💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 377
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 990
Ама той Гатьо на реката не е забавен. Не мрънка, търпи си, гладува, все пак като военен е свикнал на лишения. Вече като почнат победите и да се бие в гърдите е друго Joy
Аз искам да видя пичуити в група на реката, но ми е жал за Цвети, тъй че може и Виолета да иде малко, но пък язък за Вики и Денислава, които толкова време гладуваха. Ама след резиденция става.

# 991
То вече и Пичуи няма ,Крум им вика момци.

# 992
А, за мен си остават пичуи. Joy

# 993
Със сигурност не са Моника или Дунев. Виждат се и двамата в промото. Поне на Моника я направих , то други жени  в синьо няма. Има де, ама са много руси и си личат.😁

# 994
  • Другата България
Merri_An, Виолета злорадстваше в смисъл, че съдбата си знае работата и хак му е сега на Момчил при Амазонките, като имал такова отношение към жените. (?!)
JoyJoyJoy
Добре де, как да не мислиш, че е сценарий? Кога сме видели такова нещо? Репликите от миналия сезон ли са им останали?

# 995
Да и мен най-много ме дразни Виолета. Като дойде русото момиче( този сезон няма да им запомня имената), не можа да прикрие радостта си.  Гатьо учудващо го понасям, има си някакви негови принципи. И за първи път виждам толкова жени на едно място, което само по себе си е ужасно ,да се разбират по-добре от мъжете.
П.П. Много ми харесва и това, че толкова млади хора са с хубави български имена.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 00:03 от Анонимен

# 996
Виктория наистина ще е най-добрият избор за плажа,защото е чужда, слаба е на игрите и има 100 жълтици.
Трябва да я елиминират.
Уж маман е интелигентна и ще направи сметките,но също така може да иска Виктория за съюзник,нищо че има вече пари в джоба и аз лично на Вики за коалиции не мога да й имам доверие.
Ако се водят по отмъщение,ще е Васил или Мангасарков.
Ако се водят по логика като слаби звена - Виктория или Моника.

# 997
  • София
Виолета не само вас ви дразни. Един младеж от екипа разправя, че постоянно се карала с всички, включително и с хората от предаването. Била с отвратителен характер.

# 998
Дано настъпят още рокади, защото не знам как ще изтрая Виолета и младата й версия накуп. Дразнят ме дори преди още да са си отворили устата.

# 999
Ох, тези двете горгони как ще ги търпя не знам.

# 1 000
  • Другата България
Ще ги разделят, сигурна съм.
Не знам как, но ще го направят.
Вероятно за сметка на Дени, златната кокошка лесно няма да я загубят.
Ама първо да я охранят малко. Дени.

# 1 001
Общо взето никой не ме дразни колкото майката в комплект с дъщерята, особено майката - има вид на жаба която за секунда с език лови мухите като си ги набележи, много неприятна жена, ужасно искам да помизерства малко да слезе от пиедестала където се е сложила.  Дъщерята тъкмо ми стана симпатична, и като се събра с майка си и тя почна да гледа хищнически.
Чудех се на какво ми прилича и ми убягваше! Thinking В десетката! Simple Smile

# 1 002
  • SF
Здраво стисках палци за Румен. Радвах се, когато Денислава взе да изостава. Хем много добре понасяше изгнанието, хем едва понасях Виолета и сега - по 2.
Чак Моника започва да ми става симпатична.
А моите хора Мангасарков и Мартин никакви ги няма. Трябва малко и на тях роля да им се даде, както и на Краси, защото така да ми седят в миманса, не ми е интересно.
И другите двама от миманса, пак са мои хора - Иван и Радо.
Но миналата година и любимецът ми Гого беше в девета глуха, пък после какво взе че стана??? Гого президент!

# 1 003
Виолета не само вас ви дразни. Един младеж от екипа разправя, че постоянно се карала с всички, включително и с хората от предаването. Била с отвратителен характер.
То характера си и личи от километри

# 1 004
Утре ще е денят, в който ще си покаже има ли поне един грам акъл Вальо, два е ясно, че няма.

Срещу Дунева има два гласа + евентуалните на Вальо и дъщеря му стават 4 гласа.
Президента, Мишо, Рълев и Дунева също имат 4 гласа.
Всичко зависи от новия човек. Ще се сети ли дедо ви Вальо за тая математика, как мислите ?

Общи условия

Активация на акаунт