17 от Pupitka

# 1 009
  • Другата България
Точно защото /уж/ защитава жените, ще намаже ските на Минка.
Това нейното е фалшив феминизъм, почти толкова, колкото на Момчил женомразството. Зрителят вече не е балък, кукичките в басейна свършиха. А и все пак наистина трябва да се мисли за племето. Че като гледам май при старейшините жените са по-силни от мъжете, вече.
На мен ми е по-интересно при амазонките как ще се развият нещата. Много са. Продължавам да смятам, че ще има контузени или отказали се. Или пък тази седмица ще отпадне Амазонка.

Чета коментари в нета. Масово мненията са, че пъзела на Дени бил почти нареден. И че целта е била да се прецака Румен Радев, че амазонките щяха да станат 10 човека. Аз не съм гледала епизода, ама ако така явно са го направили...Dizzy Face Много хора са очаквали именно Дени да влезе.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 02:37 от Merri_An

# 1 010
https://www.youtube.com/watch?v=ljR7Trg2xGk

Кастинг за сезон 5 организиран от Фифо и Гого - доста от участниците са там - Цецо, Радо и брат му, Туньо и други

# 1 011
  • София
Племето на Старейшините стана племето на Джукестите. Всички с естетични корекции ги събраха там. 😀
Аз пък не се кефя на победата на Денислава. Момичето има качества, но е наследила от майка си досадното усещане за всезнание и убеденост в безгрешността на собственото мнение. Освен това, до колкото разбрах се е мърдосвала на плажа докато други са ходели за миди и дърва.
Ще ми е интересно, ако някой път сложат пъзелите като първи компонент от играта.
Съжалявам, че ми развалиха любимото и забавно племе на "Пичувити" в търсене на драмата.

# 1 012
  • Sofia
Аз не съм сигурна,че Дени не би изпратила Васил при Изгубените.Не се разбираше много с него там,та нищо чудно.
В промото двете с майка ѝ коментираха дали някой не саботира.Дали не става въпрос за него?🤔Или за ВикиТу,само тя е с имунитет.
Тя е и другият вариант.Нова,не особено успешна в игрите,с грошове,а и хитричка.Ако решат да запазят племето силно,може да изпратят.Да вземе да побърза с къпането,да не ѝ остане само мечта.😁
И трети вариант - Моника.
Това са опциите за мен.
Общо взето,решението ще е на мама.😉

Изгубените кога гласуваха на съвет,преди да дойде отлъчен,или след това?
Защото ако е преди,гласовете могат да станат 4 на 4 - за Никол и за някой от баща и дъщеря.И тогава май Радев ще има решаващ глас.Ако обаче гласува и новодошлият,ще е по-сложно.Искрено се надявам някой от семейството да си тръгне /най-добре Вальо/.
Всъщност,размислих,искам да гледа как дъщеря му си тръгва Mr. Green .

п.п.Хич не ми стана ясно как точно се реши,че Никол е последна в битката.То на пъзела...,я камилата,я камиларя.
Тази игра трябваше да се играе до последно.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 17:08 от avi10

# 1 013
  • Sunshine state

Аз пък не се кефя на победата на Денислава. Момичето има качества, но е наследила от майка си досадното усещане за всезнание и убеденост в безгрешността на собственото мнение. Освен това, до колкото разбрах се е мърдосвала на плажа докато други са ходели за миди и дърва.
Подкрепям. Хич не ми е приятна "сладката Дени". Сега с майка й няма да се траят. Утре дори мисля да пропусна епизода и само да ви чета, че нямам нерви да ги гледам двете силиконови джуки със самодоволни мутри.

# 1 014
  • Другата България
Аз мисля, че Вики ще е с имунитет.
Нали новите са така?

# 1 015
  • Sofia
За номинации със сигурност е с имунитет.
Ама за отлъчване...🤔

# 1 016
Така е довода женомразство Джаф прецака Фифо миналата година. Сега Вили се пробва по същия начин да очерни Момчи.
Аз не видях никакво женомразство у него. Момчи се зарадва на амазонките, точно защото са жени.

# 1 017
Много ще се разочаровам и стискам палци Дунева ( дъщерята) да не си замине преди тези " паразити" Елена и баща ѝ Валентин.
Радвам се за Дени, но ми е жалко за Румен и Мишо и Рълев.
По едно време чак аз се притесних за Рълев , наистина изглеждаше замаян,  но показа страхотно темпо.
Радвам се за Момчи , че ще смени малко племето той е добър играч и е гъвкав според мен , та ще му се отрази добре.
Тъпо за Васил,той е тоолкова кротък и тих , та ще го изядат с парцалите. Старейшините станаха големи змии, интриганти и стратези.

# 1 018
  • Другата България
И на мен ми е мъчно за Васил.
Толкова се бори, за да влезе при брат си, претрепа се на предходна битка, тъкмо се зарадва на резиденцията и....увяхна му усмивката вероятно. Дано остане до обединението поне, да се съберат пак с Момчил. Много добри момчета са Василеви, родители, които са свършили страхотна работа са техните.

# 1 019
Това предаване става негледаемо с цялото това нагласяне на игри и участници. С малко замисляне и им разгадаваш сметките на сценаристите, никакви изненади.

Общи условия

Активация на акаунт