💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 389
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 975
Интригата за утре е, ще последва ли Дунев примера на Вальо и ще се заформи ли подплеме "бащи и дъщери" в Чистилището. Друг разврат на събитията не признавам!

# 976
Абе Виолета се мисли за стратег.Как ще изгони една от жените абсурд.Те са и коалицията.Нея не я интересува дали племето ще остане заедно.И да се разпаднат важното за нея е тя и дъщеря и вече да са в играта.Така че ще е мъж .Почти съм убедена

# 977
Пуснах малко лайфа на Крум,Даниел,Ива и Теодора с Радев.Тъпотия.Гатьо не искаше да влиза в лайфа ,това не било мъжка работа.И те почнаха да се бъзикат всичките с Гатьо.

# 978
А, не! Как така да слагат други екипчИТа?! Гатю рекна, че е гладиатор, а не Амазонка и жълт екип няма да турне!!! Да сА знай!
  ми не му ходи жълтото на тена!

# 979
  • Буркина Фасо
Абе Виолета се мисли за стратег.Как ще изгони една от жените абсурд.Те са и коалицията.Нея не я интересува дали племето ще остане заедно.И да се разпаднат важното за нея е тя и дъщеря и вече да са в играта.Така че ще е мъж .Почти съм убедена
русата има пари и е по-трудно да я махнат на съвет.
а сега без игри, без номинация може да я гътнат и с парите да заживее охолно в чистилището. Smiley
отделно тя е слаб физически играч.

# 980
Относно пъзела на Дени не е бил нареден предварително а е просто монтажна грешка
Така е когато Дени го отваря

Друго ми направи впечатление, халката (това което държи въжето да не отива долу) при Румен Радев беше доста по-висока от останалите:

но явно той се е сетил и го е повдигнал по време на играта, така е била от началото:

По този начин въжето няма да влиза отдолу, където Дени както и доста други  изгубиха доста време да го оправят.

# 981
Хубав епизод беше. И аз да изгледам един. Очаквано за всички Ива би и отмъкна Момчил. Амазонките са щастливи, Гатьо и Цецо могат на парцали, а Вики е доволна че отиде да се изкъпе. Обаче дава ли си сметка че е лесна мишена или има имунитет? Ще видим.
Играта в Загубените беше интересна, но и леко гадна. Това въртене е ужасно, стана ми жал за Рълев. Май тоя брат ми харесва повече. Другия Рълев не ме кефи.
Мишо и Радев бяха на кантар и как Денислава ги би не разбрах. Сега да видим кой ще изгонят. Васил веднага зацепи на къде духа вятъра.
Абе интересно ще е.

# 982
Обзор 7:
Предстои капитанска битка. Димо посреща играчите с поредната изненада. Победилият капитан ще плени един от другите двама. Крум и Ива се точат на Момчил. Той не мисли да се дава, но играта на баланс не е неговото. Ива печели. Амазонките са подхранени с нови свежи сили. Ива трябва да изпрати някой наобратно и това е Вики. Вики едва крие радостта си, че отива да яде в резиденцията! Гатьо е ободрен да види нов мъж, изпратен да става амазонка. Момчил няма против, но старшината е непреклонен, че той амазонка никога няма да се нарече, а ще умре гладиатор!
Старейшините обаче я посрещат на нож, особено Виолета, която смята да я проучва. Моника най-трезво преценява, че племето им е доста отслабено без Момчил. Васил страда за брат си.
Голямата драма обаче следва на битката на Чистилището. Румен Радев за пореден път се разминава на косъм от победата. Тримата силни мъже - Радев, Рълев и Михаил забиват на пъзела. Денислава наваксва и побеждава, при което плач първо от радост, после от тъга, после пак от радост. Обещава да предаде на Мудева обичта на Радев, който печели имунитет и се надява любимата да го дочака. Никол получава два номинационни гласа. Дени потегля към майка си, за да изпълнят плановете на Виолета.

# 983
Моника при появата на Виктория- "за момент мисълта ми спря "🤣🤣🤣 тя тая мисъл кога се е движела адекватно че сега е спряла 😱

# 984
Мишо и Радев бяха на кантар и как Денислава ги би не разбрах. Сега да видим кой ще изгонят. Васил веднага зацепи на къде духа вятъра.
Абе интересно ще е.
Ами влязла е подготвена. И тя, и майка и са се подготвили, като са редили пъзели, които всяка година ги има.
Така се прави.
Този пъзел, ако се нареди два-три пъти всеки средно интелигентен човек ще му хване цаката и ще го реди за отрицателно време независимо каква е картинката му. Елементарно!
Чудно защо всички не го правят, ама едни разчитат само на физиката си, а тя не е достатъчна.
Личи си кой си е написал домашното и кой не.

# 985
Аз си мисля, че Васил ще отиде пак на плажа, хич нямам вяра на Денислава и менящите се емоции у нея. Но пък е тъпо да го пратят. Той вече е сам без брат си. Не им е заплаха при съвет, докато триото Моника-Мастагарков-Мартин е.

# 986
Обзор 7:
Предстои капитанска битка. Димо посреща играчите с поредната изненада. Победилият капитан ще плени един от другите двама. Крум и Ива се точат на Момчил. Той не мисли да се дава, но играта на баланс не е неговото. Ива печели. Амазонките са подхранени с нови свежи сили. Ива трябва да изпрати някой наобратно и това е Вики. Вики едва крие радостта си, че отива да яде в резиденцията! Гатьо е ободрен да види нов мъж, изпратен да става амазонка. Момчил няма против, но старшината е непреклонен, че той амазонка никога няма да се нарече, а ще умре гладиатор!
Старейшините обаче я посрещат на нож, особено Виолета, която смята да я проучва. Моника най-трезво преценява, че племето им е доста отслабено без Момчил. Васил страда за брат си.
Голямата драма обаче следва на битката на Чистилището. Румен Радев за пореден път се разминава на косъм от победата. Тримата силни мъже описваш - Радев, Рълев и Михаил забиват на пъзела. Денислава наваксва и побеждава, при което плач първо от радост, после от тъга, после пак от радост. Обещава да предаде на Мудева обичта на Радев, който печели имунитет и се надява любимата да го дочака. Никол получава два номинационни гласа. Дени потегля към майка си, за да изпълнят плановете на Виолета.
Като либрето на опера го описваш. Много свежо

# 987
  • Другата България
Аз си мисля, че Васил ще отиде пак на плажа, хич нямам вяра на Денислава и менящите се емоции у нея. Но пък е тъпо да го пратят. Той вече е сам без брат си. Не им е заплаха при съвет, докато триото Моника-Мастагарков-Мартин е.
Голяма грешка ще е това.
Все още залагам на Моника, с мотив  - племето.
Другото ще е поредна лична вендета.
Какво е казала Виолета за Момчил, може ли кратък Преразказ? И защо?

# 988
  • SF
Или Моника, или Вики тръгват към плажа.
Освен, ако на Денислава и майка не им стане жал да пратят момиче. Тогава е Васил.
Много ме е яд, че тези двете се събраха. Трябваше Румен да отиде при Амазонките и да се спре с тези рокади. Вече не знам за кое племе да викам.
При наличието на Гатьо, не съм за Амазонките. Искам Гатьо на реката. И да се облече като пчеличка.
Но пък се кефя на Цецо и на Момчил.

# 989
  • София
Merri_An, Виолета злорадстваше в смисъл, че съдбата си знае работата и хак му е сега на Момчил при Амазонките, като имал такова отношение към жените. (?!)

Общи условия

Активация на акаунт